Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Kathrin
radość serca
Właśnie mi Luby awizo ze skrzynki wyjął, że jakaś paczuszka jest... może też coś dzidziusiowego, jutro podejdę na pocztę :Oczko:

A zamawialas cos? Ja musze poszukac czegos na niemieckich stronach, bo nie wiem czy z Polski by mi przyslali...

No właśnie nie... Ale w szpitalu przy tych wszystkich gadżetach, które dostaliśmy wypełniłam taką ankietę i od tego czasu Bobovita, Hipp czy Nivea Baby coś tam nieraz przysyłają :) Dlatego myślę, że to jest to :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

hej,ja tylko na chwilke...nisetety wzielo mnie :( kataf jak cholera a i łep tez peka!! :( wsciekla jestem na wszysfko :( :twisted:

bylam dzis w mopsie po decyzje o wychowawczy i wzielam kamila ze soba....i co sie nawkur...to tyklo ja wiem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: weszlam do sklepu a on zaczal wszysfkie slodycze wkladac do koszyka....pofem uciekl ze sklepu,wrocil, rzucal sie,lezal na podlodze i kopal :evil: :evil: :evil:
potem po wyjsciu uciekal na ulice i polozyl sie na chodniku :evil: :shock: :shock: ludzie pafrzyli na nas jak na idiofow :shock: modlilam sie zeby go doniesc do rynku na faksowke :!:
nioslam go na rekach a on darl na calego paszcze :!: :!:
ale sie udalo dofrzec do domu :!:

Suwaczek z babyboom.pl

Monia W to wspolczuje i choroby i takiego wypadu z mlodym
w pracy spokojnie...narazie spokoj o 16.30 dziecko:Padnięty:wiec bedzie krzyk i trzymanie na sile:Szok:
Asiu paczuszka na bank z hippa :)
Dorotko po opisie na gg iwdze ,ze jestescie w domku- mam nadzieje, ze cala 3!!!!!:Śmiech:caluski dla dzielnego Igusia
Kasienko...to hormony...teraz jak juz nie bedziesz karmic to bedzie szalenstwo z nimi w roli glownej...:Zakręcony:a maly ulewa i musi sie przyzwyczaic...to mleko jest ciezsze dla zoladka:Padnięty: