Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Kathrin
Anulka
Kathrin

A sa takie co sie reguluje oparcie? Bo Phillipek jeszcze sam nie umie dobrze siedziec i nie chce obciazac jego kregoslupa, a do tej pory karmilam go w siedzonku samochodowym i czas juz to zmienic...Chyba Sweetka ma taki, co sie reguluje oparcie???

w moim może nawet leżeć

ooo, to link poprosze:Oczko: Moze u mnie tez taki znajde:Śmiech:

ja mam coś takiego Krzeselko SUN STELLA max wyposazenie SUPER CENA (340713933) - Aukcje internetowe Allegro

Witam Mamuśki

Nocka tragiczna :Padnięty: Mikołaj usnął po kąpieli na pół godziny po czy włączył urzędowanie do 24 :Śpiący: za nic nie dało się Go uspać. W swojej naiwności myślałam, że może coś dłużej rano pośpi ale o 6 włączył mu się świergot :Padnięty: no i tak Mu zostało do 10. Teraz pospał jakieś 40 minut i marudzi w łóżeczku. Normalnie ręce mi opadają, zęby idą jak byk bo zły jest jak osa :Szok:

nie wiem czy to wiązać, ale z Miki było tak, że był na piersi do 7 miesiąca...tylko na piersi...pierwszy ząbek wyszedł mu jak miał 11 a zęby szły mu odkąd skończył pół roczku...dania stałe zaczęłam mu podawać po skończeniu 7 miesiąca...
Maja dostaje dania odkąd skończyła 4, dodatkowo soczki i mleko modyfikowane...ząbki wyszły jej w dniu kiedy skończyła pół roczku...może dieta ma na to wpływ...sama nie wiem...więcej witamin przecież jest w takiej urozmaiconej diecie niż w mleku matki, a w dodatku moim mleku, które było jałowe jak jasna ch...ra...

Izabelin
Aniu szkoda, że mieszkam tak daleko z chęcią weszłabym w ten interes.

no to pomyslcie nad przeprowadzką...rynek pracy lepszy i lepsze mozliwości :)

a teraz coś na poprawe humoru chociaz tak na prawdę nie wiem czy się z tego smiac czy płakać :Zakręcony:

wczoraj poszliśmy do open finance...Sebastian juz tam był...Wchodzimy a Miki na cały regulator po tym jak zobaczył ojca: "Tata wszedłem nowym bucikiem w gównooooo" :duren::duren::duren:

Elo dZiewczynki:Muzyka:
ja z pracy:Kiepsko:
Aniu widze, ze pomysł sie rozwija...to zycze z calego serduszka, zeby sie rozkrecilo i zeby praca nad tym pomyslem byla bardzooo owocna:Śmiech::Usteczka:.Mikolaj to ma wyczucie...hehehe jak kazde dziecko zreszta:p:sofunny::sofunny::sofunny:
Izuniu, Kasiu zdroweczka dla wszych dzieciaczkow
Marys odpoczywaj..jak poprasowalas to teraz chwila relaksu...
a ja lece dalej papierkowa robote robic:Kiepsko::Męki:
milego dzioneczka:)