Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2
Ewciaa
mama2
Ewcia własnie ja bede trzymac jutro za Ciebie a Ty trzymaj z a mnie. Jak Zuzia?

oczywiście że będe, musze przyznac że chyba w końcu odbarzyła mnie małym 1 kopniakiem :)

JEDNYM ?:36_19_2: ozesz ty , ale rozpusta :))) Moj tez mnie dzis mało smyra , zestresowany jest jak Mama

wiem wiem rozpieszcza swoją mamusie strasznie, mam nadzieje ze jutro lekarz mi wyjasni dlaczego tylko 1 kopniak

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

ja sobie narazie allegro daruję. Na 4 zakupy jestem zadowolona z 2. Jeden sweter wysłali mi nie w tym kolorze co chciałam, ale nie chce mi się go zwracać, a 2 zakup (zresztą taki ze srebrną nitką który mama polecała) tak mi połowicznie się udał. Wzięłam 2 swetry różniące się tylko kolorem, a w rzeczywistosci rozmiarem też, dzięki czemu mama ma prezent :D.

Ja już jestem zmęczona tym tygodniem, rano ledwo wstaję tak mi się chce spać, Misiek wraca dopiero w pn a to już 3,3 tyg nieobecnosci i na dodatek bardzo prawdopodobne jest, ze w styczniu będzie musiał znowu do pracy jechać, a zawsze zaczynali robotę od marca. Pewnie nie będzie go w domu gdy zacznę rodzić,ech.

lutka
ja sobie narazie allegro daruję. Na 4 zakupy jestem zadowolona z 2. Jeden sweter wysłali mi nie w tym kolorze co chciałam, ale nie chce mi się go zwracać, a 2 zakup (zresztą taki ze srebrną nitką który mama polecała) tak mi połowicznie się udał. Wzięłam 2 swetry różniące się tylko kolorem, a w rzeczywistosci rozmiarem też, dzięki czemu mama ma prezent :D.

Ja już jestem zmęczona tym tygodniem, rano ledwo wstaję tak mi się chce spać, Misiek wraca dopiero w pn a to już 3,3 tyg nieobecnosci i na dodatek bardzo prawdopodobne jest, ze w styczniu będzie musiał znowu do pracy jechać, a zawsze zaczynali robotę od marca. Pewnie nie będzie go w domu gdy zacznę rodzić,ech.

Lutka to miałas pecha :((ja kupilam mase ciuchów ciażowych na allegro i tylko raz spodnie wymienialam na wieksze a co do bluzek i swetrów zawsze mi sie udawało . kolor i rozmiar idealnie:taniec:

Ewciaa
mama2
Ewciaa

oczywiście że będe, musze przyznac że chyba w końcu odbarzyła mnie małym 1 kopniakiem :)

JEDNYM ?:36_19_2: ozesz ty , ale rozpusta :))) Moj tez mnie dzis mało smyra , zestresowany jest jak Mama

wiem wiem rozpieszcza swoją mamusie strasznie, mam nadzieje ze jutro lekarz mi wyjasni dlaczego tylko 1 kopniak

ewciaaa nojak to dlaczego? Bo to dopiero 20 tydzień, niektóre kobiety ani jednego nie poczuły jeszcze, a my mamy szczęście ze tak szybko się udało. Na tym etapie ruchy s abardzo nieregularne. Ale jesli ma Cie uspokoić lekarz to oczywiscie zapytaj:)

mama2
Ewciaa
mama2

no no jaki sliczny prezencik :) też chce taki :)

no a to nie wszystko bo jeszcze pod choinke noi mikolaj ktory juz był..co grudzien ogłaszam sie bankrutem:)):list:

pomyśl że to wszytko dla Twojego skarba a jak Twój brzuszek?

lutka
Ewciaa
mama2

ewciaaa nojak to dlaczego? Bo to dopiero 20 tydzień, niektóre kobiety ani jednego nie poczuły jeszcze, a my mamy szczęście ze tak szybko się udało. Na tym etapie ruchy s abardzo nieregularne. Ale jesli ma Cie uspokoić lekarz to oczywiscie zapytaj:)

wiem że może panikuje tylko się martwie jak już pisałam jestem przewrażliwiona, jeśli lekarz powie że wszytsko wporządku to jej wybacze ze tylko 1 kopniak

lutka

Lutka a daleko wyjeżdżają? Jak poczujesz pierwszy skurcz, to dzwonisz i może akurat zdąży.

Ewciaa
mama2
Ewcia troche mi lepiej:)))przemieszczam sie tylko z łózka na fotel przed komutere

napewno Ci przejdzie całkiem, a jak w nocy bo ja niemoge spać ostatnio czuje jak mój brzuch robi się coraz cięższy i jakoś mi z tym cięzko, macie coś takiego?

A moze to wynika z wielkosci brzuszka, bo chyba masz spory co?

Ewciaa
mama2
Ewcia troche mi lepiej:)))przemieszczam sie tylko z łózka na fotel przed komutere

napewno Ci przejdzie całkiem, a jak w nocy bo ja niemoge spać ostatnio czuje jak mój brzuch robi się coraz cięższy i jakoś mi z tym cięzko, macie coś takiego?[/QUOTE

Ewcia ja czuje jakby mi skore czasem rozrywalo na brzuchu,tak ciąąągnie. sapie i dysze przy malych czynnosciach i juz chód mi sie zmienil, kołysze sie tak na boki:)

Daffodil
lutka

Lutka a daleko wyjeżdżają? Jak poczujesz pierwszy skurcz, to dzwonisz i może akurat zdąży.

oj nie zdąży. Wyjeżdża w różne krańce Polski, na 2 czasem 3 tyg, ma zmiany czasem trwające po 24 h. Więc nie przyjedzie. Al emoz ejak zagada odpowiednio do brzucha to pójdą na układ.

lutka
Ewciaa
mama2

napewno Ci przejdzie całkiem, a jak w nocy bo ja niemoge spać ostatnio czuje jak mój brzuch robi się coraz cięższy i jakoś mi z tym cięzko, macie coś takiego?

A moze to wynika z wielkosci brzuszka, bo chyba masz spory co?

z tego wynika że będzie coraz gorzej będzie o matko :(

mama2
lutka

Lutka to miałas pecha :((ja kupilam mase ciuchów ciażowych na allegro i tylko raz spodnie wymienialam na wieksze a co do bluzek i swetrów zawsze mi sie udawało . kolor i rozmiar idealnie:taniec:

Ja też dużo kupiłam i z rozmiarem też nie trafiłam tylko raz. Ale to tylko dlatego, że kupowałam spodnie ciążowe jak jeszcze w ogóle nie miałam brzucha i jak zobaczyłam rozmiarówkę, to stwierdziłam, że na wszelki wypadek kupię większe jakby mi się w ciąży przytyło :) No i dodałam 2 cm w biodrach, 2 w udach i jak założyłam, to zjechały na podłogę :) Teraz już kupuję idealne, takie w sam raz. A tamte sprzedałam.

lutka

lutka - wspolczuje Ci tych rozstan. Ja mam w tym temacie tez niezle doswiadczenie. Meza poznalam na weselu u kolezanki. On mieszkal w Niemczech a ja w Polsce. Widywalismy sie tydzien lub dwa raz na dwa, trzy miesiace, bo urlopu tylko na tyle starczalo. Pozostawal nam telefon. Z tesknoty czasami chcialo mi sie doslownie wyc!!!! Teraz, co prawda, mieszkam za granica co nie jest dla mnie latwe, ale przynajmniej jestesmy razem. Nie weim czemu, ale za rodzina tak bardzo nie tesknie jak za moim M. Chociaz tez nie jest latwo. Takze wspolczucie. I jeszcze w ciazy jak czlowiek potrzebuje wsparcia.

Ewciaa
a ja mam pytanko do Daffodil o te tunki co kupiłaś na allegro bo chce sobie je kupić bardzo mi się podobają tylko że tam wygląda jakby miały duże dekolty, jak jest w rzeczywistości? bo jak już pisałam wcześniej mam troche problemy z cera na dekolcie też wiec się boje zamówić

Dekolty nie są duże. Tzn można je trochę bardziej naciągnąć na ramiona i wtedy widać trochę więcej, ale ja noszę normalnie.