Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2corun
ehh musze chwile ze zdjeciami przerwe zrobic bo M z warsztatu wrocil i dziwnie patrzy jak robie zdjecia rzeczy hehe no a drugie pare dni sie niewidzielismy i stoi boroczek i patrzy na mnie i sie zawiesza...hehe a mnie zalamal ze kochanie dobrze ze wrocilas bo skarpetki mi sie skonczyly wstawisz pranie??haha czasem to on taki bezmyslny ale no facet niewymagajmy za duzo...hihi ale mam dobry humor i tylko sie usmiechlam i powiedzialam oczywiscie kochanie ze zrobie ale ja dobra jestem hihi

MOj natomast porobil we wsyzstkich skarpetkach dziury. I teraz musze chyba to zaszywac no bo co? Wyrzucic, jak prawie nowe! Oj, Ci mezczyzni!

mama2corun
dzieki Guniu no mi zawsze sie podobal rudy i jak chodzilam do Liceum to praktycznie cale liceum w rudym potem scielam jak z Oliw w ciazy bylam i inne kolorki stosowalam.ale rudy zawsze mi sie podobal :D

A ja jak zaczelam po liceum wlosy farbowac - w ogole bardzo zadko to bylo - to najpierw na bordo albo na mahon. Ostatnio mnie wziela faza na brazy. Teraz przez cala zime farbowalam na mahon znowu, bo ta moja blada twarz kolor lekko rozswietlil. A wczoraj znowu wrocilam do brazu ale czekoladowego tym razem i jestem zadowolona.

gunia43
Aja sie zbieram d sklepu i sie zebrac nie moge. Jakos pogoda nie zacheca do wychodzenia. Bleeee!

u nas tez szaro.a ja kiedys tez na czekolade zafarbowalam tez mi sie podobalo ale ten rudy to jakos mnie zawsze przyciagal:D a teraz na wiosne to taki fajny optymistyczny:D hehe i kupilam sobie jasno brazowa kurtke na wiosne wiec bedzie sie ladnie kaponowac :D
Guniu milych zakupow zycze kochana tylko nie ciezkich :* ja ndrobie do konca co napisalyscie.
zauwazylam ze u nas koncowka i jest jednak nerwowka w powietrzu ale to normalne kochane jeszcze tylko troszke.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

mama2corun
Guniu u nas poprostu w genach jest to ze szczupli wszyscy jestesmy...czasem to niestety bo wlasnie po Oliwi mialam taka niedowage ze szkoda gadac...ale juz sie przyzwyczailam ze jestem chuda i ze jakos przytyc mi niedane,a dodaje jeszcze moje zdjecie takiego wyraznego rudzielca i prosze o szczera ocene :D Oliwia to chodzi zamna i pyta no kiedy sie Aleksandra urodzi??bo ona juz chce...hihi

tak to zdecydowanie Twoj kolor, bardzo mi sie podoba , ja tez bede rudzielcem w poniedziałek:))):yuppi:

mama2
mama2corun
Guniu u nas poprostu w genach jest to ze szczupli wszyscy jestesmy...czasem to niestety bo wlasnie po Oliwi mialam taka niedowage ze szkoda gadac...ale juz sie przyzwyczailam ze jestem chuda i ze jakos przytyc mi niedane,a dodaje jeszcze moje zdjecie takiego wyraznego rudzielca i prosze o szczera ocene :D Oliwia to chodzi zamna i pyta no kiedy sie Aleksandra urodzi??bo ona juz chce...hihi

tak to zdecydowanie Twoj kolor, bardzo mi sie podoba , ja tez bede rudzielcem w poniedziałek:))):yuppi:
Czekamy na fotki w poniedzialek. A swoja droga to ja bardzo lubie wlosy zaraz po zafarbowaniu. Twarz taka zawsze wtedy odmienionai swiezsza!

mama2corun
gunia43
Aja sie zbieram d sklepu i sie zebrac nie moge. Jakos pogoda nie zacheca do wychodzenia. Bleeee!

u nas tez szaro.a ja kiedys tez na czekolade zafarbowalam tez mi sie podobalo ale ten rudy to jakos mnie zawsze przyciagal:D a teraz na wiosne to taki fajny optymistyczny:D hehe i kupilam sobie jasno brazowa kurtke na wiosne wiec bedzie sie ladnie kaponowac :D
Guniu milych zakupow zycze kochana tylko nie ciezkich :* ja ndrobie do konca co napisalyscie.
zauwazylam ze u nas koncowka i jest jednak nerwowka w powietrzu ale to normalne kochane jeszcze tylko troszke.
A ja spokoj wodza! Zero nerwowki!
Az czasami sie zastanwaim, czy nie jestem za spokojna. Bo wiecie - licho nie spi!
Ale jak tylko Maly sie w brzuchu rusza, nic mnie jakos nie niepokoi zbytnio. Postanowilam sie nie nakrecac i tak sobie do glowy wbilam, ze sie udaje. Poza tym juz 20-tego mam wizyte!
Niepokoje chyba mi w snach wychodza i tak sobie z nimi radze.

