Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Córeczko zdrowiej mi tu szybko, Mój Mikulku obyś już zawsze miał taki apetyt jak przez ostatni tydzień!!!

Igorku regeneruj się tam szybko w szpitalu!!!
Krzysiu oby wreszcie odbyła się ta konsultacja!!!
Mikulku (no chyba że przegapiłam) wyjaśnienia sprawy na konsultacji okulistycznej!!!
Viki pędź robale precz i zdrowiej szybko!!!!

marik
no dokladnie :sofunny::sofunny::sofunny::sofunny: bo wiekszosc kobitek calkiem sobie dobrze bez sexu radzi ale z chlopami to gozej :sofunny::sofunny::duren::duren:

:Śmiech::Śmiech::Śmiech:

Anulka
Córeczko zdrowiej mi tu szybko, Mój Mikulku obyś już zawsze miał taki apetyt jak przez ostatni tydzień!!!

Igorku regeneruj się tam szybko w szpitalu!!!
Krzysiu oby wreszcie odbyła się ta konsultacja!!!
Mikulku (no chyba że przegapiłam) wyjaśnienia sprawy na konsultacji okulistycznej!!!

marik
no dokladnie :sofunny::sofunny::sofunny::sofunny: bo wiekszosc kobitek calkiem sobie dobrze bez sexu radzi ale z chlopami to gozej :sofunny::sofunny::duren::duren:

:Śmiech::Śmiech::Śmiech:

DPLACZAM SIE DO DEDYKACJI I ZYCZONEK DLA DZIECI...
A CHLOP NIECH SOBIE SAM TERAZ RADZI:Śmiech::Śmiech::Śmiech:
JA SIE STRESUJE I MARTWIE A ON CO???:Śmiech::Zakręcony:

Suwaczek z babyboom.pl

Anulka

Anulka dzięki. Konsultacja miała być wczoraj, ale pani docent się rozchorowała i musimy czekać dwa tygodnie (na razie :Wściekły: bo nie wiadomo czy wyzdrowieje).

Panie Majeczce proszę przekazać życzenia szybkiego powrotu do zdrowia (jednak z tą telepatią u doktorki kiepsko :Oczko:). Buziaki :Całus:

monika warszawska
No Piotrek I Kamil Pospali,kamcio Zjadl Zupe..teraz Go Karmie Sposobem "na Pociag" Tzn.znalazlam Stronke Na Ktorej Sa Zdjecia Pociagow...a On Sie Nimi Ostatnio Fascynuje...i Tylko Mowi Ooooo Jjaaaaaa!!!!! I Takim Sposobem 2minuty I Zupy Nie Ma!:)
Piotrek Zjadl Dzis Zupke Krupniczkowa!!!

Każdy sposób jest dobry. Mój siostrzeniec jadł tylko wtedy jak były reklamy w telewizji, więc szwagier nagrał półgodzinną kasetę z reklamami specjalnie do karmienia Bartka :Śmiech:

Anulka
Izabelin
Luby Byku wracaj Nam szybciutko do zdrowia :Całus: i mam nadzieję, że te antybiotyki domięśniowo dostajesz :Oczko: (no nie byłabym sobą :Oczko:).

chłopina ledwie dyszy a koleżanka jeszcze mu nóż w plecy :Śmiech::Oczko:

O Matko Boska, a gdzieś Ty Luby się szwendał, żeś takie choróbsko dorwał? :Niespodzianka::Szok:

Monia W fajowe foty :) dzieciaczki slodziaki :) no i Mamusia tez gwiazda :Śmiech:

ja jednak posprzatalam chate ale z grubsza :Oczko: nie zdazylam podlog pomyc :Szok: pojechalismy na msze za prababcie no i nie obylo sie bez hecy :duren::duren: tam jest taki maly kosciolek jak to na wsi wiec stalismy (w razie "w" przy wyjsciu) kosia na poczatku grzecznie stala i badala teren :Oczko: pozniej zaczela chodzc w kolo wozka i kombinowac co by tu zmajstrowac no i nagle w trakcie kazania nur pod wozek i pociagnela za sznurek od pozytywki Niko :duren::duren::duren::duren: no wiec wszyscy lacznie z ksiedzem pomysleli ze to komorka komus dzwoni :Szok::Szok: ksiadz zamilkl i czeka az ktos z tym dzwiekiem cos zrobi:duren::duren: wstyd jak cholera :duren::duren:malzon z grajaca pozytywka wyszedl z kosciola na co kosia zaczela plakac ze tatus zabral misia nikodemciowi:duren::duren::duren::duren:czujecie klimat:duren:
pozniej chodzi koles z koszykiem zbiera ofiare no wiec malzon dal kosi pieniazka ta wrzucila a za chwile znowu ryk ze pan jej zabral pieniazka :duren::duren:

http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/8IdO.jpghttp://lbym.lilypie.com/8IdOp1.pnghttp://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/dFPJ.jpghttp://lb4m.lilypie.com/dFPJp1.png

marik
Monia W fajowe foty :) dzieciaczki slodziaki :) no i Mamusia tez gwiazda :Śmiech:

ja jednak posprzatalam chate ale z grubsza :Oczko: nie zdazylam podlog pomyc :Szok: pojechalismy na msze za prababcie no i nie obylo sie bez hecy :duren::duren: tam jest taki maly kosciolek jak to na wsi wiec stalismy (w razie "w" przy wyjsciu) kosia na poczatku grzecznie stala i badala teren :Oczko: pozniej zaczela chodzc w kolo wozka i kombinowac co by tu zmajstrowac no i nagle w trakcie kazania nur pod wozek i pociagnela za sznurek od pozytywki Niko :duren::duren::duren::duren: no wiec wszyscy lacznie z ksiedzem pomysleli ze to komorka komus dzwoni :Szok::Szok: ksiadz zamilkl i czeka az ktos z tym dzwiekiem cos zrobi:duren::duren: wstyd jak cholera :duren::duren:malzon z grajaca pozytywka wyszedl z kosciola na co kosia zaczela plakac ze tatus zabral misia nikodemciowi:duren::duren::duren::duren:czujecie klimat:duren:
pozniej chodzi koles z koszykiem zbiera ofiare no wiec malzon dal kosi pieniazka ta wrzucila a za chwile znowu ryk ze pan jej zabral pieniazka :duren::duren:

:Śmiech::Śmiech::Śmiech::Szok::Zakręcony::Śmiech: niezla akcja:Śmiech:

Suwaczek z babyboom.pl