Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Izabelin

Hello Kobity

Nocki u Nas należą do średnich, niestety dalej spanie przy cycu :Smutny: w dodatku Mały obudził się dzisiaj z suchym kaszlem i kurcze nie wiem, czy sobie jaja robił czy na serio to kaszel. Trzeba będzie Go osłuchać.

Aniu gratuluję Majeczkowej wagi i buziaki dla dzielnej dziewczynki.
Myszko nie przejmuj się dużą wagą swojej córci, mój Mikołaj ostatnio na szczepieniu ważył 8100, a czuję że jest już znacznie więcej :Padnięty:

Gość Izabelin

Co do gadanego u dzieciaczków, to Młody nawija na całego, coś spasowały Mu słowa na literę N, a więc nie, no, nu, ni, nunu. Największy gadulec załącza mu się rano po obudzeniu (dzisiaj to było 5.30 :Zakręcony:) Najlepsze jest to, że Misiek nauczył się wydawać gardłowe dźwięki, które porównać można do odpalania syrenki :Zakręcony:

witaj Iza!

To Mikołajek też całkiem ładnie ci przybiera, skoro mówisz ,że mam się nie martwić to nie będe:Oczko:teraz 19 marca będzie miała szczepienie, to zobaczymy ile waży
My byłyśmy z Nikolką w tesco,teraz córa ma zapas obiadków, deserków i soczków na cały miesiąc, kupiłam jej też kaszki do tej pory jadła tylko bananową, teraz kupiłam jej malinową i morelową, zobaczymy która jej najlepiej podejdzie i czy nie jest uczulona.

A ja w tym tygodniu znów jadę do Bydgoszczy na uczelnię:Padnięty::Padnięty: na szczeście była zmiana planu , w piatek same wykłady więc sobie oidpuszczę i pojade dopiero w sobnote o świcie

czesc ja tylko na chwile bo nie chce mi sie pisac
nie doc ze spiaca ciagle jestem,to glowa mnie boli
a do tego kurwica mnie bierze.... :( :evil: :evil:
sama nie wiem co sie ze mna dzieje :roll: :roll: :roll:
chyba przez te moje zasrane tabletki anty... :roll:
raz chce mi sie smiac a raz plakac....mowie wam sama na siebie jestem zla :evil: :evil: :evil:
jeszcze mnie kamil wkurzyl bo nie chcial wlosow obciac fo go zgolilam do lysa,a potem zaczal jezdzic plastikowym krzeslem i tak sie wscieklam ze jak rzucilam nim to sie rozwalilo....!!!!
nawet mi placz piotrka dzis bardzo przeszkadza!!!!

Suwaczek z babyboom.pl

Monia to pewnie stresa miałaś, nie balaś się,że zrobiosz kamilowi krzywdę, skoro sie tak wierzgał? ślicznie wyglądają twoi chłopcy, tylko troszkę szkoda Kamila włosów, takie miał piekne

Ja musiałam dac Nikoli czopka, od rana się męczyła, pręzyła i nie mogła zrobić kupy, już zaczynała byc przez to wściekła, może teraz bedzie lepiej