Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

To znowu ja :Śmiech: Po kąpieli, usypianiu, kolacji przed prasowaniem :Oczko:chociaż takiego lenia mam, że hej. Pewnie skończy się, że prasowanie jeszcze poczeka a o 22 zacznę Housa oglądać :Śmiech:

Asiu Mały jeszcze troszkę łzawi, ale znacznie mniej. Przemywam oczka solą fizjologiczną jak nie przejdzie do poniedziałku jadę z Nim na klinikę do swojego okulisty.

radość serca
Izabelin
Asiu Mały jeszcze troszkę łzawi, ale znacznie mniej. Przemywam oczka solą fizjologiczną jak nie przejdzie do poniedziałku jadę z Nim na klinikę do swojego okulisty.

To cieszę się, że jest poprawa :)

Też się cieszę :Oczko: bo prawdę mówiąc miałam cykora i w swoje głupocie zaczęłam wertować Poradnik kliniczny z pediatrii, a tam zapalenie spojówek, zapalenie okołooczodołowe i ropowica oczodołu :eek: Normalnie aż mnie osłabiło :Zakręcony:

Izabelin
radość serca
Izabelin

Też się cieszę :Oczko: bo prawdę mówiąc miałam cykora i w swoje głupocie zaczęłam wertować Poradnik kliniczny z pediatrii, a tam zapalenie spojówek, zapalenie okołooczodołowe i ropowica oczodołu :eek: Normalnie aż mnie osłabiło :Zakręcony:

:glupsz::glupsz::duren::duren:

Anulka
Izabelin
radość serca

:glupsz::glupsz::duren::duren:

Jak człowiek nie ma zmartwień, to sam sobie je znajduje.

Anulka
ahaś...bo od tygodnia daję Majusi przed snem butlę mleka i zaczęła robić kupy z takimi grudkami...:Śmiech:

Mi Młody zaczął od dwóch dni robić kupę na zielono. Wystraszyłam się i dzwonię do Naszego Doktorka. Uspokoił mnie, że tak może być. Dzisiaj czytam na forum i dowiedziałam się, że to po jabłkach a raczę się nimi od trzech dni, więc by się zgadzało :Śmiech:

Anulka
podobnie jak ja, kiedy miki zaczał kuleć...już deformację kosci przez mgłę widziałam :duren::duren::duren:

Kuzynka mojego małża jako dziecko miała zakażenie oka oraz oczodołu wywołane albo paciorkowcami albo gronkowcami, do dzisiaj ma z tym problemy a ma już ze 45 lat.

A ja się tej skazy białkowej boję... Od wczoraj Piotruś na noc zamiast Bebilonu HA dostaje Nutragimen, i (na własną odpowiedzialność) smaruję Mu to uczulenie na policzku Hydrocortisonem... I zbladło bardzo, i prawie już szorstkie nie jest. Nabiał odstawiłam w całości, nawet mleka do kawy niet :( Czyli jest ryzyko, że Piotruś źle może tolerować mleko krowie :( Nawet nie biorę się za lekturki, o których wyżej pisała Iza, aż strach...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png