Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Kathrin
Za zdrowko Viki, uspokojenie sie Mikolajka i wyspanie Izy!!! ( wybaczcie prywate )

Anulka
Kasia pisała ostatnio, że mała jest rozdrażniona, ma kaszel, kości skrzypią bo glista wyjada to co mała zje i zabiera odżywcze składniki...

Wlasnie te jej rozdraznienie...choc musze powiedziec, ze jak juz praktycznie tydzien siedzi w domu, to lepiej nam idzie dogadywanie sie...I od dwoch dni corcia spi do 9:30:Niespodzianka: Wiecie, zastanowilabym sie nad zabraniem jej z przedszkola, ale to calkiem odpada ze wzgledu na jezyk i kontakt z dziecmi...Trudno, najwyzej bede ja co chwilke leczyc:Smutny:
eh Kasienko czytam i nie wierze...ciagle tym naszym dzieciaczkom cos jest...:Męki: duzo zdrowka dla Vikusi, zeby ta glista sobie poszla:Oczko:..mam nadzieje, ze sie szybko z tym problemem uporacie:Usteczka:

Za zdrowie Naszych dzieci; Vikusi, Majeczki, Krzysia, Igorka i mojego Mikołajka :Całus:

Kasiu nie byłabym sobą gdybym nie stanęła w obronie kotów. Kot nie jest nosicielem glisty ludzkiej. Nosicielem jest tylko i jedynie człowiek i to on jest źródłem zakażenia :Smutny:
Jeszcze raz życzę Vikusi zdrowia.

Anulka mam nadzieję, że to wyrzynające się zęby są przyczyną Majusiowej gorączki.

Dobry Późny Wieczór :)

Wreszcie tu dotarłam, ale naskrobałyście stronek, z godzinę czytała, ale biję się w pierś, zaniedbałam forum strasznie :Nieśmiały:

U mnie bez zmian, codziennie praca, dziś mi się udało załatwić u szefa spoko sprawę, także humorek w górę poszedł dodatkowo :) W pracy niestety nie znajduję za bardzo czasu na forum, czasem uda mi się podczytać troszkę, pisanie zostawiam na po pracy, ale tu też schodzi i wieczorem nie ma już siły na nic innego jak sen...

Luby trochę przeziębiony, Juniorek na całego rwie się do raczkowania ;)

Sweetka
Twój Mati to już chyba zaczął raczkować? Widziałam opis na gg, gratki :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Kasiu życzę zdrówka dla Viki, napisz jak będziecie już po badaniach, mam nadzieję, że szybko dolegliwości miną i zdrowie będzie w pełni dopisywać...
Zdjęcia Vikusi i Filipka bardzo ładne, fajowe masz dzieciaczki i jak pozują do fotek :) Pełen profesjonalizm :)
Jeśli chodzi o pomoc dla Olka to my już dawno się rozliczyliśmy z podatku i przeznaczyliśmy 1% na inne potrzebujące dziecko, ale na pewno wpłacimy coś na Jego konto... Biedny chłopczyk :(

Izulka no to faktycznie Mikołajek się męczy przy tym ząbkowaniu, ileż się Maluszki muszą namęczyć... Życzę Wam przespanych nocy... U nas na razie te (odpukać) przesypiane ładnie...
Extra pofoczyłaś :) Synek do Ciebie podobny, przystojniak :) A takie spacerowanie po lesie to naprawdę fart ;)

Joasiu Twoja Zuzia śliczna :)
Kochana, a Ty to na wodzireja, nieźle "porządziłaś" na bibie z okazji 600-tnej stronki... Oj, jak żałuję, że mnie pijaństwo w tak doborowym towarzystwie ominęło :Męki: Swoją drogą dżamprę niezłą zrobiłyście :)

Anulka że też ta gorączka się Majusi przypałętała :( Zdrówka dla Córuni i niech trzyma się dzielnie...
Oglądałam zdjęcia, śliczne :) :) Majeczka jest fantastyczna!!! A z tą opaską na główce to sama słodycz :)
I super pomysł z Klubem Malucha, zaradna Aniu jesteś, życzę Ci powodzenia i pomyślności :) Powiem Ci, że też myślałam o czymś takim, może nie konkretnie to co Ty, ale np. jakieś centrum zabawy czy coś, ale to na razie takie "myślenie na brudno"...
I zapomniałabym, nie tylko zaradna jesteś, ale i kreatywno-samodzielna (że tak się wyrażę) takie przemeblowanie :)

Sweetka nieciekawa historia z Twoim tatą, ech, powikłane są ludzkie losy i jak napisałaś, los zawsze wyrównuje bilans... Nie zadręczaj sie tą sytuacją...

Myszko to miałaś stresa, fajnie, że wszystko się wyjasniło i jest ok :) Życzę Wam szampańskiej parapetówki i niech się dobrze mieszka w nowym mieszkanku!!!

Madziu cieszę się, ze autko kupione i sprawa załatwiona tak jak chciceliście... My też za jakieś 2 tygodnie zmieniamy samochód, ale to już temat Lubego (ja co najwyżej w kwestii koloru moge się wypowiedzieć :sofunny:) Póki co od 2 tygodni wybieram kojec dla Piotrulka i jeszcze ani razu nie weszlam na allegro :duren::duren::duren:

Marysiu gratki z okazji narodzin Twojego małego Siostrzeńca :)
Co do fotek to NIE wstawiłam, sorki, tyle jest tych ciuszków, że jakbym miała Go w nie ubrać i zrobić sesję to pół dnia by mi zeszło... Na bieżąco coś będę wrzucać :Nieśmiały:

Oleńko mam nadzieję, że ominie Kacperka anemia i powodzenia w pracy!!!

Pozdrawiam

A w ogóle to w kwestii skazy u Piotrusia to ja już nie wiem, Mały nie jest na cycu już drugi dzień, jeszcze ze 2 dni chcę Go tak przetrzymać... Pokarm ściągam laktatorem, ło matko ile tego... Ale odciągam co by nie zahamować laktacji, bo po weekendzie wracamy do cyca... Myślę, że Juniorek nie pogardzi hehe ;)
Nawet odstawiłam deserki i zupki, pije samo Bebilon Pepti 2 i co? Uczulenie na policzku jak było tak jest, nie liczyłam na wielkie efekty, wiem że na to potrzeba czasu, ale nawet Mu to nie łagodnieje, nadal rano zaognione, czerwone, w ciągu dnia niby lepiej, za przeproszeniem ocipieć można :Zły:
Może to tak jak pediatra ostatnio stwierdziła, że to coś innego Go uczula, nie pokarm... No nic, będę Go obserwować bacznie, może coś się uda ruszyć w temacie do przodu...

Pozdrawiam