Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

no wlasnie ja to na jakosc niemoge nazekac tutaj ale lozeczka sa takie proste...jakos mnie niesatysfakcjonuja...ale pozyjemy zobczymy a posciel to bede szyc no bo taniej a materialy sa tu poprostu boskie,ale jeszcze ze 2 tyg poczekam zeby wszystkiego naraz nierobic bo potem pod koniec ciazy bzika dostane z nudow.tu ubranka tez cudne no i samo to ze firmowki a ceny normalne za dres z nike dam 30 euro a nie w PL polowe swojej wyplaty.wiec mozna poszalec ja i Oliwie moja tu rozpieszczam z ubrankami i malenstwo tez zamierzam:D:Cherlipanii::Cherlipanii:bede miec modnisie:D

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

katja79
No wlasnie problem z tymi rozmiarami ja w poprzedniej ciazy kupilam kilka par spiochów na 62 i odrazu mi sie spore widzialy ale jak je zobaczyla moja kolezanka bardziej doswiadczona w tym temacie to sie naprawde usmiala ze taka wielkosc to i owszem ale jak by dzidzia miala pól roczku... a ja zonk:36_2_13:

Ja kupiłam pare na 56 i nigdy sie nie przydały odrazu poszły w ruch 62:ehhhhhh:
popierwsze dzidizus potrafi bardzo naprezac nózki i spioszki musza byc luzne :36_15_29:

, po drugie rekawki zawsze mozna podwinac a na spioszki załozyc skarpetusie .:yuppi:
Teraz zaczynam kupowac od 62 roz. bo juz jestem mądrzejsza.

oczywiscie jak sie urodzi kruszynka na granicy 2 i 3 kg to pewnie 56 bedzie idealne moja wazyla blisko 4 kg!:36_3_8::yuppi::yuppi:

elwira
To super ze Oliwia ma takie podejście moje dziewczyny tez juz by chciały brata zobaczyć zwłaszcza Gabi bo jak byłyśmy na usg to pytała czy to juz go będą wyjmować:36_1_19:

a to wózek jaki chcę kupić w Polsce bo taniej i ładniejszy niż to co mam tu( nawet z przesyłka wychodzi mi taniej o jakieś 90euro)
Wózek Dziecięcy głęboko-spacerowy MAKED SPEED nr 19 : Maked : Wózki dziecięce Łóżeczka dziecięce Krzesełka dziecięce Foteliki Zabawki

:yuppi::yuppi:swietna jest ta Twoja córcia, uwielbiam takie teksty:yuppi:
Wozek śliczny, bardzo mi sie podoba:36_3_8:

amelcia8
mama2
a mi wlasnie pepek na wierzch wywalilo :36_19_1:
I malego czuje nieraz juz nad pępkiem.
Powiem wam ze przeraza mnie rozmiar mojego brzucha jeszcze 4 miesiace a on juz ogromny :o_master:
Mam juz problem zeby depilacje zrobic:36_1_53::alajjj:

ty sie nie przejmuj ale co jak co:))) dzidziuś to będzie chyba dużżyyy:))))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))

Ewciaa
lutka
I ja czekam na fotki Isabella.

co do sylwka, to nie wiem, będziemy w Krakowie, ale czy w domu, czy na rynku, czy na jakiejś domówce to nie wiem.

lutka tylko tam na rynku uważaj na siebie i dzidzia

jesli mam być szczera to nie mam ochoty stac na mrozie - wolę to samo zobaczyć w TV. Poza tym z racji moich gabarytów łatwiej mnie popychac niż kogoś wiekszego, nic nie widzę bo mi wszyscy zasłaniają więc raczej rynek sobie odpuścimy.

isabela
kochane, zrobilam tylko czesc zdjec, nie dalam rady wszystkiego. Oprocz fotek ciuszkow wrzucam jeszcze zdjecie mojej starszej corki ze zwierzakami :) To pewnie ostatnie zdjecia Bojaska ;)

ale masz ciuszków - cudne- zwłaszcza ten pajac z fioletowym obszyciem:36_4_1:

mama2
to moje pierwsze zakupy PRZEŁAMAŁAM SIE:15_8_217:
[ATTACH][ATTACH][ATTACH]2000[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]

cudne:36_4_1: dopiero teraz robiłas zakupy??? nie wiem czemu ale byłam pewna ze już masz cześc wyprawki. I jak się czujesz ??? Mnie takie zakupy pozytywnie nakręcają.

mama2
nie szalałam , pratycznie podeszłam do tematu , koszulki do tego kaftanik i spioszki:)))

mam podobnie, też stawiam raczej na praktyczność, chciałoby się miec takie cudne słodkie, kolorowe, ale przy takim maleństwie stawia rczej na wygodę swoją w przebieraniu i dziecka w noszeniu.