Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Izabelin

Witam Koleżanki

Nocka jako taka, Młody nie gorączkował a usnął przed 23 :Padnięty:

Dzisiaj byliśmy z małżonem na zakupach w Krakowie m.in. pieluchy, chusteczki itp oraz koszul dla małża, troszkę też przy tym skorzystałam :Oczko: Mały został z moimi rodzicami więc mogliśmy pochodzić do woli i zjeść obiad na tzw mieście :Śmiech:

Dziewczyny fotki super. Żancia cieszę się, że już po chrzcie (więcej stresu niż to wszystko warte :Oczko:), Krzysio cacany :Śmiech:

Asia widzę, że z Juniorka też pucuś :Śmiech:

Marysiu co dziecko to młodsza się zdajesz :Śmiech: mogę Ci dziecino mówić?

Monia W no fajna dziewuszka i jaka kitka :Śmiech:

Sweetka Mateuszek chyba też do lżejszych nie należy :Oczko:

http://img17.glitterfy.com/41/glitterfy132252T868D34.gif

Anulka
kurcze aparat mi się rozładował...padły byście..Majka złapała butelkę stojaca obok niej i ciągnie herbatkę :sofunny::sofunny::sofunny:

:smieszne::smieszne::smieszne: No Kochana, masz samodzielne dziecko :) Ino patrzeć a pieluchę sama sobie zmieni ;)
Oj jak fajnie że nasze dzieciaczki tak pięknie się rozwijają, co rusz jakieś nowości :)

Nasz Piotruś to butlę z piciem też sam trzyma (no podczas picia), co do sięgania samemu po nią wyślę Go na szkolenie do Majusi :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

o boze drogi ten moj sym mnie i meza wykonczy...marudzi caly bozy dzionek i ciagle ma 37.2 teraz juz dalam mu apap w syropie...slini sie strasznie ...podziabdzial mi dzis paluszka...strasznie mocno przyciska dziasla...cholerka ten stan podgoraczkowy to moze i od zebow...i wolalabym zeby to bylo to..a nie jakies chorobsko :Męki:
teraz zasnal...ale ile ssie nastekal napocil naplakal o matko
dobrej nocy