Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

lutka
Daffodil
mama2

ja tez mam jeden cienki kocyk i becik ale po corce mi został jeszcze jeden taki gruby mysle ze tez sie przyda

Ja mam jeden cienki kocyk, rożek i becik. Myślałam, żeby jeszcze jeden kocyk kupić.

czym się różni rożek od becika?

Hehe nie wiem :hahaha: ale rożek kupiłam na Allegro i ma taki trochę inny kształt i chyba służy do tego, żeby dziecko szczelnie owinąć. Becik dostaliśmy od kuzynki męża i w to nie da się dziecka tak szczelnie opatulić. Przynajmniej ja to tak widzę :) Ale zastosowania jeszcze nie sprawdzałam, więc mogę się mylić :)

mama2
dziewczyn czy wy tez jestescie ciagle głodne , bo ja ostatnio nie daje sobie rady z apetytem , moglabym jesc na okraglo ....zjadlam juz 3 kromki serek wiejski mleko z płatkami i czuje jakbym NIC nie zjadła. To jest okropne!!:uff2::uff2:
Czy wy duzo jecie?

Ja nie jem dużo. Ale taki już mój urok, bo zawsze miałam przemianę materii kiepską. Mogę jeść niewiele i tyć, więc staram się pilnować.

lutka
Daffodil a moze chodzi Ci o to: sa usztywniane rożki i zupełnie miękkie. Może masz i to i to.

No nie całkiem o to. Rożek ma takie zapięcie z boku, że tego dzieciaczka się tak szczelnie w to zawija, a do becika dziecko ładuje się od góry i nie jest w tym takie ściśnięte :)
Przynajmniej te modele, które ja mam tym się różnią.

Daffodil
pat-k
gunia43

Dzieki mama2! :-) :-)
Hi, hi!!!!! Dzisiaj lepiej. Snilo mi sie, ze jadlam bulke z ziarnami i wieeeelka drozdzowke z posypka i lukrem! To sa prawdziwe ciazaowe sny :-)

to ja sie melduje trzecia. a'propos snow: snilyscie mi sie dzisiaj wszystkie. przylecialyscie do mnie do Moskwy i przywitalam was na lotnisku. Pytam, a gdzie wasze brzuchy??? Wy na to: nadalysmy na bagaz. Obudzilam sie i chyba pol godziny sie z tego snu smialam :hahaha:

:hahaha: :hahaha: :hahaha: Ja tam mój brzuch zawsze wożę w bagażu podręcznym :hahaha:

słusznie hihih :)

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

wrocilam ze spaceru, cudownie jest w lesie. mamy pod blokiem ogromny las-park z jeziorkiem. Na moskwe to jest ewenement. specjalnie sie tutaj przeprowadzilismy jeszcze rok temu, z mysla o dziecku. latem bede miala gdzie spacerowac z wozeczkiem i na kocyku polezec z mala

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

gunia43
isabela
hej dziewczeta :)
wlasnie wrocilam od lekarza. Wszystko ok, cisnienie, mocz blebleble
mala skopala go porzadnie przy badaniu. Facet 2x pytal mnie czy ja napewno jestem w 26 tygodniu bo mam baaaaardzo dlugie dzieciatko :) waga standard ponad kilogram, ale ma az 37 cm dlugosci. Pewnie dlatego tak sie wyciaga ;) dlatego smial sie, ze dluga i chuda ;)
serce bilo szybciutko - "bo nie spi" tak stwiedzil... Ona chyba nigdy nie spi, ostatnio non-stop kopie ;)

ogladalam wasze wozki, zachwycil mnie ten firmy leviroo, ale nie cierpie czarnego koloru dla dziecka.
isabela - gratuluje!!!! No to ci powiem przebila waga nawet maksiow. Ten lekarz nie wie co mowi. Jaka chuda. Ponad kilo! Jak dla mnie to mala grubaska :-)
isabela bardzo się cieszę:)))))

http://www.suwaczek.pl/cache/76b1a6931d.png

Daffodil
katja79
Daffodil wszystkiego najlepszego z okazji studnówki!!!!!!!!jak tam wlozylas dzis czerwone majciochy???:smile_jump::smile_jump:

A jak... majciochy i suknia balowa :)
Zapraszam na :8_6_21: i :36_3_28: :)

Daffodil gratulacje! a faktycznie, od studniowki jakos czas szybciej plynie :)

pat-k
wrocilam ze spaceru, cudownie jest w lesie. mamy pod blokiem ogromny las-park z jeziorkiem. Na moskwe to jest ewenement. specjalnie sie tutaj przeprowadzilismy jeszcze rok temu, z mysla o dziecku. latem bede miala gdzie spacerowac z wozeczkiem i na kocyku polezec z mala

Ooo... to my mamy podobno krajobraz w pobliżu :) Las to może nie jest, raczej duży park z zalewem. Już się tych wózeczkowych spacerków nie mogę doczekać :)