Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Izabelin
Wkurzyłam się dziś niemiłosiernie :Wściekły: Pisałam Wam kiedyś, że moja koleżanka jest w ciąży. Wczoraj przez pół dnia truła :Wściekły:mi przez gg jak to się źle czuje, jakie to ma nudności (wymiotuje cały czas i przez to nie może wchodzić do sklepu, bo od razu ją bierze na wymioty), jak wszystko ją drażni i ledwo na nogach się trzyma, w ogóle z domu nie wychodzi bo boi się, że zemdleje. Pocieszałam ją ile wlezie, a tu dzisiaj przy okazji spaceru robiłam zakupy na hali targowej i co widzę, brykającą po straganach jak konik polny Sylwusie :Niespodzianka: udała, że mnie nie widzi. Gdy wychodziłam z hali spotkałam jej mamę i wysłuchałam żali jak to się Sylwia ze sobą głaska i padła nawet propozycja czy nie mogłabym z nią porozmawiać. Strasznie nie lubię takich sytuacji i strasznie nie lubię jak ktoś mnie na litość bierze.

No powiem Ci Iza, że trzeba mieć nerwy do takiej koleżanki... Ja rozumiem, że kobiety w ciąży mają swoje humory, ale bez przesady...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Anulka
kurcze niby cisza na forum a przebrnąć przez te 5 stron to nie lada wyczyn...

Dziewczynki przepraszam, ale wczoraj miałam naprawdę ciężki dzień.
Po pierwsze kolejna (chyba 6 ) noc nie przespana. Majkę męczy katar i nie chce przez to spać.
Po drugie musiałam zajać się swoim niesubordynowanym synkiem. Jest bardzo absorbująco - psocący :Szok::Padnięty:
Po trzecie uporałam się ze ścianą (dosłownie) prasowania
Po czwarte zrobiłam porządki w domu

Po piąte Maja w ciagu dnia mało spi i jest marudna i jak na złość śpia na zmianę z Mikim, bo przecież razem nie można...:duren::duren::duren::duren::duren:

Aniu
faktycznie Ci się pokumulowało :Szok::Szok::Szok:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

NIKOLKA PRZEKULAŁA SIĘ Z PLECKÓW NA BRZUSZEK!!! i to nie raz tylko kilka razy pod rząd a jak się śmiała przy tym! ciesze się bo juz sie bałam ze nigdy się tego nie nauczy

Mamuski to miłe ze mowicie ze nie jest tak źle i ze na drugim zdjeciu lepiej:Śpiący::Śpiący: ale ja naprawde mam dupe jak szafa a nogi jak dwa kloce, najgorsze ze naprawde barrrdzo zle sie czuje w swoim ciele, przykro mi jak patrze co się ze mnie zrobiło, dlatego musze sie za siebie wziac , chociazby dla lepszego samopoczucia.

My dzisiaj z Nikolka cały dzien na podwórku, mała dama w spacerówce siedziała dumna jak paw, jak trzeba bylo to i przysnęła

Madziu śliczne zdjęcia Nadusi

Asiu my dopiero nosimy się z zamiarem kupienia kojca dla Mikołaja. Będę mogła go wystawić na ogród i spędzać z Młodym na polku każdą wolną chwilę. Jeszcze nie rozglądałam się ale na pewno wybiorę coś wśród kojców dostępnych na allegro :Uśmiech: