Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2
pat-k
mama2
moj nie płacze ale jeczy przez sen i marudzi stad mam o okolo 3 pobudki wiecej
dzis w nocy co 2 godziny cyc i dwie olbrzymie kupy nad ktorymi pracował okolo pol godziny , dzieci wstały o 6.30 takze jak zwykle jestem niewyspana:D

mama2 snilas mi sie dzisiaj. lezalysmy w jednej sali po porodzie i najciekawsze jest to, ze porodowka byla w jakiejs szkole... niezle mi sie zmiksowalo :36_2_13:

ha myslałas pewnie o szkole mojej Kladusi:D

pewnie tak, bo ostatnio wyobrazalam sobie, co czujesz i co ja bede czula, jak Tosia pojdzie do szkoly

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

Maya33
mama2
no wlasnie ile kup robia wasze dzieciaczki? bo moze moj za duzo cos...

Maya niestety robi co 3 dzien jedna olbrzymia na poczatku sie martwilam ale podobno to normalne

Witam sie po stresujacym poranku i polowie nocy Marta gdzis zlapala rotavirus i oczywiscie wymioty pol nocy i jest bardzo zmeczona no i my razem z nia mam nadzieje ze nie zarazi Mayeczki :aj:

o rany. trzymam ksiuki, zeby Martusia wyzdrowiala szybko i Majka sie nie zarazila

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

Maya33
mama2
no wlasnie ile kup robia wasze dzieciaczki? bo moze moj za duzo cos...

Maya niestety robi co 3 dzien jedna olbrzymia na poczatku sie martwilam ale podobno to normalne

Witam sie po stresujacym poranku i polowie nocy Marta gdzis zlapala rotavirus i oczywiscie wymioty pol nocy i jest bardzo zmeczona no i my razem z nia mam nadzieje ze nie zarazi Mayeczki :aj:

oj! duzo zdrowka dla Martusi!!!!!!!!!!!! i zeby tylko malutka sie nie zaraziła

pat-k
mama2
pat-k

mama2 snilas mi sie dzisiaj. lezalysmy w jednej sali po porodzie i najciekawsze jest to, ze porodowka byla w jakiejs szkole... niezle mi sie zmiksowalo :36_2_13:

ha myslałas pewnie o szkole mojej Kladusi:D

pewnie tak, bo ostatnio wyobrazalam sobie, co czujesz i co ja bede czula, jak Tosia pojdzie do szkoly

oj pierwszy szok to bedzie jak pojdzie do przedszkola nastepny szkoła..

mama2
widze ze takownie zadna nie skomentowałam mojego 2 letniego karmienia piersia a czekałam az sie grady posypią...:whistle::whistle::whistle:

:) ja to akurat się wtracac nie powinnam bo nie karmiłam cyckiem, a 2 lata to Twój wybor, jak dla mnie to okropnie długo i wlasciwie to pozbawione sensu bo 2 latek je juz wlaściwie wszystko, ale jesli zalezy Ci na utrzymaniu tej bliskości jak najdłuzej to jak najbardziej trzymam kciuki :) ale na ładny biust po 2 latach to bym nie liczyla :D

mama2
Maks zaczal ssac kciuka :(([ATTACH]13309[/ATTACH]

[ATTACH]13310[/ATTACH]

[ATTACH]13311[/ATTACH]

pięęęęękne foty:36_2_13: cudo.

co do kciuka to Młody wyjmuje smoka i wkłada łapki, palce i co mu sie tam uda wepchnąć. Tak ze smoczek tez nas ratuje tylko troszkę :/

pat-k
lutka
pat-k

no nie wiem wlasnie, chyba zeby sprawdzic, czy dobrze ssie?? nigdy nie pytalam, tylko grzecznie wystawialam cyca :)))

nie no padłam, serio kazał wywalać pierś???? buhaha patka ale dałaś się zrobić:36_6_3:

nooooo :36_2_13: nastepnym razem przynajmniej zapytam PO CO? hihihihi

i ja tak mam, często tak mnie ktos zaskakuje pytaniem, stwierdzeniem czy poleceniem ze głupieje totalnie i bez zastanowienia robię co chce :lup:

lutka
mama2
widze ze takownie zadna nie skomentowałam mojego 2 letniego karmienia piersia a czekałam az sie grady posypią...:whistle::whistle::whistle:

:) ja to akurat się wtracac nie powinnam bo nie karmiłam cyckiem, a 2 lata to Twój wybor, jak dla mnie to okropnie długo i wlasciwie to pozbawione sensu bo 2 latek je juz wlaściwie wszystko, ale jesli zalezy Ci na utrzymaniu tej bliskości jak najdłuzej to jak najbardziej trzymam kciuki :) ale na ładny biust po 2 latach to bym nie liczyla :D

dla niego juz wszystko jedno jak bedzie duzy chodzi o bliskosc...a biust hm...mały jest wiec nie ma co wisiec:D

a ja się upiera ze i maly predzej czy poźniej będzie wisiał. Nie tak daleko jak duzy :P ale i tak sfleczeje. Jakos sobie nie wyobrazam 70 latki z małym jędrnym biuscikiem :D

znalazłam jakiegos posta Figgi z przeszlości, i ma w opisie: Sara moja ukochana córeczka.

mi sie faktycznie unormowała laktacja znalazłam cos takiego , wypowiedz specjalistki z poradni laktacyjnej "Laktacja może się unormować równie dobrze w drugim tygodniu życia
dziecka jak i w piątym miesiącu. Skoro jeszcze czasami zdarza się
Pani, że piersi są " znaczy, że laktacja jeszcze się normuje, jak
będą zawsze miękkie wtedy powiemy, że się w pełni unormowała.
pozdrawiam :)
monika staszewska

hej babeczki witam niedzielnie no my wlasnie wrócilismy z zakupów dziecko nam spi wiec mozna odsapnac, w koncu kupilam sobie kiecke na to wrzesniowe wesele zadowolona jestem bo tania byla tylko 125zl dalam w nooku no i poszlam w slady Joli bo czerwona :D tylko cholercia zakietu nie mam takiego pasujacego wiec i tak czeka mnie jeszcze latanie po sklepach....no ale cóz cale zycie tak szybko niczego sobie nie kupowalam jak teraz z Mają normalnie szok jak to dziecko czlowieka do pionu ustawia :D

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

mama2
mi sie faktycznie unormowała laktacja znalazłam cos takiego , wypowiedz specjalistki z poradni laktacyjnej "Laktacja może się unormować równie dobrze w drugim tygodniu życia
dziecka jak i w piątym miesiącu. Skoro jeszcze czasami zdarza się
Pani, że piersi są " znaczy, że laktacja jeszcze się normuje, jak
będą zawsze miękkie wtedy powiemy, że się w pełni unormowała.
pozdrawiam :)
monika staszewska

ooooo no prosze a my juz swoje cyce na stratu spisalysmy a tu prosze.
mama2 dzieki za tego posta :Kiss of love:

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja