Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

gunia43
isabela
zaraz w dziendobry TVN bedzie o puchnieciu dloni w ciazy :)

Daffodil, sex jak sex, ale taki jawny ekshibicjonizm?? Nie zebym tego potrzebowala ;) hehehe
isabela - No i co mowili? Ja ogladalam ale dopiero od 10.00.

Nie wiem Guniu, bo dostalam list i skupilam sie na zalatwianiu spraw mojej piep.... firmy. Nienawidze tej cholernej biurokracji, wszedzie tak samo :(

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

Daffodil
A co do zakupów aptecznych, to mam już wszystko oprócz spirytusu do pępka. Pani w aptece powiedziała, że w ogóle takich nie mają teraz i żebym w monopolowym zapytała, bo czasem mają 70% :yuppi: Najwyżej będę rozcieńczać 100% wodą przegotowaną i też będzie.

daffodila powiesz mi od kogo kupilas te staniki to ja tez zamowie a co do spirytusu to ja rozcienczałam bo nigdzie nie bylo 70 %

Daffodil
Dziewczyny właśnie przyniosłam z poczty te staniki do karmienia za 8 zł z Allegro i powiem Wam, że super są. Tak trochę w ciemno zamawiałam, bo stwierdziłam, że nie będzie mi szkoda kasy, nawet jak coś będzie nie tak i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. W dotyku bardzo fajne, przypominają bawełniane i są bardzo rozciągliwe. Mam biały i czarny 80D i na upartego mogłabym w nich już teraz chodzić.
A przy okazji u tego sprzedawcy zamówiłam parę ręcznie robionych kolczyków, bo miał w takich cenach, że aż żal się było nie skusić i też super :)

No widzisz. A ja za swoje dalam tyle samo tylko, ze w euro. Ale co tam. Wazne ze jestesmy zadowolone.

mama2
Daffodil
A co do zakupów aptecznych, to mam już wszystko oprócz spirytusu do pępka. Pani w aptece powiedziała, że w ogóle takich nie mają teraz i żebym w monopolowym zapytała, bo czasem mają 70% :yuppi: Najwyżej będę rozcieńczać 100% wodą przegotowaną i też będzie.

daffodila powiesz mi od kogo kupilas te staniki to ja tez zamowie a co do spirytusu to ja rozcienczałam bo nigdzie nie bylo 70 %

Użytkownik nora75:
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

gunia43
isabela
juz wrocilam z baknu, sklepu, poczyt itd....
Kupilam juz pieluszki jednorazowe i podklady, byly w super promocji.
Napisalam juz do Elwiry smsa, czekam, az mi odpisze.... i dam Wam znac co sie dzieje

Ja tez musze sie w pieluchy zaopatrzyc. Jakie kupujecie. Pampers czy jakie?

ja kupilam Papmers 2-5kg paczka 25 sztuk za 2funty, podklady 15 sztuk 60/60cm 2,50 funciora i karton mokrych chusteczek tez w promocji za 9 paczek 7 funtow. Chusteczki same uzywamy wiec jestem na biezaco z cenami, najtansze (firmy krzak) sa po funcie, wiec te Pampersa naprawde w dobrej ofercie, bo normalnie kosztuja kolo 2 funtow za paczke.

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

mama2
a co do aspiratora to podobno marimer lepszy bo nie ma tych filtrow wymiennych co we fridzie. Moj maly znow ma czkawke:yuppi:

Dla mnie już za późno, bo kupiłam przed chwilą Sopelka :) Niedrogi był, bo z 10 filtrami kosztuje 16 zł. A z tego co właśnie wyczytałam to w Marimerze zamiast filtrów wkłada się kawałek watki, więc w sumie w Sopelku można to samo zrobić.

mama2
skocze do biedronki bo mi sie jabłka chce , a co do koloru to mnie tez korci zeby zmienic ten czarny na rudy ale zastanawiam sie czy dekoloryzacja w ciazy jest szkodliwa, samo farbowanie nie ale dekoloryzajcja....hm...moze cos wiecie na ten temat?

Ja nie wiem... Sama od początku ciąży farbowałam, chociaż wiele osób twierdzi, że się nie powinno... Ale z odrostami miałabym myśli depresyjno-samobójcze, więc założyłam, że farbowanie mniej szkodliwe dla dziecka :)

gunia43
isabela
juz wrocilam z baknu, sklepu, poczyt itd....
Kupilam juz pieluszki jednorazowe i podklady, byly w super promocji.
Napisalam juz do Elwiry smsa, czekam, az mi odpisze.... i dam Wam znac co sie dzieje

Ja tez musze sie w pieluchy zaopatrzyc. Jakie kupujecie. Pampers czy jakie?

Ja na razie mam tylko wielką pakę Huggies i mi M. despota nie pozwala więcej kupić :)

Daffodil
mama2
skocze do biedronki bo mi sie jabłka chce , a co do koloru to mnie tez korci zeby zmienic ten czarny na rudy ale zastanawiam sie czy dekoloryzacja w ciazy jest szkodliwa, samo farbowanie nie ale dekoloryzajcja....hm...moze cos wiecie na ten temat?

Ja nie wiem... Sama od początku ciąży farbowałam, chociaż wiele osób twierdzi, że się nie powinno... Ale z odrostami miałabym myśli depresyjno-samobójcze, więc założyłam, że farbowanie mniej szkodliwe dla dziecka :)
Ja czytalam gdzies, nie pamietam juz gdzie, ze farbowanie nie jest nieszkodliwe. Nie zalecali natomiast depilacji kremami.

gunia43
Daffodil
mama2

Ja czytalam gdzies, nie pamietam juz gdzie, ze farbowanie nie jest nieszkodliwe. Nie zalecali natomiast depilacji kremami.

Wszystko trzeba z przymrużeniem oka traktować... Ja pamiętam, że czytałam gdzieś, że nie powinno się paznokci malować albo używać perfum. Głupoty jakieś.

Daffodil
gunia43
Daffodil

Wszystko trzeba z przymrużeniem oka traktować... Ja pamiętam, że czytałam gdzieś, że nie powinno się paznokci malować albo używać perfum. Głupoty jakieś.
Ja bez perfum w ciazy to bym umarla. Jakos niektore kobiety odrzucalo od silnych zapachow, a mnie wrecz przeciwnie - mialam silna potrzebe wachania perfum w Sephorze bylam czesto jak nigdy. Codzinnie sie perfumuje czy wychodze czy nie - chocby tylko dla siebie.
Juz nie mowiac jak czloweik taki blady i nie moze ani do solarium to jeszcze z mysimi wlosami efekt bylby dosc ponury chyba.

isabela
Elwira odpisala: "dziekuje za pamiec, wszystko ok, tzn Moje dziewczyny nadal chore, a do tego mam problem z internetem i komputer w naprawie"
Takze dziewczeta nie mamy powodu do niepokoju. :36_1_13:

no, to w naszym majowym stadku wszystko w porzadku :36_33_2:

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie