Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2
Daffodil
gunia43
mama2 - A jeszcze obiecalam sobie, ze z listy musze koniecznie do dwoch tygodni max kupic:
druga koszule do szpitala,
stanik do karmienia,
male ciuszki dla malego na I-szy miesiac, bo mam tylko dwa body 56 i spioszki z bluzeczka na 62.
Pozy tym nie mam pantofli ani klapek, bo w Polsce zapomnialam.
NO i szlafrok by wypadalo.
Nie mowiac o reszcie z wyprawki :36_2_31::36_2_31:

A stanik do karmienia jaki kupujesz? Tzn chodzi mi o rozmiar. Taki jak używasz teraz czy większy? Bo pewnie jeszcze się trochę biust powiększy, jak się mleczko pojawi? Jak to jest?

mysle ze wiekszy choc u GUNI to nie wiem czy to jeszcze mozliwe bedzie:36_11_4:

Jak mam 75C, to 80D wystarczy?

Daffodil
mama2
wiecie co ? corka teraz do mnie podeszła , odwrocila sie tyłem i ...pusciła bąka. Mniemam ze To juz
był ostateczny jej drastyczny krok zebym wyłaczyła komuter. PA PA

:hahaha: Dobrze, że mój mąż jeszcze takich sposobów nie stosuje :hahaha: :hahaha:

o BOZE TYLKo nie to . Takiego bączka z malej dupki zniose ale z takiej wielkiej......to chyba bym nie przetrwała:o_noo::o_noo::o_noo:

Daffodil
mama2
Daffodil

A stanik do karmienia jaki kupujesz? Tzn chodzi mi o rozmiar. Taki jak używasz teraz czy większy? Bo pewnie jeszcze się trochę biust powiększy, jak się mleczko pojawi? Jak to jest?

ja kupilam stanik juz po porodzie i wszystko bylo jasne ale trudno zaraz po porodzie latac po sklepach ale mysle ze taki rozmiar bedzie dobry...ale bedziesz miala cycuchy:36_4_10:

mama2
Daffodil
mama2

ja kupilam stanik juz po porodzie i wszystko bylo jasne ale trudno zaraz po porodzie latac po sklepach ale mysle ze taki rozmiar bedzie dobry...ale bedziesz miala cycuchy:36_4_10:

No właśnie wolałabym przed, bo później to pewnie nie będzie kiedy. Cycuchy na pewno będą cudne :36_4_10: oby tylko rozstępów nie było.

Daffodil - Wiec ja kupuje taki jaki mam teraz rozmiar. Juz mi tak te cycki urosly, ze juz chyba rozmiaru nie zmienia. Najwyzej troszke na poczatek napuchna ale to ponoc szybko mija. Tak mi kumpela mowila. W jednym sklepie mam juz E a w HM jeszcze D !!!!!! Hurrra!
Ale kupuje D tylko pod biustem wiekszy, zeby nie gniotl w razie czego. Najwyzej sie potem zwezi.
No i znalazlam u mnie w Hm takie ladne bawelniane ale z firzbinami, obszyte bawalniana czarnakoronka. Slicznosci. A juz myslalam, ze bede skazana na takie wory na kartofle !!!!
Chyba jutro pojde bo sie boje ze mi wykupia!

W razie czego mam od kolezanki dwa takie wieksze wory! Brrrr!!!!

Daffodil
mama2
Daffodil

O Boze Daffodil! Widze, ze masz zamiar miec duuuzo mleka!
Moze kup od razu rozmiar 90 E. Bedziesz miala po lekkiej przerobce akurat dwie czapeczki na potem :-)

Daffodil
mama2
Daffodil

No właśnie wolałabym przed, bo później to pewnie nie będzie kiedy. Cycuchy na pewno będą cudne :36_4_10: oby tylko rozstępów nie było.
Boze! Jak sobie o tym pomysle to az mi slabo!!!! Takie dwie mleczarnie!!!!

gunia43
Daffodil
mama2

Boze! Jak sobie o tym pomysle to az mi slabo!!!! Takie dwie mleczarnie!!!!

Gunia a ile w Niemczech płacą za litr mleka - bo to może się opłacać.

http://s3.suwaczek.com/200905294980.png http://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a0.png?7187
http://s5.suwaczek.com/201202255180.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a1.png?829

gunia43
Daffodil
mama2

O Boze Daffodil! Widze, ze masz zamiar miec duuuzo mleka!
Moze kup od razu rozmiar 90 E. Bedziesz miala po lekkiej przerobce akurat dwie czapeczki na potem :-)

He he, może tak zrobię :) Ale słyszałam właśnie, że jeśli piersi nie rosną w ciąży (a u mnie tylko nabite bardziej są), to zawsze powiększają się, jak się mleko pojawia. I wtedy z reguły rozstępy wyłażą. Dużo lepiej jest jak się rozmiar zwiększa stopniowo przez całą ciążę.