Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

masazy nie robie i cwiczyc tez zapominam:uff: ale zaczne , obiecuje sobie
Isabela zgadzam sie z Toba , trzeba walczy o swoje .
Ja tez jak sie rozwiodłam z mężem to bylam GOŁA i z córeczka 2,5 letnia . Zaczynałam od zera dzis mam własne mieszkanie , samochód i jestem niezależna od chłopa (od męza byłam , nie pracowałam a on zarabiał kokosy)Rozstając sie znim zotawiłam wszystko , wielki dom i wszystko co w tym domu . Nic nie zabrałam . Zaczynałam od poczatku ...

Zycze Wam kochane moje kobietki tlustego 2009 Roku-takiego jak dzisiejszy dzionek...Aby kazda z Was doczekala sie swojego malego Paczuszka ....Wypijmy za to !!!!

przepraszam ale znalazłam na forum te słowa, ale bardzo mi się spodobały więć postanowiłam skopiować, ale odrazu się przyznaje żeby nie było plagiatu :36_1_13:

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

mama2
Myslałam ze bede miała sporo czytania a tu jedna stona....co wy sie tak opusciłyscie dziewczynki???
Dzis tłusty czwartek niech kazda pod koniec dnia pochwali sie ile spałaszowała pączków:36_1_13::36_1_13:

ja zero :le:

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

Ewciaa
Zycze Wam kochane moje kobietki tlustego 2009 Roku-takiego jak dzisiejszy dzionek...Aby kazda z Was doczekala sie swojego malego Paczuszka ....Wypijmy za to !!!!

przepraszam ale znalazłam na forum te słowa, ale bardzo mi się spodobały więć postanowiłam skopiować, ale odrazu się przyznaje żeby nie było plagiatu :36_1_13:

małego Pączuszka :))) podoba mi się to okreslenie :36_1_13:

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

mama2
pat-k
mama2
Myslałam ze bede miała sporo czytania a tu jedna stona....co wy sie tak opusciłyscie dziewczynki???
Dzis tłusty czwartek niech kazda pod koniec dnia pochwali sie ile spałaszowała pączków:36_1_13::36_1_13:

ja zero :le:
czemu zero??????????

bo tutaj nie ma paczków :ehhhhhh: a w tym roku nie chce mi sie samej robic. Ale moj maz leci w weekend do Polski i oprocz masy rzeczy dla Tosi (allegro;) przywiezie mi paczki. odbije sobie! :)

mama2
Ja juz jeden pączek i dwa ciastka francuskie na liczniku:uff:
Wiecie co mnie dzis spotkało 3 osoby powiedziały mi ze mam dziwnie nisko juz brzuch (mam dzis bardzo obcisłą bluzke) i mi tez to juz kiedys do głowy przyszło...hmm ciekawa jestem czemu , musze zapytac o to lekarza...eh..
a powiedzcie mi jak u was i waszych mężów sytuacje w pracy w zwiazku z kryzysem , pytam bo jak tak poczytałam posty Joli G to mnie troche zdołowało:uff:

mama2 nie bierz do serca, tego co powiedzieli "ktosie" na temat brzucha. Pisalam wam, ze ostatnio przejmowalam sie, ze chyba mi brzuch nie rosnie i tez wydawal mi sie nisko jakos. taka Duza Pilka, raczej nad koscmi biodrowymi zamiast pod zebrami. A wczoraj lekarz, zmierzyl mi wysokosc dna macicy i okazuje sie, ze wszystko super. a to ze brzuch tak dziwnie ulozony to podobno zalezy od tego jak danego dnia ulozy sie nasz maluch. Jesli pupa na dole, to tam sie robi "centrum" brzucha, jesli pupa w gorze to pod zebrami musi sie bardziej uwypuklic ;) A jak w poprzek to opona pewnie :)
lekarz poradzil mi, zebym przez tydzien codziennie poobserwowala swoj brzuch i przekonam sie ze ksztal sie zmienia nieznacznie.

