Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

katja79
Daffodil
katja79
Haaallllllllllllloooo brzuszki gdzie jestescie????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no masz wywialo wszystkie no...

Ja włączyłam sobie film na laptopie, zasiadłam przed dechą do prasowania i machałam żelazkiem :) Jestem już bliżej końca niż dalej :)

co ogladalas kochanienka????????
a i mam pytanko co oznacza Twój login tak mi to ostatnio chodzi po glowie jak mój M zapytal dlaczego akurat Daffodill???, a ja mu na to ze nie mam pojecia i tak sie zaczelam zastanawiac...wyjasnisz??:smile_jump:

Daffodil to z ang. żonkil, a dlaczego akurat taki login? Hmmm... chyba z braku pomysłu na inny :) Po raz pierwszy logowałam się w pracy i takie hasło początkowe nam ustawiają na większość aplikacji, więc jakoś tak mi przyszło do głowy :)

I od razu witam wtorkowo wszystkie mamusie :)

katja79
Daffodil
katja79
a no kolorki sa dwa i w koncu bez zadnego rózu ...bedzie eukaliptus polaczony z piaskiem pustyni dekorala tzn delikatny zielony z takim kremowo zóltym a dodatki pomaranczowe wydaje mi sie ze bedzie wesolutko

No to ślicznie będzie. I nie będzie problemu z różem, gdyby Majka okazała się chłopczykiem :) (żarcik taki :yuppi:)

he he u nas pomylka nie mozliwa mamy potwierdzona plec w wynikach z amniopunkcji ale masz racje kolorek uniwersalny

Aaaa rzeczywiście :) Zapomniałam, sklerotyczka stara :) To w takim razie jesteś jedną z dwóch osób (chyba jeszcze tylko Gunia), które mają 100% pewność :)

Jola30
katja79
Daffodil

Ja włączyłam sobie film na laptopie, zasiadłam przed dechą do prasowania i machałam żelazkiem :) Jestem już bliżej końca niż dalej :)

co ogladalas kochanienka????????
a i mam pytanko co oznacza Twój login tak mi to ostatnio chodzi po glowie jak mój M zapytal dlaczego akurat Daffodill???, a ja mu na to ze nie mam pojecia i tak sie zaczelam zastanawiac...wyjasnisz??:smile_jump:

Daffodill chyba oznacza narcyz po angielsku :36_4_12:

Żonkil, ale w sumie to kwiatek i to kwiatek :)

pat-k
lutka
No i nie miałam kłopotów z nadrobieniem zaległości, bo leniuszki jedne nie poszalałyście w weekend.

WItam się porannie, wyspana i w lepszym nastroju niż wczoraj. Prawie pół niedzieli przepłakalam taki miałam fatalny dzień. Zaczęło się od sprzeczki z siostrą i mamą, a jak zobaczłam kilka rozstępów na piersi to nei mogłam powstrzymac łez. Nie rozumiem z jakiego powodu wylazły. Bo po 1 smaruję się regularnie, 1 lub nawet 2 razy dziennie a po 2 piersi od kilku mieisęcy nie zmieniły sie ani trochę. Zrozumiałabym jakby mi balony wywaliło, a tak? :36_2_18: ech..........

Lutka a ja czytalam, ze zadne kremy nie zapobiegaja rozstepom i mozna tylko zminimalizowac ryzyko. U mnie poki co przy pepku zrobil sie taki dziwny okragly rozstep, dookola pepka dokladnie... a na piersiach mam od nastoletniego wieku, jak mi nagle biust zaczal rosnac, wiec juz przywyklam. Na pocieszenie powiem, ze zaden facet nie zwraca na to uwagi ;) Z reszta rozstepy z czasem bledna.
Latem bez kompleksow zarzalo mi sie opalac topless. Liczy sie ksztalt a z tym poradzimy sobie juz po karmieniu odpowiednimi cwiczeniami :)

No!! I to jest podejście :) A swoją drogą, to rzeczywiście nie wydaje mi się, żeby jakiś facet widząc gołego cycorka wyszukiwał na nim rozstępy :yuppi:

lutka
katja79
no to ja sie jeszcze pochwale jaki material chce zamówic dla Mai, chce uszyc lambrekin na okno i obszyc nim poduszki na kanapie zeby troszke rozweselic pokoik
IKEA ZAS�ONY ZAS�ONA OBRUS POSZEWKA MAMMUT OD SS (568167179) - Aukcje internetowe Allegro
napalilam sie na troszke inny ale niestety nigdzie nie jest dostepny ani w ikei ani na allegro wiec zadowole sie tym:smile_jump:

Super radośnie będzie w pokoiku Malutkiej :) Jejku jak czytam że będziecie coś szyły to az mnie dźwiga, taka jetsem nierobotna w tych sprawach:/

