Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

lutka
mama2cór masz zdecydowanie nieaktualny suwak na pierwszej stronie :)

amelcia a Ty gdzie ise podziewasz? dzisiaj Cię nie widziałam...

NO JUZ JESTEM:36_4_10::36_4_10:ALE JESTEM NA CHWILĘ I SPADAM:):bocian:PISZECIE TAK DUŻO ŻE NAJPIERW TRZEBA Z DWIE GODZINY POCZYTAĆ:)))) JESTEM BARDZO PRZEZIĘBIONA:36_19_3::love sick: DO TEGO U NAS CHOLERNIE ZIMNO:36_2_40::36_2_40:OSTATNIO SIĘ Z NICZYM NIE WYRABIAM !! MUSZĘ RANO WYPRAWIĆ CÓRKĘ DO SZKOŁY PO POŁUDNIU NA RELIGIĘ A TERAZ CHODZI I JEŹDZI NA FERIE ZORGANIZOWANE PRZEZ SZKOŁĘ

http://www.suwaczek.pl/cache/76b1a6931d.png

mama2
Witam ja spałam dzis w sumie 5 godzin. Bardzo mnie głowa od kaszlu boli i miesnie brzucha tez....:whasa:
potarfie bez dłuższej przerwy 4 godziny przekaszlec i martwie sie przeokrutnie o Maksa.:36_2_24:
Nawet maz widzac jak sie dusze naisał mi wczoraj smsa ze sie przez chwile zląkł jak pomyslał ze mogło by sie cos stac z Maksem a uwierzcie mi moj mąz NIGDY sie nie martwi na zapas, wiec musiało go ruszyc :nie_mam_pojecia:

idż juz na to l-4, przeciez od 2 miesięcy nie robisz nic innego tylko chorujesz. mama2 najwyższy czas zadbac o siebie!!!!!!!!!!

pat-k
mama2
dzwonilam do lekarza bo otzrebuje czegs co zatrzyma ten kaszel i powiedzial mi ze moge sinecod ....swietnie on nalezy do leków z kategori B
DOSC MAM TYCH lekówPat-k A Maks szaleje od 5 rano bo od tej godziny juz nie spie, i znow zaczal mono boksowac , dlatego mysle czy go tam za bardzo niewytrzepie.

moze bedzie mniej spal po prostu, potem nadrobi. mama2 ty juz w ogole nie mysl o powrocie do pracy. ciagle masz tam kontakt z ludzmi, w Polsce teraz bakcyle szaleja bo ciepla zima etc
Teraz sie wykurujesz i do konca ciazy zadnych lekow

no wlasnie mysle nad tym ale nie łatwa to dla mnie decyzja

pat-k
dziewczyny, mam takie banalne pytanie: jesli kupujecie czapeczki dziecku to wiazane pod szyjka czy bez wiazania? Tutaj w maju jest jeszcze chlodno a gdzies czytalam, ze dzieci nie lubia tych wiazanych pod brodka

nie lubią, ale te bez wiązania to chila moment i czapka będzie leżała na poduszce zamiast na głowie.

lutka
mama2
Witam ja spałam dzis w sumie 5 godzin. Bardzo mnie głowa od kaszlu boli i miesnie brzucha tez....:whasa:
potarfie bez dłuższej przerwy 4 godziny przekaszlec i martwie sie przeokrutnie o Maksa.:36_2_24:
Nawet maz widzac jak sie dusze naisał mi wczoraj smsa ze sie przez chwile zląkł jak pomyslał ze mogło by sie cos stac z Maksem a uwierzcie mi moj mąz NIGDY sie nie martwi na zapas, wiec musiało go ruszyc :nie_mam_pojecia:

idż juz na to l-4, przeciez od 2 miesięcy nie robisz nic innego tylko chorujesz. mama2 najwyższy czas zadbac o siebie!!!!!!!!!!

GRATULUJE STUDNIOWKI:36_27_5::gitarzysta::36_13_2::guitar::dj:

amelcia8
lutka
mama2cór masz zdecydowanie nieaktualny suwak na pierwszej stronie :)

amelcia a Ty gdzie ise podziewasz? dzisiaj Cię nie widziałam...

