Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Kamidianka
lutka
praca od pn. mama zostaje tylko muszę ją w końcu przeszkolic z karmienia butlą :D
co do botków to jedyne co wiem to to jak wyglądają, bo wypatrzyłam je na wystawie w niedzielę :P cena nieznana, skórka na pewno, kolor albo jak przystalo na typowa Polkę czarny :D albo popielaty, na wiązanie.

Podobne nieco do tych:

BUTKI W STYLU RETRO # POLSKA PROD. SK�RA NATURALN (746412711) - Aukcje internetowe Allegro

tylko skóra połączona z materiałem. Hehe ale do moich jeansów nie pasują. jak buty to i spodnie by sie przydały :P

Zawsze w takich gustowałam :D Ale tym razem mam na wyższym, poprzednio miałam coś w podobie, tylko beż i Lasocki, ale grubo przecenione. A wiadomo, spodzień by się przydał nowy :D

tu pełno takich butów i to w kolorze biało- czarnym co mi kojarzy sie z Al Capone :)) tzn z tamtymi czasami

http://www.suwaczek.pl/cache/81f6d70ef3.png
http://www.suwaczek.pl/cache/b444194b7a.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/de95d1bd24.png

Witajcie dziewczynki:) nie szczepilismy jednak dzisiaj Tomaszka, z lekarka stwierdzilysmy ze przeczekamy az z M sie wyleczymy z przeziebienia, bo jeszcze zaraz po szczep[ieniu maly by sie rozchorował i dopiero by bylo, ma 7,860kg i 68 cm ( ale nie wyprostowal do konca nozek, wiec moze ten cm lub połtora jest wiecej:D )
takze przytył 500g w 4 tyg czyli w dole normy, powiedziala ze moge podawac codziennie na obiad zupke i na drugie sniadanie albo podwieczorek deserek i ze moze popic mleczkiem jak jest glodny, zapytalam ja czy polaczenie jablka z mleczkiem nie wywola sensacji powiedziala ze nie:)

Ewciaa
witajcie kochane
nie mam czasu przeczytać co u was
widze tylko że e2e2 śliczne zięcia :)

a moja zuzka ma wirusa, mamy leki, dajemy jej dużo pić zeby się nie odwodniła ma dużo pić lekarz powiedziła, kupki robi co 2-3h leki okropne ona nie chce pić , jest marudna :(

waży już 6300

no to lece do zuzki

buzaiki:zwyrazami_milosci:

co za dziadostwo się do Zuzi przypałętało???Jejku żeby jutro było lepiej.Filip jak miał gorączkę to też nie chciał pić.Musisz często jej dawać piciu,nawet jak nie chce to po troszku zawsze coś łyknie i nie soczki tylko herbatki dawaj.Jakie leki dostaje???:love sick:

Daffodil
e2e2
Mama2 Maks jest bardzo silny a jaki duży,ile waży???Filipek prawie 7 kilo i taki duży mi się wydaje.
Lucia nie dawaj się chorobie,jejku oby Szymon nie załapał,zdrówka życzę kochana!!!:zwyrazami_milosci:
Tosieńka bardzo namiętnie zaczytana w ciekawej książce albo głodna i nie wie od której strony się do niej zabrać!
Daffi brawo dla dzielnego Kubusia ,waży więcej od Filipka ,za to Filipek jest 69 długi.Kiedy następne szczepienia macie???
Jola22 duże dwa buziaki dla JUleczki o demnie i od Filipka!!:zwyrazami_milosci::zwyrazami_milosci:Jaki ma apetycik!!!Sama jest do schrupania!!!

Eluś górna prawa czy dolna lewa czy to ważne ???Najważniejsze że ząbek już jest i gratuluję bardzo,czekamy na fotki pierwszych zębolków!!!
Guniu śliczny awatarek.Mój M się pyta dlaczego kąpiesz się w kostiumie????

Wszystkiego naj naj dla NIkusia , Kubusia i Adasia!!!Buziak od ciotki foremki!

Teraz to już tylko żółtaczka nam została. Mamy przyjść, jak Kuba skończy pół roku.

My mamy 18.11.09 .Pytałam o szczepionkę na ospę to dopiero jak dziecko skończy roczek to można i kosztuje 190 zł.U nas był przypadek że 6 tygodniowe niemowlę załapało ospę i miało dosłownie trzy krosty.

