Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

lutka
WItajcie kochane
Jesteśmy, żyjemy, mamy sie dobrze :)

Przeglądnęlam pobieżnie tylko 2 ostatnie strony, bo mamy tesciową w domu i nie wypada wisieć na kompie :)

mama2
z tym cycem moze to jakis nerwoból????

kami i jola gratuluję kolejnych ząbków, zwlaszcza ze pchaja się bez większego marudzenia :)

Daffo
fota z pękatym mięsnym brzucholem cuuuuuudna. Kubuć już taki duży!! Ile waży?

W Lutowkach okropna tragedia, biedactwo brała leki, była pod kontrola lekarsą ale jak widac nawet medycyna nie jest w stanie nic poradzic gdy dziecko pcha sie za wcześnie na świat :(

U nas teściowa, dzisiejszy spacer zaliczony i fotki z niego :)

Fotki piękne. Rewelacyjnie wyglądasz. A SZymcio przystojniak.

A co do wagi, to nie wiem. We wtorek szczepienie, to zważę go od razu. Ale ten bodziak jest po prostu strasznie niekorzystny, w innych aż takiego brzucha nie ma :)

lutka
tak Kami, na skansenie, chodzilismy z wózkiem jak Romowie, lub bezdomni :D, wychodząc rano było chłodno bo jedyne 13 stopni, a później wyszło Słońce i siła rzeczy chwilami było bardzo ciepło, a z ubraniem cos trzeba było zrobic :) a Szymcio nie w bandanie, tylko w sliniaku, musi wszedzie w nim chodzic bo inaczej trzeba by go ciagle przebierać.

He he, rewelacyjnie wyglądaliście :)

moj bohater maly cos za duzo spal w ciagu dnia i obawiam sie ze noc bedzie do dupy! dziwne jak tak kiepsko spi to w dzien tez malo a po takiej nocy jak wczora to powinien byc bardziej wyspany i mnie w dzien spac..

ja dzis pojechalam jeszcze na zakupy zostawilam maksa z m i jak wrocilam mial maksio mokre oczka od lez , M twierdzi ze płakał godzine ..hmm i teraz zgłupiałam bo dawno mi ta nie płakał i albo M udaje ( bo wciaz sie nieodzywamy i chciał mi dokuczyc ze zostawilam dziecko a on tak plakał) albvo mu dziesiejsze jabluszko zaszkodzilo albo płakał 5 minut a M po zlosci powiedzial ze godzine..albo tesknil za mna :whoot:

mama2
moj bohater maly cos za duzo spal w ciagu dnia i obawiam sie ze noc bedzie do dupy! dziwne jak tak kiepsko spi to w dzien tez malo a po takiej nocy jak wczora to powinien byc bardziej wyspany i mnie w dzien spac..

ja dzis pojechalam jeszcze na zakupy zostawilam maksa z m i jak wrocilam mial maksio mokre oczka od lez , M twierdzi ze płakał godzine ..hmm i teraz zgłupiałam bo dawno mi ta nie płakał i albo M udaje ( bo wciaz sie nieodzywamy i chciał mi dokuczyc ze zostawilam dziecko a on tak plakał) albvo mu dziesiejsze jabluszko zaszkodzilo albo płakał 5 minut a M po zlosci powiedzial ze godzine..albo tesknil za mna :whoot:

He he, no to masz zagadkę do rozwiązania :)

mama2
mama2corun
mama2
wygonilam M na spacer z maksiem i mam czas dla siebie wiec uciekam sie relaksowac :36_1_68:malne sobie pazury

Kochane pilne zapytajcie swoich panow na jakim kanale mozna zobaczyc walke Klischko???!!!prosze!!!!!

mojego M nie ma a ja niew iem co to takiego

to boks Klischko jest zdecydowanie najlepszym bokserem i rodakiem mojego M dlatego nam tak zalezy zeby ogladac.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

witajcie sobotnio-wieczornie,
sensacje zoladkowe sie uspokoily ale za to zaczynam lapac jakiegos jesiennego dola. Czasami w ciagu dnia nie mam na nic sily.
dzisiaj Tosia wypila 100ml mleczka Hipp i chyba smakowalo :) kupa po nim tez byla ok, wiec wprowadzam jedna butle dziennie. Przynajmniej na dluzszy spacer bedzie mozna pojsc ze spokojem, bo teraz juz o wyciaganiu cyca na spacerze nie ma mowy

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

mama2
Dzis siedze caly dzien w domu..nie mam sily nawet spacerowac z maksem, mam zawroty głowy i mega zmeczenie..:36_1_4::36_1_4::36_1_4:oddałabym wszystko za chocby 3 godziny snu:36_1_4:

mama2 a Ty nie chcesz chocby raz dziennie modyfikowanego maksiowi podac? Albo wprowadzic sloiczki. Moze ma juz wieksze potrzeby, w koncu duzy chlopiec jest. Moze po prostu jest ciagle glodny i nadrabia kalorie w nocy?

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

mama2corun
no i wkoncu adrobilam uff
Ewcia zaglosowane
mama2 bidulko wspolczuje strasznie!!!
a i u nas ze spaniem sie pogorszylo juz tydzien jak Ola sie budzi nie raz w nocy ale po4-5 razy :whoot: i niewiem juz co robic juz nawet wieksza czesc nocy spi z nami w lozku.przewaznie jak ok 4 sie budzi to juz ja zostawiam z nami bo przewaznie poprostu zasypiam przy karmieniu....i o5.30 znowu pobudka potem o 7.40 juz wstaje i sie cieszy...ehh zaczynam miec mniej sily....jak sie chce z nia polozyc w dzien to nieumie zasnac bo ona sie wierci przez sen to cos pomruczy i ja niema szans zebym zasnela.

ok zmykam moze uda mi sie zdrzemnac bo ola spi w wozku po spacerku wiec zostawie ja hamsko w korytarzu zeby nieslyszec wiercenia...wiem swinia zemnie ale inaczej niema szans zebym zasnela jak ona mruczy cos pod nosem....

No to Tosia ma to samo juz od ponad tygodnia. Pierwsza pobudka o 4, potem jeszcze kilka az do 8 rano. M mowi, ze gdybym chodzila spac razem z Tosia (czyli okolo 20tej) to wysypialabym sie. Madrala, a gdzie czas na moje dorosle zycie? moze jeszcze powinnam zaczac ogladac dobranocki?

lutka
Ewcia głos oddany :)

pisałam juz ze stęsknilam sie za Wami?

:in_love:
Lutka kochana, ja dopiero niedawno dokopalam sie do postow, w ktorych piszesz, ze probowalas sie skontaktowac ze mna smsami. Tak mi sie niesamowicie cieplo na sercu zrobilo :*
gapa jestem i nie zabralam ladowarki do telefonu na ten wyjazd. telefon wysiadl juz na drugi dzien.