Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Aniu, sciskam Cie mocno i Majeczke tez!!! Ciesze sie, ze sie Wam nic nie stalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, smutno mi, jak czytam o pisanych pozwach rozwodowych:Płacz: Mam nadzieje, ze uda sie Wam wytrwac w zwiazkach malzenskich. Wiem, ze rozne rzeczy sie dzieja i czasem jest naprawde ciezko - trzymajcie sie!!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20040706/n/Nasza+Victoria+Maria+/dt/-6/k/bb49/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20070923/n/Nasz+Phillip+Leon/dt/-7/k/5903/age.png

MYSZKA_MIKI
musiałam porządnie się na niego wściec, jak go znam to poszło o jego rodziców, bo w uzasadnieniu napisałam min'' pozwany nadal za swoją najbliższą rodzinę uważa rodziców i braci , a nie żonę , nie dorósł do tego aby być mężem'' my praktycznie zawsze się kłócimy o jego rodziców, on się zachowuje jakby miał wobec nich jakiś dług za to ze go wychowali i teraz w nagrodę pozwala im sterować swoim życiem, oj temat rzeka...

Myszka a czy Twój mąż jest jedynakiem?

Kathrin
Aniu, sciskam Cie mocno i Majeczke tez!!! Ciesze sie, ze sie Wam nic nie stalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, smutno mi, jak czytam o pisanych pozwach rozwodowych:Płacz: Mam nadzieje, ze uda sie Wam wytrwac w zwiazkach malzenskich. Wiem, ze rozne rzeczy sie dzieja i czasem jest naprawde ciezko - trzymajcie sie!!!

Kasiu ja bym za żadne skarby od niego nie odeszła, za bardzo go kocham, za dużo razem przezyliśmy, to pisemko miało zadziałać na niego jak kubeł zimnej wody...

MYSZKA_MIKI
Kathrin

Kasiu ja bym za żadne skarby od niego nie odeszła, za bardzo go kocham, za dużo razem przezyliśmy, to pisemko miało zadziałać na niego jak kubeł zimnej wody...

Madzia dobrze pisze. Czasami emocje biorą górę i człowiek różne głupie rzeczy wyczynia. Potem tylko mamy się z czego śmiać :Śmiech:

nie Iza wyobraź sobie, że ma 4 braci , bliźniaki jeszcze chodzą do szkoły więc się nie liczą ale pozostała trójka to te same typy,mimo ze mają juz swoje rodziny albo i związki, to zostali wychowani w takim dziwnym duchu, ze wystarczy jedno słowo tatusia i rzucam wszystko, żone dziecko dom i leceeeeeeeeeeee na każde zawołanie, już i tak dużo się zmieniło od początku naszej znajomości, bardzo duzo

MYSZKA_MIKI
nie Iza wyobraź sobie, że ma 4 braci , bliźniaki jeszcze chodzą do szkoły więc się nie liczą ale pozostała trójka to te same typy,mimo ze mają juz swoje rodziny albo i związki, to zostali wychowani w takim dziwnym duchu, ze wystarczy jedno słowo tatusia i rzucam wszystko, żone dziecko dom i leceeeeeeeeeeee na każde zawołanie, już i tak dużo się zmieniło od początku naszej znajomości, bardzo duzo

Wspolczuje, nie slyszalam jeszcze o czyms takim:Niespodzianka:

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20040706/n/Nasza+Victoria+Maria+/dt/-6/k/bb49/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20070923/n/Nasz+Phillip+Leon/dt/-7/k/5903/age.png

MYSZKA_MIKI

Dziwne to wszystko :Szok::Szok:

MYSZKA_MIKI
Izabelin
MYSZKA_MIKI
nie Iza? nas to nigdy tak nie witają:Psoty:

Ano :Smutny: Myszko trzeba to zmienić :Wściekły: Ogłaszamy strajk?

no jasne a co nam tam??? jak cos to ja jestem za głodówką , przyda mi sie :Śmiech:

Dobra plan mamy taki; Myszka głoduje, ja spiszę postulaty i przeskakuję przez płot :Śmiech: a Ty Kasia co proponujesz? :Śmiech: może strajk okupacyjny?

Kathrin
Izabelin
MYSZKA_MIKI

no jasne a co nam tam??? jak cos to ja jestem za głodówką , przyda mi sie :Śmiech:

Dobra plan mamy taki; Myszka głoduje, ja spiszę postulaty i przeskakuję przez płot :Śmiech: a Ty Kasia co proponujesz? :Śmiech: może strajk okupacyjny?

Bede krzyczec przez megafon:Śmiech:

Czyli jakby to powiedzieć stronę organizacyjną mamy za sobą :Śmiech: możę się ktoś jeszcze przyłączy?

Tak mnie pięknie przywitałyście (DZIĘKUJĘ, to milusie), a ja zamilkłam :Nieśmiały: Piotruś mnie zajął i tak zeszło do teraz, niedługo mycie, więc też pewnie za długo nie popiszę, a jeszcze musiałam poczytać, co popisałyście...

Anulka SZOK!!! Normalnie ciarki to mnie jeszcze trzymają, współczuję wypadku, nerwów, strachu, i cieszę sie BARDZO, że jesteście z Majulą całe, buziaki dla Was! Jak Mikuś po wizycie u ortopedy?

Izunia super fotka Mikołajka w podpisie, przekochany jest ;)

Monia
gratki dla Matiego, kasowniczek już jest, ależ uroczo musi Mateuszek się prezentować :Całus: No teraz będzie minki trzaskał że hej :)
Fajnie, że będziesz chodzić na aerobik, ja niestety czasu nie mam na takie atrakcje...

Marysiu
raz jeszcze bardzo Ci dziękuję za pomoc :) Aniu, Iza tez dziękuję :)

Madziu pyszny ten przepis na placuszki z serka wiejskiego, trzeba będzie upichcić ;)

Myszko życzę Wam miłego odpoczynku na wsi, nie ma to jak świeże powietrze...
U nas Piotruś ma zamocowany fotelik z tyłu, za Lubym (kierowca), też tyłem do kierunku jazdy...

Kasiulka to Filipek smakosz się zrobił, dobry chlebek, wie co dobre :) Jak Vikusia? Mam nadzieję, że już zdrowa jest...

Monia W super fotki, fajne masz dzieciaczki i Ty naprawdę fajnie w nowym kolorku wyglądasz i w dłuższych włosach (pisałam już zresztą) :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png