Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Ja już po ginku, podwozie w porządku, dostałam Cezaretki ;) I mogę iść do solarium jupi :)
Widzę, ze mój Luby już się tu panoszył i mądrzył :sofunny:

Żanetko współczuję, życzę byście znaleźli świetnego laryngologa, jesteście z Krzysiem bardzo dzielni i wierzę, ze wszystko będzie dobrze, trzymamy się i modlimy o zdrówko dla Maluszka...

Monia a to sąsiad dziad :bigboulay:

Dobra, spadam na razie, miłego wieczorka ;)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Cysorz wykąpany, śpi i śni. Po popołudniowych brzuszkowych atrakcjach spał do 19 :yes: Po kąpaniu nic nie marudził, spokój, cisza :Uśmiech: ale żeby nie było kolorowo to kolka chwyciła ... mamuśkę :Męki: boże co za ból. Dziewczyny biedne te Nasze dzieciaczki, naprawdę była to lekcja pokory.

Żaneta współczuję. Zastanawia mnie fakt, dlaczego nie chcą Krzysia przyjąć teraz na badania (rezonans) i przy okazji skonsultować Małego u laryngologa. Dlaczego zostawili Was z tym problemem samych.

Anulka
Maja jęczy, bo podobnie jak Izka skusiłam się na smażone mięcho :oops:

No to żeśmy matka porządziły :Niewiniątko: Własnym dzieciom takie męki zafundować.

Anulka
A teraz oglądam telewizor z nogami założonymi wysoko wysoko, co by wreszcie odpoczęły po sprzątaniu jakie dzisiaj odwaliłam i prasowanku (trzy pralki prania)...

Proszę , proszę jaki zryw. Co ja bym dała za taką wenę i trochę czasu żeby sobie w domku przed świętami posprzątać.

mało tego,jak go chcialam włozyc do wozka to zaczal sie rzucac,potem polozyl sie na ziemi i wył.....
ja juz nie wiedzialam co robic,plakac mi sie chcialo a jednoczesnie mialam ochote go zabic!!!!!
potem podszedl jakis gosciu do nas i mowi do kamila ze jaki on niegrzeczny i takie tam.... a kamil nawet
sie nie zastanowil i ryp....facetowi w twarz....ja burakowo buraczkowa....w efekcie wrocilam wsiekla,bez zakopow i z rybkami...

Suwaczek z babyboom.pl

Monia no to widzę akcje w stylu mojego Mikulka. Teraz przez chorobę trochę spokojniejszy...
A co do ząbków to nie ma reguły. Frankowi (dziecko siostry mojego męża) pierwsze wyszły jak miał 3 miesiące...

Izuś dzisiaj Sebastian wziął urlop i zabrał Mikołaja na wycieczkę autem po Warszawie (co by na tyłku posiedział), w tym czasie sprzątnęłam mieszkanie...a prasowanko jak dzieci spały...

Anulka

Izuś dzisiaj Sebastian wziął urlop i zabrał Mikołaja na wycieczkę autem po Warszawie (co by na tyłku posiedział), w tym czasie sprzątnęłam mieszkanie...a prasowanko jak dzieci spały...

Z tym ostatnim to u mnie jest problem. Mały coraz mniej śpi w dzień, chyba w ogóle nie mam szans na umycie okien nie mówiąc już o grubszym prasowaniu.

radość serca
A ja zmęczona jestem, jutro do kościoła na jakieś nauki przedchrzcielne... Boszzz, jak by to Monia napisała...

Z tym leniem to podobnie jak u mnie, ale jak mus to mus ...
Nauki przedchrzcielne? Już tak szybko?

http://cap07.caption.it/345/captionit004813I738D36.jpg

witanko
Monia Warszawska współczuję... no chyba musisz do super niani dzwonić...
Asiu wcześnie te nauki, ale nie martw się to jest "szybki szpil"
To kiedy idziemy na solarium? Ja też się wybieram z rok nie byłam...ehhh się wygrzejemy mniaaaaaaaaaaaam :)
Aniu chata lśni no i super, problem z głowy ;)
Izunia jak się tej kolki nabawiłaś?? masakra no...

a ja od rana pech...
mąż rano zmieniał Lence pampersa... i to był błąd... on zawsze go tak lekko zapnie... oczywiście młoda się posrała na całe plecy i o 6 rano kąpiel dziecka:grrrrrr:
potem sobie leżała na przewijaku, robiłam jej fotki... no i się komórka zepsuła :(
już drugi raz to samo... wtedy mi ten telefon miesiąc naprawiali bosz...
fajnie, święta idą a ja będę bez komórki, bo mi dadzą na pewno w zastępstwie jakiegoś złoma... żeby było śmieszniej... wszystkie numery Wasze potraciłam!!! bo się zapisywały automatycznie na telefon.... więc jak wsadziłam kartę do mamy telefonu to niestety mam tylko parę numerów...
co to za pech za mną łazi... :(

http://www.suwaczek.pl/cache/d5066d5042.png

http://www.suwaczek.pl/cache/23092ff0ff.png