Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

gunia43
mama2 - Ty to masz najlepiej z nas wszystkich. Ja wole zeby mnie rabal po zebrach moj Maks, niz cicho siedzial. Widac tak to juz musi byc. A jeszcze nie tak dawno to Ty sie martwilas i mysmy Cie upakajaly....
Ale jak mojemu synkowi ten spokoj sie przelozy na zycie pozaplodowe ;-) to nie bede narzekac, jesli bedzie ladnie spal i mamusi tez pozwalal :-)

wlasnie sie martwie zeby mojemu tak niezostalo! w nocy chodze 5 razy do ubikacji nie dlatego ze tyle pije i mam pelny pecherz tylko dlatego ze tak wali w moj pecherz ze co rusz mam wrazenie ze jest pelny.

Daffodil
Czy którejś mamie udało się podsłuchać serducho słuchawkami albo jakimś innym sprzętem? Bo ja co jakiś czas próbuje i nic. Słyszę różne dziwne odgłosy ale nic, co przypominałoby bicie serca. Poza tym moje dziecko coś nie za bardzo lubi takie eksperymenty, bo jak tylko trochę mocniej słuchawkę przyłożę do brzucha, to zaliczam mega kopniaka :smile_jump:

Daffodil mam to samo jak sobie badam to maly kopie , chyba sie denerwuje i tez nie moge znalesc tego serduszka:36_2_16:

witam w popołudniowy poniedziałek :)
ja już po pracy ale niestyety musze wrócić na 15 na konferencję :( a tak mi się niechce

mam do Was pytanie: czy WY w nocy budzicie się jak się przwracacie z boku na bok ?? bo ja wtedy czuje taki ciężar i usiski w środku t chyba mała się jakoś tak układa że mi tam uciska ale to takie nieprzyjemne uczucie

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Ewciaa
ja już po pracy ale niestyety musze wrócić na 15 na konferencję :( a tak mi się niechce

mam do Was pytanie: czy WY w nocy budzicie się jak się przwracacie z boku na bok ?? bo ja wtedy czuje taki ciężar i usiski w środku t chyba mała się jakoś tak układa że mi tam uciska ale to takie nieprzyjemne uczucie

Ja też tak mam. Ale co tu się dziwić, w końcu te nasze dzieciaki mogą już blisko kilograma ważyć.

Daffodil
Ewciaa

Ja też tak mam. Ale co tu się dziwić, w końcu te nasze dzieciaki mogą już blisko kilograma ważyć.

to dobrze bo martwiłam się że to coś innego ale jak nie jestem sama to jest ok

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png