Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Anulka
ja na miękkich nogach wypadłam zobaczyć czy z Mają wszystko ok...jeszcze zwyzywałam kolesia bo zaczął trąbić...kuźwa a gdzie miałam zjechać jak moje auto wpadło w to drugie...ledwie je rozszczepili :Wściekły::Wściekły::Wściekły:

Debili to na drogach to ci u nas w kraju dostatek :Wściekły:

Izabelin
Anulka
Izulka za dedykację nie dziękuję bo zapeszę...
Jak zachorowała Maja to myślałam że to koniec złej passy...gów..o myliłam się niestety :Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły:

O pechu to mogłabym długo opowiadać. Odkąd jesteśmy z Artim małżeństwem też się jakieś zasraństwo przykleiło.

Z KAD JA TO ZNAM:Śmiech:
JA W DNIU SLUBU MIALAM WATPLIWOSCI NAWET!!:Niespodzianka::Kiepsko:
T:Kiepsko:AK BYLO SWIETNIE PRZED SLUBEM...A POTEM...SAMA NIE WIEM:Kiepsko:

Suwaczek z babyboom.pl

Izabelin
Anulka
a co pozew juz był namalowany???

Ba, żeby to jeden raz :Nieśmiały:

oj szkoda słow, my dopiero w czerwcu bedziemy rok po slubie a pozew tez juz był napisany, dzisiaj jakoś bezsensownie wpadł mi w ręce , był schowany w pudełko od telefonu , który dawałam dzisiaj do naprawy , jak to przeczytalam to mi sie strasznie przykro zrobiło, bo my sie przeciez kochamy jak dwa wariaty, ale to widac nie wystarczy

zawsze zapinam ja za kierowcą z tyłu...z przodu nie mogę bo mamy poduszki a ten fotelik do 13kg nie jest przystosowany do jazdy przodem...Jesli jedzie w foteliku Mikusia to często jeździ ze mną z przodu. Wychodzę z założenia, że nie ma bezpiecznych miejsc w aucie. Dzisiaj gdyby zadziałał u mnie mechanizm ucieczki na pobocze pewnie byśmy wylądowały w szpitalu...a tak czołowe uderzenie było mniejszym złem...

MYSZKA_MIKI
Izabelin
Anulka
a co pozew juz był namalowany???

Ba, żeby to jeden raz :Nieśmiały:

oj szkoda słow, my dopiero w czerwcu bedziemy rok po slubie a pozew tez juz był napisany, dzisiaj jakoś bezsensownie wpadł mi w ręce , był schowany w pudełko od telefonu , który dawałam dzisiaj do naprawy , jak to przeczytalam to mi sie strasznie przykro zrobiło, bo my sie przeciez kochamy jak dwa wariaty, ale to widac nie wystarczy

Myszko tak samo jest u Nas. Jednak życie nie szczędzi Nam kopniaków, to z jednej to z drugiej strony. Czasami kopnie tak, że nie idzie wytrzymać ... :Płacz:

Anulka
zawsze zapinam ja za kierowcą z tyłu...z przodu nie mogę bo mamy poduszki a ten fotelik do 13kg nie jest przystosowany do jazdy przodem...Jesli jedzie w foteliku Mikusia to często jeździ ze mną z przodu. Wychodzę z założenia, że nie ma bezpiecznych miejsc w aucie. Dzisiaj gdyby zadziałał u mnie mechanizm ucieczki na pobocze pewnie byśmy wylądowały w szpitalu...a tak czołowe uderzenie było mniejszym złem...

My zapinamy Małego z tyłu ale po stronie pasażera i też tyłem do kierunku jazdy. Mogę też z przodu (mam możliwość wyłączenia poduszki) ale wolę tego nie robić.

Anulka
Izabelin
Anulka
Monia nogi do tej pory mi się trzęsą :Wściekły::Wściekły::Wściekły:

Anulka jak nic trzeba będzie wieczorem napić się czegoś mocniejszego :Śmiech:

muszę być trzeźwa bo ktoś musi czuwać nad małą...wiesz licho nie śpi

Nawet tak nie mów :Wściekły: ale Mała może być w nocy niespokojna :Smutny:

musiałam porządnie się na niego wściec, jak go znam to poszło o jego rodziców, bo w uzasadnieniu napisałam min'' pozwany nadal za swoją najbliższą rodzinę uważa rodziców i braci , a nie żonę , nie dorósł do tego aby być mężem'' my praktycznie zawsze się kłócimy o jego rodziców, on się zachowuje jakby miał wobec nich jakiś dług za to ze go wychowali i teraz w nagrodę pozwala im sterować swoim życiem, oj temat rzeka...