Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Anulka
radość serca
Izunia i Anulka fajnie, że sobota mija Wam w porządeczku :)

Iza powiedz, jak teraz Mikołajek zasnął to już tak na dłużej? Bo mój Piotruś jak zaśnie przed północą to jest standard...

Moja Mysia spała od 14 do 19...teraz pewnie uśnie przed północą :duren::duren::duren:

To sobie Anulka możemy telekonferencję załączyć, bo u mnie Juniorek też sobie dziś pospał :Padnięty:

Co do zasypiania o ludzkiej porze to jest rzeczą niemożliwą, by Maluszek zasnął po kapaniu na całą noc, ani tak o 20-21... już kombinowałam różnie, zawsze ok 22 je, z zasypieniem jest różnie, zależy czy jest śpiący...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

radość serca
Izabelin
Małż dzisiaj wrócił ze szkolenia z hasłem, że musimy zrobić Młodemu badanie moczu. Wiedziałam, że te szkolenia z Izby to będzie krzyż pański. Dzisiaj mieli akurat o chorobach nerek u dzieci. Po powrocie tatuśka Mikołaj został poddany obdukcji.

To się nazywa "zboczenie zawodowe" :Spoko:

A żebyś wiedziała, nawet mówił że po tym wszystkim co usłyszał to Go samego nerki bolą :duren::duren::duren:

Izabelin
radość serca
Izabelin
Małż dzisiaj wrócił ze szkolenia z hasłem, że musimy zrobić Młodemu badanie moczu. Wiedziałam, że te szkolenia z Izby to będzie krzyż pański. Dzisiaj mieli akurat o chorobach nerek u dzieci. Po powrocie tatuśka Mikołaj został poddany obdukcji.

A żebyś wiedziała, nawet mówił że po tym wszystkim co usłyszał to Go samego nerki bolą :duren::duren::duren:

Niezła autosugestia :sofunny::sofunny::sofunny:

Pozdrawiam

Izabelin
radość serca
Izabelin

:duren::duren::duren:niech na dializę skoczy :Histeria::Histeria:

radość serca
Dziewczyny, jak to robicie, że dzieci wam zasypiają tak wcześnie (znaczy to chyba normalna pora, a u nas jest za wczesna)???

Nie wiem Asiu. Widocznie każdy maluch ma swoje pory dnia i sam we najlepiej kiedy pora spać.

Anulka
radość serca
Dziewczyny, jak to robicie, że dzieci wam zasypiają tak wcześnie (znaczy to chyba normalna pora, a u nas jest za wczesna)???

nie mam pojęcia...stały punkt programu...około 20 kapiel, potem jedzonko, chwila zabawy i usypia do rana (tzn. do 4, 5 rano)

To u mnie w domku wielki indywidualista rośnie :) Indywidualista właśnie sobie kocyk na głowę założył ;) Zonk ;)

Pozdrawiam

radość serca
Anulka
radość serca

nie mam pojęcia...stały punkt programu...około 20 kapiel, potem jedzonko, chwila zabawy i usypia do rana (tzn. do 4, 5 rano)

To u mnie w domku wielki indywidualista rośnie :) Indywidualista właśnie sobie kocyk na głowę założył ;) Zonk ;)

to Maja lepsza...z kocem na głowie i w buzi :Śmiech:

kupiłam jej dzisiaj taka szczoteczkę do dziąsełek, zakładana na palec...ale się cieszy jak jej drapię te dziąsła, ubaw mam nie ziemski :sofunny::sofunny:

Anulka
radość serca
Anulka

to Maja lepsza...z kocem na głowie i w buzi :Śmiech:

kupiłam jej dzisiaj taka szczoteczkę do dziąsełek, zakładana na palec...ale się cieszy jak jej drapię te dziąsła, ubaw mam nie ziemski :sofunny::sofunny:

O to już można?

A przy okazji? Sadzacie swoje Dzieciaczki już trochę? Bo ja sadzam Piotrusia, układam za pleckami Mu dwie wielkie poduchy i siedzi tak po 1,5-2 minutki raz, dwa razy dziennie... Extra Mu pasuje ta pozycja, a jak tv już włączone to dopiero wypas... Nawet ma zdjęcie w mojej galerii :) Myślę, że powoluśku można sadzać na tak króciutko... jak myślicie?

Pozdrawiam

Anulka
radość serca
Chcę dziś na TVN obejrzeć "A.I. Sztuczna Inteligencja", ciekawe czy Synek mi pozwoli :Zakręcony:

ja też mam taki plan...ten dzieciak z "Szóstego Zmysłu" jest niesamowity

Też miałam taki plan, tylko co z tego wyjdzie :Smutny: powiem szczerze, że nie miałam okazji tego filmu ogladnąć i widocznie tradycji musi stać się zadość.

nicola23
no i ja jestem, ale juz słysze Nadie,
Martynke kąpie tatuśko
a to ten komplet do chrztu który mnie interesuje:
Zimowy komplet na chrzest dla dziewczynki rozm. 68 (293764874) - Aukcje internetowe Allegro

bardzo ładny i w sam raz na tę porę roku...

Pytałas Madziu o dokumenty. z tego co ja pamiętam to metryka urodzenia i w zależności od tego czy ksiądz Was zna czy nie akt zawarcia związku małżeńskiego...

Anulka
nicola23
Martynke kąpie tatuśko
Zimowy komplet na chrzest dla dziewczynki rozm. 68 (293764874) - Aukcje internetowe Allegro

Pytałas Madziu o dokumenty. z tego co ja pamiętam to metryka urodzenia i w zależności od tego czy ksiądz Was zna czy nie akt zawarcia związku małżeńskiego...

Jeszcze są potrzebne zaświadczenia od Chrzestnych z ich parafii :)

Pozdrawiam

radość serca
Anulka
nicola23
Martynke kąpie tatuśko

Jeszcze są potrzebne zaświadczenia od Chrzestnych z ich parafii :)

słusznie...