Skocz do zawartości
Forum

MM 2005 :) zapraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam piątkowo

Ja piję kawę za kawą a jakoś nie czuję się dobudzona :Szok:
Rano byłam na ostatnim zastrzyku w kolano, na szczęście nie bolało tak jak tydzień temu. Przed świętami mam przyjść pochwalić się czy zastrzyki pomogły czy nie. Liczę, że pomogą. I tak co parę miesięcy dopóki się nie pogorszy miałabym chodzić na taką serię zastrzyków. Jakoś tego teraz nie widzę, no ale zobaczymy...

Trusia – super wieści a Maluszek cudny ::):

Starletka - słodkie łobuziaki. Dominik bardzo podobny do Natalki ::):

Niezapominajka – w problemach finansowych w razie wu pomogą Wam rodzice więc głowa do góry. Najważniejsze by zdrowie dopisywało :yes:
Życzę szybkiego zakopania dołka :Całus:
W sobotę będę trzymać kciuki za obronę.

Tasik – dobre wieści ::):. A mięśniaki niech szybko zniknie!

Serena – fajnie z nartami, powodzenia na stoku :Śmiech:
Będę czekać na relację i może weźmiemy z Was przykład :Oczko:

Nuchna – hej, co u Was? Jak B?
A fotka malutka i niewiele widać.

Dreadka – fajnie, że rozmowa ok i masz już pracę ::):
Tylko uważaj żeby niczego nie spalić i nie rozbić :Oczko:

Sekundka – teksty Olivki bolą ale one biorą się z przeżyć, a ona jeszcze nie umie sobie radzić z emocjami tak jak dorośli, tak więc nie bierz sobie tego mocno do serca.

Sliffka - biedny Przemuś, a jak dziś jego tempka?
Trzymam kciuki! Zdrówka dla Przemka i sił dla Ciebie!

Margolcia
Tyle jestem warta ile moge dac innym,wiec jesli nie moge dac worka prezentow staram sie pomagac i dac dobre slowo.

Pięknie powiedziane ::):

Margolcia – życzę szybkiego porozumienia małżeńskiego :yes:

Megan – zdrowia sił i oby do świąt!
Ja inhalacji jeszcze nie miałam okazji robić, ale z każdej strony słyszę, że pomagają :yes:

Ania - zdrówka i goń katar!

Anna - ale słodkie synki, na razie mało podobni do siebie. W rzeczywistości też?

Renia – zdrówka dla Marysi!
Trzymam kciuki za sobotni teścik ze słownictwa.

Neta
Trusia jedni maja parcie na 2 dzieci, innym do szczęścia wystarczy jedno.Jak cos sie zmieni to dam znać i napisze dużymi literami zebyście przez to długie wypatrywanie wzroku nie straciły!:smile_move:

:sofunny:

U la, la... następnym razem zasłonię się wiekiem i szwankującą pamięcią w sprawie naszych forumowych żartów :Oczko:

Dreadka Tak zmieniliśmy mieszkanie na większe. Może nie jest ogromne, ale po poprzednim to dla nas salony.

Neta Nie pamiętam snu. Może dlatego, że bardzo mało sypiam, a może to ta starcza pamięć :Oczko:

Dziubala Co to znaczy "masłopodobni"? Coś jak masło maślane? :Oczko: Bo jak jednak miało być mało podobni to masz rację. Różnią się całkiem wyglądem, charakterem, tempem rozwoju i motorycznego, i społecznego... słowem wszystkim. I chyba będę pierwsza, która powie, że z drugim dzieckiem jest łatwiej ::):.

Dziubala Chodziło mi o to, że dziewczyny pisały, że drugie dziecko jest aktywniejsze, bardziej ruchliwe, bardziej daje do wiwatu. U mnie odwrotnie. Pawełek jest spokojniejszy, mniej ruchliwy, a jednocześnie pogodniejszy i bardziej otwarty do ludzi niż Piotruś był w tym samym wieku.

o rety, wystarczyło przestać zaglądać a tu życie kwitnie jak w starych dobrych czasach :Śmiech:

Sliffka daj znać jak u Was
Anna zdecydowanie łatwiej, może przykład dziwny, ale kiedy dowiedzialam sie ze Szymek ma rozciete czolo to spokojnie wrocilam do domu, juz wiedzac co w takim przypadku moze mnie czekac itd. Zdecydowanie mniej nerwow (skojarzylo mi sie bo Sliffka mnie pytala czy za drugim razem to juz latwiej :) )

Anna74
Dziubala Co to znaczy "masłopodobni"? Coś jak masło maślane? :Oczko: Bo jak jednak miało być mało podobni to masz rację. Różnią się całkiem wyglądem, charakterem, tempem rozwoju i motorycznego, i społecznego... słowem wszystkim. I chyba będę pierwsza, która powie, że z drugim dzieckiem jest łatwiej ::):.

ja też powiem że z drugim łatwiej :)

Cieszyłam się, że u Marysi lepiej, bo i nosa zaczęło udawać się coś wyciągnąć, wyszłyśmy na krótki spacer i po nim Marysia dostałą goraczki. Stwierdziła, że jej zimno, zmierzyłam temperaturę - 38st. Zasnęła, więc nie dawałam nic przeciwgorączkowego, bo łudziłam się, że sen pomoże, ale temperatura raczej nie spadła, dobrze, że nie wzrosła. Mam nadzieję, że organizm walczy z czymś i to zwalczy.

Megan to uciążliwy taki katar. Oby laryngolog pomogła. Tosi też dawalałam kiedyś lek do nosa który jest ogólnie do oczu i uszu, ale miała wtey wodnisty lejący się katar. Bardzo szybko pomogło. A Mucofluid też dobra rzecz, zwłascza na gęsty zatokowy katar (u Marysi ostatnio taki jest, bo pociąga nosem :Zły:). Minus to to, że jest na receptę. Dzieki za dedykację, choć test jeszcze z tych mniejszych, by sobie na to zasłużyć :Oczko:
Dziubala oby zastrzyki pomogły.
Karola w tak młodym wieku już problemy z pamięcią? :Oczko::Śmiech:
Anna mimo, że Tosia bardziej ruchliwa i pomysłowa, to też twierdzę, że drugim dzieckiem łatwiej. Mimo, że Tosia mówi zdecydowanie mniej niż Marysia w jej wieku, to wydaje mi się, że łatwiej mi ją zrozumieć, niż było to z Marysią.

Renia z Marysi

Trusia
Tasik super wieści:Śmiech: Z mięśniakiem gorsza sprawa, chociaż totalnie się na tym nie znam, a są szanse, że sam zniknie?

A to mój maluszek:

[ATTACH]1719[/ATTACH]

CUDNY - B mi powiedział że mam zakaz oglądania takich zdjęć :Śmiech:

Anna74
Witam :)

Przypomnę się trochę :)

Piotruś

http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/DSC_0925.JPG

Pawełek

http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/DSC_1244.JPG

.

słodkie chłopaki :)

Wszystkim potrzebującym życzę zdrówka

Niezapominajka
- rozumiem Cię doskonale bo znam ja te problemy aż za dobrze
tylko że ja nie mam pomocy od rodziców ::(: w momentach najbardziej kryzysowych mama wolała się nie odzywać żebym przypadkiem nie poprosiła o pomoc
a ostatnio słyszę tak idiotyczne teksty, że nóż w kieszeni się otwiera...
ale co tam rodziców się nie wybiera - mam tylko nadzieję, że ja będę inna.... (z resztą chyba już jestem inna niż moja mama)