Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

radość serca
Anulka
ZA CHORUJĄCYCH!!!!

radość serca

Brawa dla Majusi :)

Dziewczyny, nim się obejrzymy, a będziemy latać za nimi po całym domu :Zakręcony::Oczko:

u mnie to podwojny problem...najgorzej jak będę musiała być w dwóch miejscach jednocześnie :Zakręcony::Zakręcony::Zakręcony::Zakręcony:

Aniu nic tylko motorek w d... :Zakręcony: Ale to i tak sama radość te nasze dzieciaczki :Spoko:

dwa motorki :Zakręcony::Zakręcony::Padnięty::Padnięty:

Ja dziś ostatnie podrygi przedświąteczne, kończę porządki, pranie zaraz puszczę, muszę wyprasować i po południu ostatnie zakupy :Zakręcony: Sporo tego :Zakręcony:

Wczoraj Luby odebrał od mojego ginka zaświadczenie, że karmię piersią, więc będę w pracy nie 8, a 7h, dobre i to :)

Coś mi się zdaje, że wczoraj Kasia nic nie pisała... Kasiu hop hop...

Miłego dnia dla Was dziewczyny :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

MYSZKA_MIKI
To faktycznie kiepsko, to co zamierzasz cały dzien na dżemiku pojechać?:Oczko:

Nio nawet jakbym chciała to za długo na dżemie nie pociągnę ;) Na obiadek sobie zaserwuję ryż z jabłkami chyba, normalnie pomysłów zero :Szok: Tak to zawsze jakieś chude, białe mięsko sobie jadłam albo rosołek...

Co do Świąt to najbardziej mi szkoda ćwikły, którą uwielbiam :(

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Witajcie

Widzę , że skład ten sam co wieczorem :sofunny:

Zjadłam trochę ciasta marchewkowego na śniadanko, bo w sumie tam oprócz jajek sam tłuszcz roślinny..
Mąż zdążył mnie już zdenerwować. Ostatnio dom tratuje jak hotel :Rozgniewany::Rozgniewany::Rozgniewany:

Madziu mam nadzieję, że coś znajdziecie, bo lepiej w wynajętym niż u rodziny jak sie okazuje..aczkolwiek optymistką bym nie była...ludzie raczej maja teraz święta na głowie a nie wynajem mieszkania....ale może się mylę...

Dziewczynki fajne fotki. Maja siedzi tak samo. Zuch dzieciaczki :)