Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2
jola22
Mam zakaz od męża ruszania sie z domu - ruszać się mogę, ale nie na zakupy.:36_2_12:
Dostałam wczoraj reprymendę, (bo brzucho znowu twarde jak skała). :36_11_1::36_11_1:
Powiedział, że ze mną to gorzej jak z dzieckiem - i mam szlaban.:36_2_42:
Co prawda muszę jechać coś do jedzenia kupić - ale na to dostałam pozwolenie.:36_6_2:

i słusznie ja tez Ci zakazuje:15_9_26::15_9_26::15_9_26:

i bardzo dobrze że sie o was troszczy :))):in_love2:

http://www.suwaczek.pl/cache/76b1a6931d.png

cieszę się ze mogłam pomóc :36_2_27: jest jak pisałam, tanio bardzo i bardzo bawełniano. Przy czym nie ma się wpływu na wzór - jedynie na kolor. Aaa ii Pani bardzo kontaktowa, juz zapytała czy zamiast 2 bodziaków z napisem w rozmiarze 62 moze być jeden 68 - pewnie braki. Tak więc w sumie za 10 ciuszków z kosztami przesyłki płacę 88,9. 8,9 za sztuke średnio :36_2_27:

gunia43
No nie najlepiej wyszlo, ale juz sie chwale koszulka.
Da, dam!!!!!!

[ATTACH]2489[/ATTACH]

To maja pierwsza koszulka nocna od lat - normalnie to spie w pizamkach - i kupiona z mysla o szpitalu i o karmieniu, bo sie rozwiazuje i latwo jest piers wyciagnac - sprawdzalam :-)

Gunia koszulka śliczna.
Też muszę pomyśleć o czymś takim. Wprawdzie jakieś koszulki mam, ale żadna się do szpitala nie nadaje :) Chociaż pierś też łatwo z nich wyciągnąć :36_2_27:

katja79
Dziewczyny pamietajcie o smarowaniu brzuszków codziennie bo chyba zaczyna sie fatalny okres dla skóry na brzuchu nie wiem jak u Was ale u mnie jest juz troszke naciagnieta a gdzie tu do konca...........:36_2_13:

Ja smaruję teraz dwa razy dziennie. Wieczorem balsamem na rozstępy, a rano taką zwykłą oliwką dla niemowląt, bo po niej mam skórę dużo bardziej nawilżoną.

gunia43
katja79
Moze i ja cos jeszcze skubne...mmmmmm

Nie uwierzycie ale ja wlasnie rozpakowalam z mezem trzy czekolady Milki i degustujemy. Dzisiaj kupilam czasowe nowosci. Normalnie bym sie moze nie skusialam ale jak tylko czasowe...
Wiec zjedlismypo dwie kostki
-czekolada mleczna z krrmelkami o orzechami
- mleszna z budyniem waniliowym
-biala z owocami lasu
Szkoda gadac! Jutro z basenu to chyba nie wyjde. Przynajmniej 3 godziny!!!!

Gunia to Wy i tak jesteście dobrzy. My jak otwieramy czekoladę, to zaraz jej nie ma :) Na dwóch kosteczkach się nigdy nie kończy :)

A ja nieustannie intensywnie kombinuję jaki stworzyc klimat w pokoju (jeszcze moim, ale niedługo odstąpię Synkowi :D) Dziś jestem na etapie takm: Za niebieskim nigdy ni eprzepadałam, al emeble mam jasne, łózeczko bęzdie tez sosnowe, wiec kto wie?

Poza tym mam opryszczkę - no ale powoli schodzi. W pracy od 2 tygodni nie ma ruchu, i zaczyna mnie to przerażać, i czekam na pościel oraz ciuszki które zamówiłam na allegro. Pewnie w przyszłym tyg przyjdą dopiero :/

katja79
Hej kwoczki ale z Was ranne i pracowite ptaszyny ja wstalam o 8 bo musialam wziasc antybiotyk i pognalam spowrotem do lózka i dopiero teraz sie wyklulam:smile_move:

Mama2 no kochana z tym plaszczem to ta Twoja szefowa dala czadu...ale tak sobie mysle ze tak w marcu to chyba wszystkie pozawijamy sie w dywany...:smile_move:

Ja liczę na to, że w marcu to już ciepło będzie i da się w porozpinanych kurteczkach chodzić :36_2_27:

Katja i tak wcześnie wstałaś, biorąc pod uwagę to ile wczoraj siedziałyście :)

A ja jednak usnęłam - tak mi się błogo zrobiło i padłam jak śledz.:36_27_3:
Ale zaraz na zakupy jadę - bo jak mąż zdanie zmieni to będziemy dziś kit z okiem jeść, bo w lodówce tylko światło.:36_2_39::36_2_39:

A propo namiotów - to mi w pracy dali unform który tak właśnie wygląda.
Jest tylko trochę w biuście dopasowany, a w dół jest rozszeżany jak namiot dla 5 osób.
Do tego jest biały - więc wyglądam w nim jak gruba berta.:16_12_9:

http://s3.suwaczek.com/200905294980.png http://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a0.png?7187
http://s5.suwaczek.com/201202255180.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a1.png?829

lutka
A ja nieustannie intensywnie kombinuję jaki stworzyc klimat w pokoju (jeszcze moim, ale niedługo odstąpię Synkowi :D) Dziś jestem na etapie takm: Za niebieskim nigdy ni eprzepadałam, al emeble mam jasne, łózeczko bęzdie tez sosnowe, wiec kto wie?

Poza tym mam opryszczkę - no ale powoli schodzi. W pracy od 2 tygodni nie ma ruchu, i zaczyna mnie to przerażać, i czekam na pościel oraz ciuszki które zamówiłam na allegro. Pewnie w przyszłym tyg przyjdą dopiero :/

Ten pokoik wygląda super! To jest taka tapeta z rybkami, czy tapeta jest niebieska a na niej są rybki naklejone?
Widziałam na Allegro bardzo dużo takich fajnych naklejek. Aż żałuję, że jeszcze pokoiku nie urządzamy.