Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

a ja od rana wściekła na maksa
nie należe do tych co sie nad soba użalają, ale czuje sie paskudnie, cała noc gorączka nie odpuszczała, po pierwsze nie mam siły zajmować sie Nikola, ze nie wspomne o jechaniu z nia do lekarza, po drugie nie powinnam sie do niej zblizac zeb y jej nie zarazić
ale wystarczy ze rano szef zadzwoni, powie ze Wojtek ma byc w pracy bo jest cos bardzo pilnego i on leci:duren::duren::duren: nie potrafi powiedziec ze przyniesie zwolnienie za opiekje nad córką, ze nie moze nas dzisiaj zostawic, wychodzi ze słowami przepraszam cie kochanie, na pewno sobie poradzisz
i wez tu kurrrr.......... bądz dobry i sie z nim nie kłóć

MYSZKA_MIKI
Aniu a co tam u Ciebie ? ruszyłaś z tymi badaniami dzieciaczków?

kurde ja się boje o Nikoli morfologię, bo nie wszystko wyszlo tak jak trzeba, ja sie nie znam ale kilka norm jest poważnie przekroczonych, zwleke się z łózka i z nia pojadę

badania krwi w tym tygodniu a resztę konsultacji po raz pierwszy chcę zrobić na kasę chorych, bo do cholery sporo pieniędzy miesięcznie odprowadzamy z mężem na fundusz a korzystam tylko z prywatnej opieki :Zły:

Aniu oczywiście masz rację, ale przecież kazdy ma prawo przynieśc lekarskie zwolnienie do pracy, każdy tylko nie on, mógł w ogóle do szefa nie dzwonic , Nikoli pediatra wystawiłaby zaolnienie na opiekę nad córką i by było po sprawie
jestem chora a nie moge poleżeć, odpocząć pokurować się ,przeciez mam prawo gorzej się czuć
przepraszam że tak smęce od rana ale naprawdę dzisiaj potrzebowałam jego pomocy

Anulka
MYSZKA_MIKI
Aniu a co tam u Ciebie ? ruszyłaś z tymi badaniami dzieciaczków?

kurde ja się boje o Nikoli morfologię, bo nie wszystko wyszlo tak jak trzeba, ja sie nie znam ale kilka norm jest poważnie przekroczonych, zwleke się z łózka i z nia pojadę

badania krwi w tym tygodniu a resztę konsultacji po raz pierwszy chcę zrobić na kasę chorych, bo do cholery sporo pieniędzy miesięcznie odprowadzamy z mężem na fundusz a korzystam tylko z prywatnej opieki :Zły:

no i bardzo słusznie , jak cos pilnego to wiadomo ze lepiej zapłacic i iść szybciej , a kasy byś musiała sporo wywalic na tylu specjalistów, pewnie pozapisuj dzieciaczki na konsultacje w przychodni

witajcie

Myszka zdrowiej nam szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!

i to jest fakt z ta praca :Wściekły: czasy sa takie ze nie ma zmiluj :Wściekły:

Aniu bardzo slusznie z tymi specjalistami bo kurna ile mozna placic :(

u nas nocka w miare ,niko troszke furczy w nosku a kosia smary nadal ale bez goraczki leki dostaje wierze ze bedzie lepiej :)

http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/8IdO.jpghttp://lbym.lilypie.com/8IdOp1.pnghttp://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/dFPJ.jpghttp://lb4m.lilypie.com/dFPJp1.png

Anulka
MYSZKA_MIKI
Aniu a ja mam wrażenie ze to tylko moje zycie takie jest i że inny mąż by tak nie postapił

Madzia
podejdź do tego tak, że on musi na Was zarobić. Jak nie podporządkuje się szefowi to go w końcu zwolni a jeść trzeba.

Myszko chyba wielu z mężów postąpiłoby tak jak Wojtek... Nie, że tak chcą, tylko że muszą, takie życie...
Może poproś mamę albo teściową o pomoc, a Tobie życzę zdrówka!!!

I dzień dobry wszystkim :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

marik
Asiu a konsultowalas juz te wyniki z pediatra?? co powiedzial??

Monia W witaj :) moj Niko tez chyba bez cyca nie umie zyc a zwlaszcza w nocy:Szok:

no wlasnie Marysiu...zatyczka na cala noc!
a ja juz nie chce go karmic...nawet juz za bardzo nie mam czym bo cycki puste!
:Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły:
a jeszcze na wesele jak mamy isc za miesiac to co ja wtedy zrobie:Rozgniewany:
mam te tabsy na zatrzymanie ale jak on zacznie wyc jak syrena jak mu tylko cycek
z buzki wyleci:Stop: a smoczka wogole nie chce:Wściekły:

Suwaczek z babyboom.pl

radość serca
Anulka
MYSZKA_MIKI
Aniu a ja mam wrażenie ze to tylko moje zycie takie jest i że inny mąż by tak nie postapił

Madzia
podejdź do tego tak, że on musi na Was zarobić. Jak nie podporządkuje się szefowi to go w końcu zwolni a jeść trzeba.

Myszko chyba wielu z mężów postąpiłoby tak jak Wojtek... Nie, że tak chcą, tylko że muszą, takie życie...
Może poproś mamę albo teśiową o pomoc, a Tobie życzę zdrówka!!!

I dzień dobry wszystkim :)

właśnie Asiu dzisiaj akurat nikt nie może mi pomóc tak sie złożyło ze mama musiała wyjechac a teściowa pracuje , gdyby mama była to by przyszła i Wojtek nawet nie próbował by załatwiac wolnego

a mnie rozbiera na całego, mierzyłam przed chwila temperaturę, 39, 2 , chyba nigdy nie miałam tak wysokiej gorączki , boje sie ze to oskrzela albo płuca, a w sobote mam ważny egzamin