Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Izabelin

marik
Izunia widze ze tez dzisiaj mialas blizsze spotkanie z zelazkiem :Szok:

Aniu miejmy nadzieje ze tempka juz sie nei pojawi

A tak się cieszyłam przed świętami, że wszystko poprasowane. A tu już druga pralka się kręci :Padnięty:

Hej Kochane :)

U mnie w porządku, praca ok, choć póki co mocno intensywnie... Po pracy czas dla Synka i obowiązki domowe, więc w sumie czasu mam niewiele, dobrze że teraz jest Piotrek w domku na spokojnie, jak skończy urlop to dopiero się zacznie latanina :duren:

Dziś podjechali do mnie do pracy, akcja cyc i śmignęliśmy jeszcze na większe zakupy...

A tak to wieczorem padam jak kawka, muszę się w ten nowy rytm wkręcić...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Izulka, Marysia to miałyście akcje z Synkami, też bym miała stracha... Nasze dzieci to mistrzowie "ciekawych" zabaw :Kiepsko:

Sweetka życzę, by sytuacja z teściową się wyjaśniła i wszystko było po Twojej myśli, i żadnych więcej tego typu stresów, a mąż to ma być po Twojej stronie bezwarunkowo, inaczej się nie godzi...

Kasieńka
piękne masz nowe suwaczki, dzieciaczki śliczne :)
U nas teraz Juniorek dostaje cyca ok 7 (zanim wyjdę do pracy), daję Mu z obu cyców, potem w ciągu dnia raz dostaje butlę, do tego deserek, obiadek, coś do picia, potem znów cyca jak wrócę i czasem pod wieczór, na noc znów butla i jak chce to cyc...

Aniu
życzę ZDROWIA dla Mikusia, szkoda, że nie wypali wypad na ten rajd, miałby wielką radochę, ale zdróweczko najważniejsze...

Monia W oj, to szkoda, że Pietruszce nie pasują butelki Lovi, bo są fajne, ale widać każde dziecko wili inaczej... Może tak jak Ci Marysia poradziła kup Mu tej firmy co do tej pory pił, tyle że większą...

Pozdrawiam

Izabelin
A co do raczkowania to Młody położony na brzuszku, kładzie rączki na bok, podnosi pupę i odpycha się głową, efekt taki, że albo posuwa się do tyłu albo przesuwa się o 90 stopni wokół własnej osi.

Izunia
u nas Piotruś tak samo kombinuje :Oczko:

Co do porannych rytuałów to Juniorek budzi się, fru na brzuszek i załącza gadulec :Śmiech:

Pozdrawiam

Gość Izabelin

Witam :Całus:

Nocka zakończona radosnym okrzykiem Mikołajka o 6.15 :Śpiący: po godzinie nawijki przysnął po cycu ale jedynie na 30 minut :Padnięty:

Dzisiaj idziemy na USG brzuszka, bioderek i zmiany Młodego. Na samą myśl pot po tyłku mi cieknie.

Gość Izabelin

marik
czesc Izunia mam nadzieje ze wszystkie badania wypadna baaardzo dobrze!!!a jak z malzem??topor zakopany??

Też mam taką nadzieję, że wszystko będzie ok. A co do małżona to przyszedł dzisiaj rano, pokajał się (ach jak ja to lubię :Oczko:), tak więc toporek został przysypany ... do następnego razu :Wściekły: