Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

jola22
Dziewczyny co ja przeżyłam.........Julcia miała taki napad płaczu (CHYBA Z BÓLU) po tej szczepionce że mało nie fikłam kozła ze stresu.
Wszystko było dobrze i nagle tak strasznie zaczęła płakać że szok...........dałam jej czopek paracetamolu i przeszło na szczęście.
Moja mała księżniczka

Mama2 kciuki są ogromne........i super fotki wstawiłaś.
U nas bylo podobnie. Jednak taka szczepionka skojarzona plus pneumokoki to jest bardzo duze obciazenie dla organizmu.

gunia43
mama2
zostawilam mlodego w lozeczku i lezy tak długi cicho ..wchodze do pokoju słysze ze ssie łapki wzielam go na rece a tam cały kciuk odmoczony!!!!!!eh..huligan

Moj idzie na calosc. Kciuk to dla niego za malo Cale lapska i to dwie na raz chce wsunac. A do tego Aja ala ala jeczy. Az strach :-)

nie no to moj tez pakuje dwie piesci na raz ale tym razem tylko paluch byl odmoczony:smile_move:

A ja mam dzisiaj cos dola, bo ylam na miescie i w calym Hagen nie znalazlam sandalow albo klapek, ktore by mi sie podobaly i jeszcze do tego byly w miare wygodne. Niby Niemcy kraj taki moderny a buty i odziez to maja tutaj do d... jesli porownac chocby z Polska. Jak fajne to zupelnie plaskie, chocby jakies podwyzszenie chocby ze 2 cm a jak obcas to duzy i wiadomo niewygodne. Kupilam w koncu sandaly na wysokim koturnie. NIby ladne ale moje blada noga jak u oskubanej kury wyglada w nich okropnie. No i za wysoi troche.
A do tego taka blada jestem, ze na tle wszystkich ludzi wygladalam dzisiaj jak chora i do tego te stare buty, co jeszcze w ciazy mi sie rozciagnely na spuchnietych nogach....
Szkoda slow!

gunia43
mama2
zostawilam mlodego w lozeczku i lezy tak długi cicho ..wchodze do pokoju słysze ze ssie łapki wzielam go na rece a tam cały kciuk odmoczony!!!!!!eh..huligan

Moj idzie na calosc. Kciuk to dla niego za malo Cale lapska i to dwie na raz chce wsunac. A do tego Aja ala ala jeczy. Az strach :-)

hihi moj tez regularnie mnie po imieniu wola :D

chcialam nauczyc maksia zasypiac samego wlozeczku i troche go dzis z placzem przytrzymałam skonczylo sie tak histerycznym płaczem ze zaczał tak dziwnie szybko łkac ze sie przestraszylam i dawaj go na rece a on sie tak rozkrecil ze nie bylo mowy o usypianiu ..takze pozostaje bujanie maksa na rekach bo to kuzwa wszystko przez to ze nie chce smoczka bo lezy i widac ze szuka ukojenia i nie umie ...a on juz pona 7 kg wazy co bedzie potem ? niby go długo nie musze nosic wystarczy 5 minut ale jednak

mama2 zdjęcie Klaudii ze stokrotkami jest prześliczne.

co do spotkania, organizacyjnie to teraz by nam nie wyszło, ale za jakiś czas jak dzieci podrosną, zmądrzeją (czyt. przestaną ciągle ryczeć :P) myslę ze w końcu się spotkamy :)

mama2
elwira
Chciałam właśnie kupić bilety do PL na święta bo przez 5lat nie spędzaliśmy świąt z cala rodzinka i nie chcą mi karty przyjąć cholera wie dlaczego kasy na 100% jest wystarczająca ilość bo przecież euro nie jest po 5zl ?!! :36_2_31::36_2_31:

no prawie po 5 zeta

jak sprawdzałam kurs bankowy to wyszło po 4,20 czyżby poszło w gore?

http://www.suwaczek.pl/cache/81f6d70ef3.png
http://www.suwaczek.pl/cache/b444194b7a.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/de95d1bd24.png