Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

gunia43
Dzien dobry mamusie!
Ja tylko sie przywitam i potem ide sie polozyc, bo Maksio znow mi na jakiegos nerwa naciska i usiedziec przed kompem nie moge. Znow rwa kulszowa. Mam nadzieje, ze samo przejdzie, jak ostatnio. Poza tym od ranma sie nie ruszyl i znow sie niepokoje. Moze jak cos zjem to go poruszy....

Gunia biedulko, oby szybko przeszło. Wprawdzie nigdy na rwę nie cierpiałam, ale słyszałam, że strasznie boli... A Maksio na pewno zaraz się obudzi i pokaże co potrafi :yuppi:

lutka
Daffodil

Babo ja nie wiem co to szlifierka, więc na pewno nie będę kupować w najbliższym czasie :hahaha: Ale radę zapamiętam, może kiedyś się przyda :)

no ale identycznie ma się sprawa z częsciami do odkurzaczy czy pralek, lepiej być przygotowanym na kilka pytań sprzedawcy :)

To prawda :) Na szczęście M. się takimi sprawami zajmuje i chyba jest przygotowany, bo przynosi to co trzeba :)

Daffodil
gunia43
Dzien dobry mamusie!
Ja tylko sie przywitam i potem ide sie polozyc, bo Maksio znow mi na jakiegos nerwa naciska i usiedziec przed kompem nie moge. Znow rwa kulszowa. Mam nadzieje, ze samo przejdzie, jak ostatnio. Poza tym od ranma sie nie ruszyl i znow sie niepokoje. Moze jak cos zjem to go poruszy....

Gunia biedulko, oby szybko przeszło. Wprawdzie nigdy na rwę nie cierpiałam, ale słyszałam, że strasznie boli... A Maksio na pewno zaraz się obudzi i pokaże co potrafi :yuppi:

Gunia to tak jak u mnie moja Zuśka nie ruszała się ale póxniej się przebudziła i odetchnełam z ulgą, odpoczywaj kochana

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

pat-k
lutka
a moje 2 kraby wiszą grzecznie na ścianie :D

hihihihih, sposob na unieruchomienie kraba hihih
mama2 mam nadzieje oszczedzi swojego i nie trafi na sciane

jednego zasuszonego kraba przywiozłam z Krymu ale pies mi go zeżarł :/

Frekfencja spadła bo pewnie wszystkie mamuśki postanowiły relaksowac się przed waznym dniem w bardziej efektywny sposób :)

A ja właśnie wróciłam z hurtowni, bylismy z ojcem zamówić łozeczko, al eneistety w pt ktoś je juz kupił :) w ten piątek mam się pytać.

Daffodil
lutka
pat-k

hihihihih, sposob na unieruchomienie kraba hihih
mama2 mam nadzieje oszczedzi swojego i nie trafi na sciane

Myślał biedak, że to taka przekąska :)

ja tez czasem rozwazam czy nie dac "przez przypadek" mojemu psu na przekaske kraba bo mnie wkurza taki wielki ....ble wyglada jak pajak ale moj M go uwielbia:11_2_113:

mama2
a ja byłam na zakupach kupiłam naklejki na sciane do synka pokoju i buty na 13 cm obcasie hihi

[ATTACH]4355[/ATTACH]

[ATTACH]4356[/ATTACH]

[ATTACH]4357[/ATTACH]

Mama naklejki prześliczne :yuppi:
A buty też rewelacyjne. Mam tylko nadzieję, że poczekasz do maja zanim zaczniesz w nich chodzić :) Bo nawet nie chcę myśleć, jak mógłby się skończyć spacer na takich szpilach i z brzuchem ciągnącym do przodu :)

Daffodil
mama2
a ja byłam na zakupach kupiłam naklejki na sciane do synka pokoju i buty na 13 cm obcasie hihi

[ATTACH]4355[/ATTACH]

[ATTACH]4356[/ATTACH]

[ATTACH]4357[/ATTACH]

A buty też rewelacyjne. Mam tylko nadzieję, że poczekasz do maja zanim zaczniesz w nich chodzić :) Bo nawet nie chcę myśleć, jak mógłby się skończyć spacer na takich szpilach i z brzuchem ciągnącym do przodu :)

a jaki widok hihi wielka hipopotamica na cieniutkich szpilkach.:yuppi::yuppi:

mama2
Daffodil
lutka

Myślał biedak, że to taka przekąska :)

ja tez czasem rozwazam czy nie dac "przez przypadek" mojemu psu na przekaske kraba bo mnie wkurza taki wielki ....ble wyglada jak pajak ale moj M go uwielbia:11_2_113:

Jak następnym razem wyjdzie z akwarium, to może pies sam załapie o co chodzi :hahaha:

mama2
Daffodil
mama2

[ATTACH]4355[/ATTACH]

[ATTACH]4356[/ATTACH]

[ATTACH]4357[/ATTACH]

a jaki widok hihi wielka hipopotamica na cieniutkich szpilkach.:yuppi::yuppi:

Ale trzeba przyznać, że szczęściara z Ciebie, bo widzę, że kostka i łydka kształtne jak zawsze, w ogóle Ci nogi nie puchną. Bo u mnie kiepsko to wygląda. Na szczęście białka w moczu nie mam (dzisiaj mi M. odebrał wyniki), bo już się stresowałam czy to czasem nie zatrucie. Ale widocznie taki już mój urok :8_1_222:

szalona kobieto ale chyab nie masz zamiaru chodzić w tych butkach z brzuchem??

ale fantastyczne są, muszę sie wkońcu nauczyc chodzić na obcasie.

a naklejki sa taki epiankowe?? bo widziałam w sklepie osiołka :D baaaardzo puchatkowe:yuppi: