Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2corun
Ewciaa
ja wracam po zakupach i się chwale zamówiłam z mężem komode:

Drewex Komoda Max

i do tego łóżeczko będziemy mieć takie (tylko jr kupimy troche później bo nie mamy gdzie trzymać ) :

Łóżeczko Lion teak - opuszczany bok, Drewex :wakacje!!!::wakacje!!!::wakacje!!!:

no super zakupy gratuluje:D
Guniu zrobie tak jak napisalas poprostu sie go zapytam i juz wkoncu to brat a nie ktos obcy.
Mysle, ze sie nie obrazi, bo za co. Przeciez zna Cie chyba i wie, ze nie masz zlych intencji a sama potrzebujesz.

Ewciaa
wiecie ja kupiłam komode tylko narazie a w domu szał a bo za wcześnie, a bo za drogo a bo ......i tak w kółłko już mam tego dość:lup:

Ewcia olej wszystkich, bo przesadzają :lup: Nie znoszę takich przesądów. Gdyby coś się miało stać, to i tak by się stało, niezależnie od tego czy tą komodę kupiłaś czy nie. Albo powiedziałabym nawet, że odwrotnie to działa. Im więcej już masz, tym spokojniejsza jesteś. Nie przejmuj się nikim, rób tak jak Ty uważasz.

Ewciaa
wiecie ja kupiłam komode tylko narazie a w domu szał a bo za wcześnie, a bo za drogo a bo ......i tak w kółłko już mam tego dość:lup:

To im to powiedz. Oj Ewciaa. Chyba wiem jak sie musisz czuc. Wspolczuje! Tyle radosci masz z tych zakupow a tu tylko bla, bla bla. Mogliby pomyslec, ze Ci przyjemnosc psuja!
Az jestem na nich zaocznie zla. Wrrr! I po co to gledzenie?