Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

lutka
mama2 no wlasnie nie wiem czemu te policzki sa takie :/ co do alergii to oboje z meżem jestesmy nimi więc szanse na to zeby Mlodego to ominęło były stosunkowo niewielkie - niestety.
a z tą piersią to dziwna sprawa :/ jaka masz pewnosć ze po odstawieniu też nie bedzie bolala?
A własciwie zaczęłas odczuwac ból kiedy? gdy Młody jadł normalnie czy jak mu apatyt zmalał?

Daffo
jak nauka nie jedzenia w nocy?

bol zaczelam odczuwac wczesniej, i oczywiscie nie mam pewnosci ze przestanie bolec jak przestane karmic ale zawsze mpge sie ratowac czym przeciwbolowym bo paracetamol mozna o dupe rozczasc..ale poki co wytrzymam i z cyca niezrezygnuje:D

pat-k
witajcie kochane wieczorowo,
ja tylko na chwile, bo oczy mam na zapalki i zaraz zasne na siedzaco. jakis wyjatkowo aktywny dzien mi dzisiaj wyszedl.

mama2 biedna Klaudia... pytalas czy ona ma chec zobaczyc sie z ojcem? ech... trudne to bedzie
a co do piersi: moze jakis nerw sie tam uaktywnil i podczas ssania boli? mysle, ze jesli nic nie widac na usg to to akurat dobra wiadomosc :uff:

Katja a czosnku probowalas czy boisz sie, ze Maja nie bedzie chciala ssac cyca?

Daffodil dobrze, ze zrobiliscie usg glowki i wszystko w porzadku. sprawdzone i teraz mozecie byc spokojni. Nie wiem czy dobrze zrozumialam z ostatnich postow: nie karmisz juz cycem? cos sie stalo czy po prostu zdecydowalas skonczyc?

elus.dreptus witamy zebusia!

Wiki chrzciny byly w malutkiej kaplicy. wypastowali podlogi i pewnie dlatego tak okazale sie prezentuje na foto :D

Ewcia wysylam do Ciebie pozytywne fluidy.

Jola30 znowu antybiotyk?? a dajesz Nikiemu jakies probiotyki oslonowo? Trzymaj sie dzielnie. Mimo wszytkich trudnosci Niki pieknie rosnie i rozwija sie i to najwazniejsze

Lutka a moze u Szymusia to nie jest alergia pokarmowa? moze to reakcja na chlor w wodzie np?

Klaudia chciala sie zobaczyc i jest zadowolona ze spotkania ..obiecał teraz regularnie ja odwiedzac..no zobaczymy

Witam sciorana maksymalnie dzis znowu pobudki co godzina ..nie zawsze byl cyc ..byly jakies złe sny bo budzil sie i leciutko pochlipywal i sam zaraz sie uspokajał i zasypiał..dziwne takie zle sny u malego dziecka.? dodam ze w dzien pogodny i rozesmiany ( ma juz na osiedlu przezwisko smieszek)
jakby tego bylo malo Klaudia raz do mnie przyszal bo zle sny mial...i spała ze mna ...kuzwa co ja mam zrobic z tymi nocami ? oczywiscie to retoryczne pytanie:((

a u mnie teraz paradoks jak wszyscy mnie popierali ze pieknie ze karmie piersia tak teraz widze zdziwiona mine np. tesciowej ktora pyta czy Maksio je juz cos innego , ja mowie nie a ona jak to ??? przciez dawno juz powinnas .. A ja sie pytam po co ? jak tak ladnie przybiera i jeszcze nie czas? i widze to mine powątpiewającą:36_2_20:

a moj M glupek zazdrosny o mojego eks ..hihi slyszal ze wieczorem pisze z kim smsy i przyszedl i pyta czy to z J. tak pisze ja mowie ze nie a on prosze pokaz ..pokazałam bo juz mi go zal bylo..stresa ma chlopak:))

mama2
Witam sciorana maksymalnie dzis znowu pobudki co godzina ..nie zawsze byl cyc ..byly jakies złe sny bo budzil sie i leciutko pochlipywal i sam zaraz sie uspokajał i zasypiał..dziwne takie zle sny u malego dziecka.? dodam ze w dzien pogodny i rozesmiany ( ma juz na osiedlu przezwisko smieszek)
jakby tego bylo malo Klaudia raz do mnie przyszal bo zle sny mial...i spała ze mna ...kuzwa co ja mam zrobic z tymi nocami ? oczywiscie to retoryczne pytanie:((

Kubie też się złe sny zdarzają. Czasem wybudzi się z płaczem, a czasem krzyknie przez sen albo zapłacze i śpi dalej. Zdarzyło mi się też, że musiałam go wybudzić, bo popiskiwał przez sen i wyglądał jakby się męczył strasznie.