Daffodil
e2e2
Daffodil

Brawa dla Filipka, dzielny chłopak.
I przytył też pięknie :Kiss of love:

A zdjęcia chyba jeszcze raz musisz wrzucić, bo coś nie działa.

Tak,tak wiedziałam że coś jest nie tak.

[ATTACH]14823[/ATTACH]

[ATTACH]14825[/ATTACH]

[ATTACH]14826[/ATTACH]

[ATTACH]14827[/ATTACH]

To zdjęcie z rowerem jest świetne. A Filipek na większości zdjęć ma lekko zdziwioną minkę :)

Masz rację na żadnym zdjęciu nie ma prawdziwego uśmiechu tylko taką zdziwioną minkę a to wina tych ludzi w salonie co latali biegali dzwonili dzwoneczkami i grzechotkami i Filip zamiast się cieszyć to był ardzo zdziwiony co się dzieje w o koło niego.

Jolcia nasza Nikusiowa
Najlepiej jak umie Synusia chowa
5 miesięcy wspólnie żyją
I choć razem do księżyca wyją
To żadne z nich wilkołaki
Jeno butelkowe ssaki.

Dwóch cór mama

Nie tylko w córeczkach zakochana
Zaślubiny swe świętuje
I 5 miesiącami Olci się raduje.

Kubełek Asieńki
Urodził się nie taki maleńki
Dziś już mija miesiąc piąty
Jak to Kubuś opuścił brzuszkowe kąty.

Rośnijcie dzieciaczki zdrowo :zwyrazami_milosci:

Kamidianka
U mojego M. w pracy połowa załogi choruje, więc się boję, że i on podłapie, bo zawsze tak było. Mnie też lekko w nosie smyra! Ale trzymam się dzielnie. Na plus przemawia, ze z rzadka widuję się z ludzmi.

O matko, zapomiałam, juz się naprawiam:

Adasiu, wszystkiego najlepszego z okazji skończenia 5 miesięcy od ciotki forumowej i Lenusi!!

Mój M dzisiaj wrócił z przeziębieniem do domu i jest w izolatce to znaczy w innym pokoju.Dostał turbo dawkę tabletek i do małego się nie zbliża .W sobotę mamy wesele i mam nadzieję że wydobrzeje a opcji zarażenia Filipka nie biorę pod uwagę!!!!:36_27_4:

lutka
Jolcia nasza Nikusiowa
5 miesięcy wspólnie żyją
Jeno butelkowe ssaki.

Dwóch cór mama

Zaślubiny swe świętuje

Kubełek Asieńki

Jakie ładne wierszyki,masz do tego zdolności!!!Bardzo ładne!!!

elus.dreptus
Witajcie dziewczynki:) nie szczepilismy jednak dzisiaj Tomaszka, z lekarka stwierdzilysmy ze przeczekamy az z M sie wyleczymy z przeziebienia, bo jeszcze zaraz po szczep[ieniu maly by sie rozchorował i dopiero by bylo, ma 7,860kg i 68 cm ( ale nie wyprostowal do konca nozek, wiec moze ten cm lub połtora jest wiecej:D )
takze przytył 500g w 4 tyg czyli w dole normy, powiedziala ze moge podawac codziennie na obiad zupke i na drugie sniadanie albo podwieczorek deserek i ze moze popic mleczkiem jak jest glodny, zapytalam ja czy polaczenie jablka z mleczkiem nie wywola sensacji powiedziala ze nie:)

Pięknie waży Tomaszek !!!

lutka
Jolcia nasza Nikusiowa
5 miesięcy wspólnie żyją
Jeno butelkowe ssaki.

Dwóch cór mama

Zaślubiny swe świętuje

Kubełek Asieńki

Pierwszy jak limeryk, drugi jak haiku, trzeci jak dykteryjka :D
no, no

http://www.suwaczek.pl/cache/4087228f40.png

Filipcio już śpi i taki był bardzo wesoły wieczorkiem jakby nie miał szczepionki!!!

Filip jak miął infekcję to miał tak zwaną trzydniówkę którą się przechodzi raz w życiu.Objawia się tylko wysoką gorączką i nie ma kaszlu ani kataru a na trzecią dobę wyskakuje uczulenie.
A i zapomniałam jeszcze napisać że p.doktor obejrzała dziąsełka i na dole już coś się dzieje!!!Jak to stwierdziła nie za kilka dnia ale za kilka tygodni coś się pojawi!!!