Lutka ja też :) Mogę co najwyżej guzik przyszyć :)

lutka
pat-k
U mnie poki co przy pepku zrobil sie taki dziwny okragly rozstep, dookola pepka dokladnie... a na piersiach mam od nastoletniego wieku, jak mi nagle biust zaczal rosnac, wiec juz przywyklam. Na pocieszenie powiem, ze zaden facet nie zwraca na to uwagi ;) Z reszta rozstepy z czasem bledna.
Latem bez kompleksow zarzalo mi sie opalac topless. Liczy sie ksztalt a z tym poradzimy sobie juz po karmieniu odpowiednimi cwiczeniami :)

jestes pewna ze to rozstęp, ja mam dookoła pępka okrągłe zaciemnienie z którego Misiek się śmieje. Z kształtu zawsze byłam baardzo zadowolona, i wiem z eon jest wazniejszy (przymajmniej dla mnie) ale myślę że ćwiczenai fizyczne niewiele pomogą jesli biust sie bardzo zniszczy.

Kurde ale jestem prożna - wiem ze najważniejszez jest zdrowie maleństwa :* wszystko inne da się przeżyć.

hmm.. moze to dookola pepka to nie rozstep? taki ciemnobordowy jest..

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

isabela
DZIEN DOBRY DZIEWCZETA :)

Sloneczko za oknem, az milo. :36_1_13:

Ostatnio ciagle budze sie na wznak i wszystkie "flaki" mnie bola rano, jak Wam sie spi najlepiej? Gdy leze na boku to mala dostaje szalu. Moze dlatego, ze brzuch juz mam wszedzie :36_19_3: nawet na bokach :Oczko:

U mnie szaleństwo w brzuchu w zasadzie w każdej pozycji :36_8_3: Staram się kłaść na bokach, bo jak chwilę poleżę na plecach, to zaczyna mnie boleć brzuch jak na okres. Więc z całą pewnością coś w tej pozycji jest nie tak.

isabela
DZIEN DOBRY DZIEWCZETA :)

Sloneczko za oknem, az milo. :36_1_13:

Ostatnio ciagle budze sie na wznak i wszystkie "flaki" mnie bola rano, jak Wam sie spi najlepiej? Gdy leze na boku to mala dostaje szalu. Moze dlatego, ze brzuch juz mam wszedzie :36_19_3: nawet na bokach :Oczko:

ja tez najbardziej na brzuchu lubilam spac przed ciaza... a teraz staram sie na lewym, choc roznie bywa. A niewygodnie jest w kazdej pozycji w sumie...

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

lutka
jak mi ciśnienie podniósł przed chwilą klient wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

chciał kupić szczotki do szlifierki: nie miał starych, nie pamięta typu szlifierki, ale stwierdził ze pozna jak mu pokażemy. Jasne, będziemy wyjmowac kilkadziesiąt szczotek z pudełek i mu wszystkie pokazywać!!!!! a i tak w końcu nie weźmie bo nie będzie wiedział które!!!! Na odchodnym mruknął ze skoro nie chemy mu nic sprzedać to wychodzi. Palant.

Dziewczyny, jak będziecie kupowac jakieś częsci to pamiętajcie o tym zeby wziać starą albo spisać sobie model sprzętu, bo części jest tyle że sam tekst: łożysko, szczotki czy cokolwiek innego nic nie da.

Babo ja nie wiem co to szlifierka, więc na pewno nie będę kupować w najbliższym czasie :hahaha: Ale radę zapamiętam, może kiedyś się przyda :)

pat-k

jestes pewna ze to rozstęp, ja mam dookoła pępka okrągłe zaciemnienie z którego Misiek się śmieje. Z kształtu zawsze byłam baardzo zadowolona, i wiem z eon jest wazniejszy (przymajmniej dla mnie) ale myślę że ćwiczenai fizyczne niewiele pomogą jesli biust sie bardzo zniszczy.

Kurde ale jestem prożna - wiem ze najważniejszez jest zdrowie maleństwa :* wszystko inne da się przeżyć.

hmm.. moze to dookola pepka to nie rozstep? taki ciemnobordowy jest..

ja mam zaciemnienie w kolorze kreski, i wyglada to mniejwiecej tak: krecha kółko, krecha. Ale brązowe raczej. Wydaje mi się ze rozstępy raczej okrągłe nie są :)

Daffodil

Babo ja nie wiem co to szlifierka, więc na pewno nie będę kupować w najbliższym czasie :hahaha: Ale radę zapamiętam, może kiedyś się przyda :)

no ale identycznie ma się sprawa z częsciami do odkurzaczy czy pralek, lepiej być przygotowanym na kilka pytań sprzedawcy :)