mama2
a u mnie teraz paradoks jak wszyscy mnie popierali ze pieknie ze karmie piersia tak teraz widze zdziwiona mine np. tesciowej ktora pyta czy Maksio je juz cos innego , ja mowie nie a ona jak to ??? przciez dawno juz powinnas .. A ja sie pytam po co ? jak tak ladnie przybiera i jeszcze nie czas? i widze to mine powątpiewającą:36_2_20:

a moj M glupek zazdrosny o mojego eks ..hihi slyszal ze wieczorem pisze z kim smsy i przyszedl i pyta czy to z J. tak pisze ja mowie ze nie a on prosze pokaz ..pokazałam bo juz mi go zal bylo..stresa ma chlopak:))

Biedulek :) Ale ja tam myślę, że odrobina zazdrości związkowi nie zaszkodzi :)

Wiki20pl
Witam !!!

Chyba długo nie popisze bo Maja zaczyna koncert :ehhhhhh: Oczy czerwone, śpiaca strasznie, a nie może zasnąć :ehhhhhh:
Zaraz wracam

U mnie tak ostatnie dwa wieczory wyglądały, po czym Kuba zasypia snem kamiennym po 17. Gdyby nie to, że budzimy go zawsze na kąpiel i kaszkę, to mógłby tak już całą noc spać. No przecież nie przełożę mu kąpieli na 17 :lup: Muszę go jakoś na dłuższe drzemki w ciągu dnia przestawić, bo pół godzinie oczy szeroko otwarte i dziecko zregenerowane. Szkoda tylko, że na tak krótko :uff:

Daffodil
Wiki20pl
Witam !!!

Chyba długo nie popisze bo Maja zaczyna koncert :ehhhhhh: Oczy czerwone, śpiaca strasznie, a nie może zasnąć :ehhhhhh:
Zaraz wracam

U mnie tak ostatnie dwa wieczory wyglądały, po czym Kuba zasypia snem kamiennym po 17. Gdyby nie to, że budzimy go zawsze na kąpiel i kaszkę, to mógłby tak już całą noc spać. No przecież nie przełożę mu kąpieli na 17 :lup: Muszę go jakoś na dłuższe drzemki w ciągu dnia przestawić, bo pół godzinie oczy szeroko otwarte i dziecko zregenerowane. Szkoda tylko, że na tak krótko :uff:

to ile w ciagu dnia Kubus spi?

mama2
Daffodil
Wiki20pl
Witam !!!

Zaraz wracam

Ma trzy drzemki po 30-40 minut. Sporadycznie zdarza się, że śpi dłużej, może raz na tydzień :)

Daffodil
mama2
Daffodil

Ma trzy drzemki po 30-40 minut. Sporadycznie zdarza się, że śpi dłużej, może raz na tydzień :)

hm..no to tyle co moj

dzis mnie moje dziecko w ciulika zrobilo ..
zasnal ja razem z nim poszlam spac po 30 minut pobudka dalam mu cyca i przysnal pomyslałam ze na krotko tak jak zawsze wiec wstałam i zrobilam kawe siedze na forum a czas mija i tak połtorej godziny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie kladłam sie bo myslalam ze nie ma sensu ze jeszcze pare minut i sie obudzi a tu masz! i spi do teraz!!

mama2
zasnal ja razem z nim poszlam spac po 30 minut pobudka dalam mu cyca i przysnal pomyslałam ze na krotko tak jak zawsze wiec wstałam i zrobilam kawe siedze na forum a czas mija i tak połtorej godziny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie kladłam sie bo myslalam ze nie ma sensu ze jeszcze pare minut i sie obudzi a tu masz! i spi do teraz!!

Ja się już oduczyłam drzemek z Kubusiem, bo jak się po pół godzinie budzi, to ja jestem jeszcze bardziej zmęczona niż byłam zanim się położyłam :)

Daffodil
mama2
Daffodil

hm..no to tyle co moj

I wystarcza mu? Bo u nas zawsze wieczorem cyrk ze zmęczenia.

u nas wlasnie te cyrki sie skonczyly , a bylo strasznie ..teraz jest tylko lelkko marudny ale polezy spokojnie i posmieje sie a kiedys bylo to nie dopomyslenia ..zaraz po kapieli i cycu zasypia potem pobudki co 10 minut ze 3 razy i na 2 godziny zasypia twardo a potem jazda

Daffodil
mama2

Ja się już oduczyłam drzemek z Kubusiem, bo jak się po pół godzinie budzi, to ja jestem jeszcze bardziej zmęczona niż byłam zanim się położyłam :)

ale tobie tak Kubus ładnie spi ze w sumie te drzemki nie sa ci az tak potrzebne