Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2
pat-k
witajcie weekendowo,
dzisiaj za oknem slonce i udalo nam sie z M pogadac, wyjasnic to moze nic sie nie wyjasnilo, ale atmosfera duzo lepsza.
Tosia chyba polubila gruszki gerbera, pisze chyba bo otwierala dzioba po czy plula, ale widac bylo, ze ja to bawi :) Bo np. marchewke jadla z wyraznym obrzydzeniem a po jablkach miala mega wzdecie :wanna1:

super ze juz lzej w powietrzu :)) milo przynajmniej weekend spedzicie , Tosia lubi wyraziste smaczki :D

noo w powietrzu to nie jest lzej, przez wspomniane wzdecia Tosi :hahaha:

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

pat-k
mama2
pat-k
witajcie weekendowo,
dzisiaj za oknem slonce i udalo nam sie z M pogadac, wyjasnic to moze nic sie nie wyjasnilo, ale atmosfera duzo lepsza.
Tosia chyba polubila gruszki gerbera, pisze chyba bo otwierala dzioba po czy plula, ale widac bylo, ze ja to bawi :) Bo np. marchewke jadla z wyraznym obrzydzeniem a po jablkach miala mega wzdecie :wanna1:

super ze juz lzej w powietrzu :)) milo przynajmniej weekend spedzicie , Tosia lubi wyraziste smaczki :D

noo w powietrzu to nie jest lzej, przez wspomniane wzdecia Tosi :hahaha:
:smile_move::smile_move::smile_move:

lutka
halo babeczki

mama2 jak to podanie o wychowawczy? nie wracasz do pracy? czy o co chodzi?
A Maksikowi gratuluję postępów, duzy i silny chłopak z niego więc niech siedzi. d razu inaczej się obchodzi z takim bardziej stabilnym dzieckiem :) Nie masz w wożku pozycji około 45 stopni oparcia? My taką mamy, ale ponieważ Młody z tych mniej wysportowanych to bardzo rzadko pozwalam mu tak siedzieć.

Ewciaa co dajesz Zuzi do jedzenia? Mozę te kupki to po owocach. My juz 3 dziś mamy za sobą - taki efekt jabłuszka z dziką rożą.

patka
najwazniejsze ze porozmawialiście ze sobą, to juz połowa sukcesu. karmiąc wyglądasz pięknie, a pyśki Tosi powalają:36_3_14:

Gunia no muszę powiedzieć ze Maksio wydoroślał, w pozycji siedzącej buzia mu wysmuklała, i tak poważnie wygląda :) To odwrotnie niż Szymek, bo jak siedzi to policzki mu zwisają :D

wychowawczy biore ale tylko miesiac 23 listopada wracam do pracy i tu sie juz nic nie zmieni! i powiem ze nawet sie ciesze..przyszla jesien to siedzenie w domu , zarcie non sop, Bez M calymi dniami to przykre , szkoda ze musze na 7 godzin 4 godziny byloby idealnie ale i tak nie ma zle bo o 14.30 bede juz w domku :D Mam ustawienie 45 stopni ale moj maks nie lubi polsrodkow:D on by chcial juz siedziec i wszystko widziec tak jak w foteliku wszystko widzial

mama2 no i ma rację chłopak, po co ma prawie siedzieć skoro potrafi zupełnie :)

patka
mama2cór się nie odzywała.
Szymek wszytsko wcina tak samo chętnie. I jabłko, i szpinak, i dynię, i zupkę warzywną. Mam tylko maly klopot, szukałam zupek z mięsem, na razie dorwałam 2, ale z dodatkiem masełka z mleka oczywiscie krowiego, no więc to odpada. Nie orientujecie się czy sa takie bez maselka, np z oliwa z oliwek? Sama bym zrobila, ale nie mam dostępu do bio warzyw.

lutka

patka
Szymek wszytsko wcina tak samo chętnie. I jabłko, i szpinak, i dynię, i zupkę warzywną. Mam tylko maly klopot, szukałam zupek z mięsem, na razie dorwałam 2, ale z dodatkiem masełka z mleka oczywiscie krowiego, no więc to odpada. Nie orientujecie się czy sa takie bez maselka, np z oliwa z oliwek? Sama bym zrobila, ale nie mam dostępu do bio warzyw.

jestem pewna ze sa bez masełka trzeba tylko poszukac ..tak mi sie wydaje ze widzialam . ja w pon kupuje warzywak w zdrowej zywnosci i przystepuje do dzialania ::cheess:

lutka

patka

jestem pewna ze sa bez masełka trzeba tylko poszukac ..tak mi sie wydaje ze widzialam . ja w pon kupuje warzywak w zdrowej zywnosci i przystepuje do dzialania ::cheess:

HiPP: Zupka jarzynowa z indykiem

lutka

patka
To Szymcio jak moja Lenka, co jej nie podam ze słoiczka, to zje. Dzisiaj krem jarzynowy z indykiem. Ja robię sama zupki, na razie bezmięsne, dodaję oliwy z oliwek. Nie mam dostępu do ekologicznych upraw, nawet nie szukałam usilnie, kupuję na bazarku.

lutka Szymcio też sie zmienił, nie widzę tych zwisów na policzkach :D Jest ładniutki i okrąglutki :D Mojej też muszę taką ksiażeczkę kupić, ale nie wiem, czy ją zainteresuje.

Guniu Maksik jest super!! I do M. jaki podobny.

http://www.suwaczek.pl/cache/4087228f40.png

Kamidianka
lutka
Ewciaa świetne wiadomości :)

Ciociu Kami jak to nie mam pyśków???? :D

Ciociu Luciu to ja Lenka też mam takie, myślałam, że osławione Szymciowe są większe ;)

nawet nie mów, kuzynki córa miała takie policzki jakby ktoś jej wsadził piłeczki pingpongowe i powiem szczerze ze wyglądało to conajmniej dziwnie.