A co do kryzysu: tutaj jest niewesolo, przestepczosc sie zaczyna zwiekszac, bo zwalniaja mase ludzi z pracy (na produkcjach, magazynach etc)
U mojego M w pracy tez ciezki czas, ale staramy sie myslec pozytywnie

mama2corun
witam i ja porannie ja od 5 rano z boku na bok sie przewracam juz sniadanie zaliczone jedno teraz drugie z Oliwka.
ehh ale wczoraj dyskusja wynikla to ja dodam zapraszamy do PL zyc z zasilkow i zycze powodzenia wkurza mnie taki tok myslenia sorry Jola G ale nikt nic zlego niemial namysli tylko wszyscy chca pomoc i robia jak tylko moga zeby wlasnie podniesc na duchu
wiec z kad ta obraza na bezposrednia odpowiedz gdzie mozna sie udac,u nas tzn w Holandi tez naprawde panstwo pomaga w dolku,
ja kurcze ja zostalam sama z dzieckiem to kombinowalam jak kon pod gore zeby nas utrzymac chodzilam w weekendy do szkoly zeby pobierac rete rodzinna po tacie co mi duzo dawalo w tygodniu pracowalam 5 godz dziennie w bufecie uwaga za 3 zl za godz i niegardzilam bo przynajmniej mialam co dziecku dac jesc i kozystalam z marnej pomocy opieki spolecznej nieoplacalo mi sie brac zasilku wiec postaralam sie o to zeby placili mi mieszkanie i udalo mi sie to ja doplacalam tylko pare groszy(wiec w Angli tez pewnie placa mieszkanie bo w Holandi tez placa!!)i jak ktos tylko dal mi rade zebym jeszcze tam czy tam sprobowalam poprosic o pomoc to szlam i prosilam i zalatwialam nim dostalam mieszkanie to chodzilam po wszystkich instytucjach zeby mi ktos pomoc zebysmy mialy godny dach nad glowa bo co katem u brata czy siostry??to nieszlo za dlugo w domu samotnej matki mozna bylo dostac do glowy patrzac na niektore pijackie gemby zekomych matek.kurcze sorry dziewczyny ze tak zaczynam poranek ale KTO NIEPROBUJE TEN NIEMA JOLA NIE UNOS SIE TYLKO KOZYSTAJ Z RAD JAKIE DALA ISABELA BO ONA CHCIALA POMOC A DODAM JESZCZE ZE JEST SAMOTNA MATKA I TO CO MA TO DZIEKI SWOIM REKA PRZEPRASZAM JESLI KOGOS URAZILAM ALE NIEMIALAM ZAMIARU

mama2corun gula mi stanela w gardle, kiedy czytalam to, co napisalas... Wiesz moja mam tez zostala sama z 2 dzieci i tez musiala ostro walczyc o przetrwanie. i jej sila do dzisiaj i dla mnie i dla mojego brata jest wzorem w niejednej sytuacji

mama2
pat-k
mama2
Ja juz jeden pączek i dwa ciastka francuskie na liczniku:uff:

Po paczku i 2 ciastkach francuskich nadal nastroj: Glodna?? :36_1_13:

zebys wiedziała...zjadłam tez serek biały i wielka bule i jestem bardzo głodna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co Ty masz za ludzi w pracy? ksztaltu brzucha sie czepiaja zamiast sie paczkami podzielic... glodem trzymaja brzemienna kolezanke...

gunia43
Daffodil
jola22
Kira i Gunia komody super.:36_2_25:
Ja w ogóle lubię meble z Ikei.
My mamy taką komodę - Made in Ikea, i jest naprawdę porządna, więc Gunia polecam.
IKEA | Meble do przechowywania | Komody | MALM | Komoda, 4 szuflady

Ta też jest super. My bardzo podobny kolor będziemy mieć.
Ja to wole drewno jak ta jolci22 a nie biel, jak ja mam. Ale to maz mnie namowil na ta biala szafe i teraz sie glowie co do niej, zeby szpitalnie zbytnio nie bylo.
Czasami daje sie przekonac i jak juz jest po fakcie to przewaznie zaluje!
Ale wypomnialam mu juz to za to ze sto razy :-) :-) Przynajmniej tyle se ulzylam.

Gunia, w Ikea sa mebelki z w kolorze ciemnego drewna i tylko np blat albo postument maja bialy. super sie komponuje z bialymi meblami i ozywi ogolny efekt

pat-k
mama2
pat-k

Po paczku i 2 ciastkach francuskich nadal nastroj: Glodna?? :36_1_13:

zebys wiedziała...zjadłam tez serek biały i wielka bule i jestem bardzo głodna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co Ty masz za ludzi w pracy? ksztaltu brzucha sie czepiaja zamiast sie paczkami podzielic... glodem trzymaja brzemienna kolezanke...

własnie chyba musze powiedziec co o tym mysle, :36_9_2:
ale w domu czeka na mnie kolejny pączek i to moze nie jeden:36_3_8:
a od jutra pRZYSIEGAM nie wziasc do ust słodkiego conajmniej 3 dni:36_1_13::36_1_13: