Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

moja biedna siostra dostala okres i boroczka sie tak meczy ze masakra wymiotuje i wogole ale mi jej zal :(
no a dziadki to faktycznie potrafia rozpieszczac hihi a dziadek ze strony taty to juz wogole to jej oczkow glowie to jej pierwsza wnusia:D
a ja jeszcze dzis pare spraw urzedowych i troszke odpoczne.i wymyslilam ze mojemu M niespodzianke zrobie i pojade dzis na noc do znajomych do Czestochowy bo oni dojada do czestochowy tak nad ranem :D to mu zrobie niespodzianke ze czekam na niego:D

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

mama2corun
moja biedna siostra dostala okres i boroczka sie tak meczy ze masakra wymiotuje i wogole ale mi jej zal :(
no a dziadki to faktycznie potrafia rozpieszczac hihi a dziadek ze strony taty to juz wogole to jej oczkow glowie to jej pierwsza wnusia:D
a ja jeszcze dzis pare spraw urzedowych i troszke odpoczne.i wymyslilam ze mojemu M niespodzianke zrobie i pojade dzis na noc do znajomych do Czestochowy bo oni dojada do czestochowy tak nad ranem :D to mu zrobie niespodzianke ze czekam na niego:D

No to na pewno się M. ucieszy. Szczęściarz z niego :zwyrazami_milosci:

mama2corun

moze ketonal jej pomoze?

mama2
a choroba sie do mnie powoli dobiera....ehhh:36_2_21:

No to teraz wszystkie domowe sposoby muszą pójść w ruch, żeby się znowu na jakiś poważnych lekach nie skończyło. Podobno Oscilococcinum (homeopatyczne) jest rewelacyjne i z tego co tu gdzieś wyczytałam, można w ciąży. Ja nigdy nie brałam, ale mój M. się parę razy wykurował w ten sposób.

lutka
dziewczyny, jest sens kupowac pościel do wózka. kosztuje 30 zł i jest i podusia iii zresztą same zerknijcie;

~ PO�CIEL DO W�ZKA OD MAMO-TATO - 50 WZOR�W (528784890) - Aukcje internetowe Allegro

Wygląda super, ale nie wiem czy się przyda. Pewnie na maj i cały letni okres wystarczy kocyk, a jak przyjdzie zima, to i tak nasze bąble przesiądą się do spacerówek.

ja do wozka preferowalam kocyk,duzo wygodniejszy bo zawsze otulic bobaska mozna szczelni kocykiem zwlaszcza tym wiekszym co pisalas ze juz masz wiec no a ta kolderka jest malutka i tylko do malutkiego dzieciatka sie przyda.kurcze ja wybrac sie niemoge na dwor blee jakos mi sie juz niechce biegac po urzedach fee od wczoraj mam poprostu dosc urzedow.tak mnie wszystko bolalo ze szkoda gadac.wszystkie stawy kosci kregoslup i takie uczucie ciezkosci ze masakra.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

mama2corun
ja do wozka preferowalam kocyk,duzo wygodniejszy bo zawsze otulic bobaska mozna szczelni kocykiem zwlaszcza tym wiekszym co pisalas ze juz masz wiec no a ta kolderka jest malutka i tylko do malutkiego dzieciatka sie przyda.kurcze ja wybrac sie niemoge na dwor blee jakos mi sie juz niechce biegac po urzedach fee od wczoraj mam poprostu dosc urzedow.tak mnie wszystko bolalo ze szkoda gadac.wszystkie stawy kosci kregoslup i takie uczucie ciezkosci ze masakra.

Biegania po urzędach to chyba nikt nie lubi. Dlatego się ucieszyłam, jak się dowiedziałam, że od stycznia wydłużyli długość zwolnienia lekarskiego dla kobiet w ciąży ze 182 dni do 270 :) Bo 182 dni mijało mi jakieś dwa tygodnie przed terminem i trzeba by się było z ZUS-em użerać. A tak to będzie święty spokój :)
mama2corun jak M. przyjedzie, to musisz go na jakieś masaże namówić :36_1_22:

Daffodil
mama2
a choroba sie do mnie powoli dobiera....ehhh:36_2_21:

No to teraz wszystkie domowe sposoby muszą pójść w ruch, żeby się znowu na jakiś poważnych lekach nie skończyło. Podobno Oscilococcinum (homeopatyczne) jest rewelacyjne i z tego co tu gdzieś wyczytałam, można w ciąży. Ja nigdy nie brałam, ale mój M. się parę razy wykurował w ten sposób.

poszły juz w ruch ale chodzac do pracy to chyba nic nie da a narazie nie moge na L-4
oscilococilum zawsze biore jak mnie cos łapie ale na mnie homeopatnie raczej nie dziala