gunia43
Mama2 - ile razy w roku Ty zmieniasz kolor wlosow?
Ja bym tak poeksperymentowala ale w blondzie to ja sie zupelnie nie widze. Karnacja nie ta. Raz jak lekko rozjasnilam na jasny braz to kazdy mi mowil, ze w ciemnych duzo lepiej. Taka uroda. Co zrobic!

roznie bardzo dlugo mialam czarne potem 4 miesiace rudy i 4 blond i musiałam na ciemno zafarbowac bo zaszłam w ciaze i nie chciałam tak czest farbowac ( a przy blondzie bym musiała bo odrosty ) a le obiecałam sobie ze jak maly sie urodzi to wracam na troche do rudego potem blond ale ze juz nie moge na siebie patrzec to juz robie rudy:)))
ładny avatarek Gunia

mama2
gunia43
Mama2 - ile razy w roku Ty zmieniasz kolor wlosow?
Ja bym tak poeksperymentowala ale w blondzie to ja sie zupelnie nie widze. Karnacja nie ta. Raz jak lekko rozjasnilam na jasny braz to kazdy mi mowil, ze w ciemnych duzo lepiej. Taka uroda. Co zrobic!

roznie bardzo dlugo mialam czarne potem 4 miesiace rudy i 4 blond i musiałam na ciemno zafarbowac bo zaszłam w ciaze i nie chciałam tak czest farbowac ( a przy blondzie bym musiała bo odrosty ) a le obiecałam sobie ze jak maly sie urodzi to wracam na troche do rudego potem blond ale ze juz nie moge na siebie patrzec to juz robie rudy:)))
ładny avatarek Gunia
Dzieki!

mama2
a co do aspiratora to podobno marimer lepszy bo nie ma tych filtrow wymiennych co we fridzie. Moj maly znow ma czkawke:yuppi:

kochane a wy widzialyscie ta fride??ja to ogladalam i ta koncowka jest twarda i wielka!!ja wybralam jednak zwykla gruszke tzn nie calkiem zwykla potem zrobie zdjecie i pokaze.

a Lutka mi odpisala na sms ze Szymus szaleje mamy sie niemartwic ale troszke musi dystansu nabrac kochana troszke za bardzo sie przejmuje innymi poprostu bardzo wrazliwa jest.kochana.

Guniu sliczne zdjecie w awaterku

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

mama2corun
hej kochane melduje sie cala i zdrowa w domku:D i kupilam aparat!!wiec teraz bede nadrabiac zdjeciami:D a i musze was poczytac wczoraj rano troszke podgladalam ale niepisalam bo to tak juz w biegu.dla Oli nic niekupowalam jakos nic mi w oko niewpadlao ale Oliwie ubralam znowu i troszke siebie :D teraz na powaznie zabieram sie za przygotowania pranie i prasowanie.
a co z Lutka bo doczytalam ze chce od nas odpoczac??hej co jest cos sie stalo zlego jak mnie niebylo??oprocz tragedi Stysi??

mama2corun dobrze, że już jesteś, bo tęskniłyśmy bardzo za Tobą :yuppi:

mama2corun

Przepiękne zdjęcie. Kolor włosków super, a za te oczy i uśmiech to pewnie większość panów by się dała pokroić :)

gunia43
mama2
mama2corun

Czekamy na fotki w poniedzialek. A swoja droga to ja bardzo lubie wlosy zaraz po zafarbowaniu. Twarz taka zawsze wtedy odmienionai swiezsza!

Guniu właśnie zauważyłam nowy awatarek, przepiękny :yuppi:

gunia43
mama2corun
gunia43

A ja spokoj wodza! Zero nerwowki!
Az czasami sie zastanwaim, czy nie jestem za spokojna. Bo wiecie - licho nie spi!
Ale jak tylko Maly sie w brzuchu rusza, nic mnie jakos nie niepokoi zbytnio. Postanowilam sie nie nakrecac i tak sobie do glowy wbilam, ze sie udaje. Poza tym juz 20-tego mam wizyte!
Niepokoje chyba mi w snach wychodza i tak sobie z nimi radze.

Ja też na razie na luzie, pewnie stres się zacznie, jak przyjdzie pora rozpakowania :) Ale teraz jak się bąbel odwrócił, to wyluzowałam zupełnie :)