NO JUZ JESTEM:36_4_10::36_4_10:ALE JESTEM NA CHWILĘ I SPADAM:):bocian:PISZECIE TAK DUŻO ŻE NAJPIERW TRZEBA Z DWIE GODZINY POCZYTAĆ:)))) JESTEM BARDZO PRZEZIĘBIONA:36_19_3::love sick: DO TEGO U NAS CHOLERNIE ZIMNO:36_2_40::36_2_40:OSTATNIO SIĘ Z NICZYM NIE WYRABIAM !! MUSZĘ RANO WYPRAWIĆ CÓRKĘ DO SZKOŁY PO POŁUDNIU NA RELIGIĘ A TERAZ CHODZI I JEŹDZI NA FERIE ZORGANIZOWANE PRZEZ SZKOŁĘ

amelcia dbaj o siebie i nie daj sie chorobie zycze powrotu do zdrowia

mama2 to zrozumiale ze ciezka decyzja bo widac ze Ty poprostu kobieta pracujaca i tyle ale kochana czasem trzeba przystopowac i na L4 szybciutko!!bo po golej pupie od nas dostaniesz!!:nauczycielka: tylko jak juz na to L4 pojdziesz to bez sportow ekstremalnych prosimy albo tel do meza zeby Cie do tego kaloryfera przyczepil jak z domu wychodzi :36_11_4: bo az strach sie bac co wymyslisz...

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

mama2corun
mama2 to zrozumiale ze ciezka decyzja bo widac ze Ty poprostu kobieta pracujaca i tyle ale kochana czasem trzeba przystopowac i na L4 szybciutko!!bo po golej pupie od nas dostaniesz!!:nauczycielka: tylko jak juz na to L4 pojdziesz to bez sportow ekstremalnych prosimy albo tel do meza zeby Cie do tego kaloryfera przyczepil jak z domu wychodzi :36_11_4: bo az strach sie bac co wymyslisz...

oj ale sie usmiałam:36_1_1::36_1_1::36_1_1::36_1_1:

lutka
Dziewczyny zapraszam na dziki bans, bezalkohol będzie lał sie strumieniami, moze nawet znajdzie się kilku chcętnych do rozebrania przystojniaków :D

dzieki Lutka, zglaszam sie ochoczo do tego rozbierania ;) Wyposzczona, to chociaz pododtykam i popatrze ;) Jesu, dziewczyny wlasnie uswiadomilam sobie, ze ponad pol roku nie uprawialam seksu!!!! Normalnie wspolczuje samej sobie :Oczko:

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

mama2cór wiem co to znaczy wkurzający pies. Mój wiecznie jest głodny, piszczy zaraz po wstaniu z fotela, piszczy jak mamy nie ma - nawet jak na chwilę schodzi do piwnicy. Jak wie ze idzie na spacer piszczy, szczeka i kręci się wokół nóg. I zawsze ale to zawsze stoi lub leży tam gdzie akurat człwoiek idzie. Upierdziuch.

A ja jutro ide odwiedzić koleżankę która ma 1,5 miesięcznego Kubusia i jakies ciuszki chce mi upchnąć.

mama2
Ewciaa
mama2

jesli twoj dochod i meza za rok 2008 po odliczeniu składek i podatku podzielony na 12 miesiecy i na 3 osoby w rodzinie ni eprzekroczy 504 zł to ci sie 1000zł nalezy

Dziekuje mama za info:36_4_9:, właśnie coś takiego wyczytałam tylko napisane takim językiem rozumiałam:36_11_1: a wiesz może jak się za to zabrać bo ja kompletnie nie wiem co robić tzw. jakie papier i gdzie??
a swoją drogą mama skąd się znasz na twych wszystkich przepisach???

wiec najierw musisz sie udac do gminy lub MOPSU (zalezy od miasta nie wiem kto u ciebie wypłaca zasilki) dowiedziec sie co trzeba przyniesc , napewno zaswiadczenie z Urzedu skarboweo o dochodach za 2008 r twoje i meza i akt urodzenia dziecka. Pote zanosisz im te dochody a miłe Panie same obliczaja, wyliczaja i mowia ci czy ci sie nalez czy nie.

mówisz" miłe PANIE" nie byłabym tego taka pewna czy miłe, ale Dziękuje bardzo

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png