Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Daffodil
elus.dreptus
co myslicie o takich kojcach??
DUŝY, WYSOKI KOJEC 8 ELEMENT�W (725259479) - Aukcje internetowe Allegro
ja uwazam ze warto w cos takiego zainwestowac, haha kupilabym ale mam kawalerke...

Fajna sprawa, ale w moich dwóch pokojach też nie ma racji bytu :)
my tez mamy dwa pokoje. Ale 63 metry razem, wiec jest miejsce na kojec.

mama2
Witam was totalnie zakrecona...M cale dnie w pracy i ja z 2 dzieci ..Klaudia szkola i ledwo daje rade .. Coreczka zadowolona , dzis ja zaprowadzilam o 8.00, pchełke z takim wielkim plecakiem o 10.30 ja odbieram ...[ATTACH]13039[/ATTACH]

[ATTACH]13040[/ATTACH]

[ATTACH]13041[/ATTACH]

a maks zywe srebro za dnia aniolek wczoraj na placu spal 2 godziny , bylismy łacznie 5 godzin a w nocy pobudka o 23.00 2.00 i o 6.00 go musiałam na spiocha nakarmi bo spał w najlepsze a mi cyce chciało rozerwac

Ślicznie Klaudia wygląda, taka już prawie dorosła panna. Nie dziwię się, że przeżywasz, bo mi też się cieplej na serduszku robi jak na takie zdjęcia patrzę. Dzieciaki w ekspresowym tempie dorastają.

I brawa dla Maksia, ślicznie się przestawił. Teraz tylko jeszcze piersi się muszą dostosować :)

jola22
mama2
i z placu zabaw fotki a na ostatnim Maksio z moim tata[ATTACH]13042[/ATTACH]

[ATTACH]13043[/ATTACH]

[ATTACH]13044[/ATTACH]

[ATTACH]13045[/ATTACH]

Mama2 ale śliczny jest Maksik.
A tata przystojniak jak sie patrzy.

Ja kobietki tylko sie witam i spadam na targ.
Byłyśmy z Julcia na USG bioderek.............no i bioderka są zdrowe.
Ja byłam u gina i wszystko w porzo.......a stracha miałam jak przed pierwszym razem.
Tesknie.:36_3_17:

Super, że bioderka w porządku. No i że mama się ładnie zagoiła :)

jola22
mama2
i z placu zabaw fotki a na ostatnim Maksio z moim tata[ATTACH]13042[/ATTACH]

[ATTACH]13043[/ATTACH]

[ATTACH]13044[/ATTACH]

[ATTACH]13045[/ATTACH]

Mama2 ale śliczny jest Maksik.
A tata przystojniak jak sie patrzy.

Ja kobietki tylko sie witam i spadam na targ.
Byłyśmy z Julcia na USG bioderek.............no i bioderka są zdrowe.
Ja byłam u gina i wszystko w porzo.......a stracha miałam jak przed pierwszym razem.
Tesknie.:36_3_17:

Super, że bioderka w porządku. No i że mama się ładnie zagoiła :)

My też tęsknimy, zaglądaj częściej.

mama2
Witam was totalnie zakrecona...M cale dnie w pracy i ja z 2 dzieci ..Klaudia szkola i ledwo daje rade .. Coreczka zadowolona , dzis ja zaprowadzilam o 8.00, pchełke z takim wielkim plecakiem o 10.30 ja odbieram ...[ATTACH]13039[/ATTACH]

[ATTACH]13040[/ATTACH]

[ATTACH]13041[/ATTACH]

a maks zywe srebro za dnia aniolek wczoraj na placu spal 2 godziny , bylismy łacznie 5 godzin a w nocy pobudka o 23.00 2.00 i o 6.00 go musiałam na spiocha nakarmi bo spał w najlepsze a mi cyce chciało rozerwac

Widać że zadowolona jest,z koleżanką w ławce siedzi a niedługo będzie się za chłopakami oglądać!:15_9_26:

gunia43
e2e2
matragona
a co to jest pilates bo ja nie wiem?

Pilates to jest system ćwiczeń fizycznych którego celem miało być rozciągnięcie i uelastycznienie wszystkich mięśni ciała. Ćwiczenia te mają na celu: wzmocnienia mięśni bez ich nadmiernego rozbudowania, odciążenia kręgosłupa, poprawy postawy, uelastycznienia ciała, obniżenia poziomu stresu oraz ogólnej poprawy zdrowia osób ćwiczących.

Dziek,i to faktycznie by mi sie przydało!Kurka wodna tylko ja mam taki problem że boję sie zostawiać Filipa z kimkolwiek nawet z M!!!!
NO to faktycznie problem. Ja sie juz z tego w pierwszym miesiecu wyleczylam. Przeciez M mu krzywdy nie zrobi. Musisz innym troche zaufac a odetchniesz :-)
Jakoś nie potrafie wyluzować,a z M to jest tak że też potrafi zmienić pampersa ale robi to tak rzadko że wole sama,a zresztą mój M jest ciągle w pracy i nie ma za bardzo okazji żeby się wykazał.A jak już ma wolne to bawi się z mały lepiej ode mnie,to znaczy Filip jest bardziej ucieszony pewnie dlatego że mame ma cały czas a tate od święta.

elus.dreptus
stwierdzila ze jej dziecko nie bedzie grube i dawala jej wode!! mala urodzila sie majac 3 kilko a po dwoch miesiacach wazy ledwie 4!!!! jej maz chodzil z mala na spacery i po kryjomu karmił, potologia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Jaka chora kobieta ,powinna się leczyć!!!Ja rozumiem żeby dawać glukozę bo często dawałam ale samą wodę???Przecież dziecko potrzebuje mleka!Niech sama będzie o wodzie a dziecko karmi mleczkiem!

mama2

[ATTACH]13040[/ATTACH]

[ATTACH]13041[/ATTACH]

jaka Klaudia sliczna w tym sweterku, fryzurce i z tornistrem
taka powazna i duza panna juz
jak Twoje wrazenia? jaka nauczycieka?

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

e2e2
[ATTACH]13031[/ATTACH]

[ATTACH]13032[/ATTACH]

[ATTACH]13033[/ATTACH]

[ATTACH]13034[/ATTACH]
Mój zdolny synek i ten smoczek co pisałam z termometrem,ale jakoś nie mam do niego przekonania.

hehe pycha nuzie :)

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie