Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

jola22
mama2
jola22
Właśnie zalicytowałam na Ebayu 2 sukieneczki z Nexta za całe 1,50 funta.
Trzymajcie kciuki, bo do końca licytacji tylko 10 minut.

trzymam mocno:36_2_25:

Właśnie jakiś dziad mnie podbił, ale ja poczekam i go załatwie.

2 x Baby Girl Dresses Next Denim 6 - 9 months Ex Cond on eBay, also, Baby Clothing, Baby (end time 22-Jan-09 19:04:27 GMT)

O matko, ale cudne!!
Jola bądź twarda, nie daj się, załatw go :36_4_10:

Daffodil
mama2
kurcze pies na mnie patrzy błagalnymi slepiami :angel1:zeby na dwor...a mi sie tak nie chce...
Licze po cichu ze wytrzyma zanim maz przyjdzie i wtedy on juz nie bedzie mial wyjscia:36_1_22::36_1_22:

Spryciula :) Gorzej jak nie wytrzyma :lup:

jestem tak zdesperowana ze wole wytrzec niz z nim wyjsc ale ostatnio tez nie mogł juz wytrzymac to zaczał piszczec pod drzwiami i demolke urzadził:o_no:
, zrzucil wszytskie płaszcze i wył...
wiec chocbym go prosila zeby siknał na podłoge to ona za chiny NIE . :grrrrrr::grrrrrr::grrrrrr:Pełna kultura

mama2
jola22
mama2

trzymam mocno:36_2_25:

2 x Baby Girl Dresses Next Denim 6 - 9 months Ex Cond on eBay, also, Baby Clothing, Baby (end time 22-Jan-09 19:04:27 GMT)

to dziad no!! zalicytuj w ostatniej chwili , załatw go! MUSISZ MIEC te sukieneczki

No i mnie załatwił:36_1_4::36_1_4::36_1_4: - ale ja po raz pierwszy w życiu licytowałam.

http://s3.suwaczek.com/200905294980.png http://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a0.png?7187
http://s5.suwaczek.com/201202255180.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a1.png?829

mama2
Daffodil
mama2
kurcze pies na mnie patrzy błagalnymi slepiami :angel1:zeby na dwor...a mi sie tak nie chce...
Licze po cichu ze wytrzyma zanim maz przyjdzie i wtedy on juz nie bedzie mial wyjscia:36_1_22::36_1_22:

Spryciula :) Gorzej jak nie wytrzyma :lup:

jestem tak zdesperowana ze wole wytrzec niz z nim wyjsc ale ostatnio tez nie mogł juz wytrzymac to zaczał piszczec pod drzwiami i demolke urzadził:o_no:
, zrzucil wszytskie płaszcze i wył...
wiec chocbym go prosila zeby siknał na podłoge to ona za chiny NIE . :grrrrrr::grrrrrr::grrrrrr:Pełna kultura

He he, no to pozostaje liczyć na to, że aż tak bardzo mu się nie chce :)

jola22
mama2
jola22

to dziad no!! zalicytuj w ostatniej chwili , załatw go! MUSISZ MIEC te sukieneczki

No i mnie załatwił:36_1_4::36_1_4::36_1_4: - ale ja po raz pierwszy w życiu licytowałam.

Ech... a to podły gnom jakiś :15_8_217: Następnym razem będzie lepiej. Trzeba do ostatniej chwili czekać. Nie płakusiać mi tu :Kiss of love:

No a jak tak chodzilam po tym HM to dwie rzeczy juz mialm w reku. Wszystko w kolorze blue i super sliczne. Tylko odlozylam, :le:bo ....... nie wiedzialam czy lepiej kupic na 56 czy na 62. Ratunku!!!!
No bo jak dzidzia sie urodzi duza to na 56 za male, a jak mala to co wtedy, jak bede miala na 56.:le::le::le: I tak wlasnie nie kupilam. No i bylo za ladne i niezbyt tanie, zeby tak sie zmarnowalo w razie czego. :36_2_15:
Chyba powinnam sie leczyc :36_2_54:

gunia43
No a jak tak chodzilam po tym HM to dwie rzeczy juz mialm w reku. Wszystko w kolorze blue i super sliczne. Tylko odlozylam, :le:bo ....... nie wiedzialam czy lepiej kupic na 56 czy na 62. Ratunku!!!!
No bo jak dzidzia sie urodzi duza to na 56 za male, a jak mala to co wtedy, jak bede miala na 56.:le::le::le: I tak wlasnie nie kupilam. No i bylo za ladne i niezbyt tanie, zeby tak sie zmarnowalo w razie czego. :36_2_15:
Chyba powinnam sie leczyc :36_2_54:

He he... ach te ciążowe dylematy, skądś to znam :36_4_10:

jola22
A ja właśnie wygrałam licytacje - sukieneczkę z Gapa i jeszcze coś, ale za cholerę nie mam pojęcia, co to. Ja chyba też muszę się leczyć.:cheess:
A teraz licytuję kolejną sukieneczkę. Trzymać mocno kciukasy, bo jest śliczna.

NEXT and MINI MODE dresses on eBay, also, Baby Clothing, Baby (end time 22-Jan-09 19:48:26 GMT)

O matko, jak to nie wiesz co wylicytowałaś? :hahaha:
A sukienka rzeczywiście cudna.