Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2
Gunia ja tez jestem sama bo m dopiero o 23.00 wroci i tak do czwartku

To masz jeszcze gorzej niz ja. Wspolczucie. Pewnie tesknisz za mezem caly dzien.

Mam pytanie do wszystkich : wypadaja Wam moze wlosy po ciazy. Czytalam, ze wypadaja po porodzie. U mnie na razie spokoj. NIe wiem czy sie ceszyc czy tez dopadnie mnie to swinstwo i tak tyle ze pozniej.
Mama2 - a ja bylo u Ciebie w po poprzedniej ciazy???

gunia43
mama2

To masz jeszcze gorzej niz ja. Wspolczucie. Pewnie tesknisz za mezem caly dzien.

Mam pytanie do wszystkich : wypadaja Wam moze wlosy po ciazy. Czytalam, ze wypadaja po porodzie. U mnie na razie spokoj. NIe wiem czy sie ceszyc czy tez dopadnie mnie to swinstwo i tak tyle ze pozniej.

nie wypadały mi wtedy i nie wypadaja teraz :)

mama2
gunia43
Ja dzisiaj pierwszy raz od dwoch ponad tygodni znow sama z Maksiem. Strasznie mi sie dluzy i nie moge doczekac sie jak maz z pracy wroci!!!! :le:
Dobrze, ze malutki grzeczny. Ale nie chce niesety spac jakos dluzej dzisiaj po poludniu i nic nie zrobilam w domu, bo co chwila domaga sie uwagi i jakos tak ochoty nie mam !!!!
Ponoc w Polsce uplay. Ja sie ciesze, ze u nas 20 stopni, bo Maks marudny w upal a ja i tak ze slonca nie moge w pelni skorzystac kiedy jestem z nim, bo balkonu nie mamy a basen odpada.

jakie upały u nas wlasnie leje i burza

A u nas cały dzień słonecznie. I temperatura dochodzi już do 30 stopni.

gunia43
mama2

Mnie nic nie wypada. Ja tam się cieszę :)

Daffodil

Ale słodziak.
A ja od rana próbuję nagrać gadającego Kubę i jak tylko zbliżam się z aparatem, to przestaje :glass: Leży na macie, co chwilę patrzy w moją stronę i zaczepia :)
To tak jak u mnie. Jak widzie aparat to nagle robi oczy w slup i ani usmiechu ani miny ani gadania. Hmmm. Znow zmowa czy jak???!!!

gunia43
Daffodil

Ale słodziak.
A ja od rana próbuję nagrać gadającego Kubę i jak tylko zbliżam się z aparatem, to przestaje :glass: Leży na macie, co chwilę patrzy w moją stronę i zaczepia :)
To tak jak u mnie. Jak widzie aparat to nagle robi oczy w slup i ani usmiechu ani miny ani gadania. Hmmm. Znow zmowa czy jak???!!!

u mnie tez tak jest mysle ze wyczuwaja ze beda nagrywane:))))))))

Daffodil
gunia43
musialam leciec bo moj bejbik zrobil mega kupe. robi ostatnio rzadko ale za to taaaakie konkrety ze az strach.

U mnie to samo. Jak nie robi przez noc i pół dnia, to mam ochotę wpakować go do wanny, bo szansa na to, że upaćka się od stóp do głów jest duża :o_noo:
Chusteczki poszly juz dawno w niepamiec przy tych maksiowych kupskach. Sluza tylko po siku. Tylko pod kranem daje rade te kupska ogarnac !!!!!!!

mama2
gunia43
Daffodil

Ale słodziak.

u mnie tez tak jest mysle ze wyczuwaja ze beda nagrywane:))))))))
Ostatnieo udalo mi sie nagrac jak gada do M bo filmowalam z boku.

mama2
dzieczny mam pytanieczy was przytulanie z M boli? bo mnie tak M sie smieje ze ja znowu jak dziewica ale mi nie jest do smiechu :o_noo:dobrze ze mam wizytew piatek moze ja am jeszcze szwy nierozpuszczone??:glass::glass:

mama do lekarza ja tak mialam po Oliw i okazalo sie ze to nadzerka wiedzz idz kochana idz.a teraz to przyznam sie ze my niemielismy jeszcze zblizenia a Ty mama chyba sie domyslasz czemu jakos przez te ostatnie wydazenia niebylo ochoty.....

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

mama2corun
mama2
dzieczny mam pytanieczy was przytulanie z M boli? bo mnie tak M sie smieje ze ja znowu jak dziewica ale mi nie jest do smiechu :o_noo:dobrze ze mam wizytew piatek moze ja am jeszcze szwy nierozpuszczone??:glass::glass:

mama do lekarza ja tak mialam po Oliw i okazalo sie ze to nadzerka wiedzz idz kochana idz.a teraz to przyznam sie ze my niemielismy jeszcze zblizenia a Ty mama chyba sie domyslasz czemu jakos przez te ostatnie wydazenia niebylo ochoty.....

ide ide i mam nadzieje ze jest ok . Tak wcale ci sie kochan anie dziwie nazbieralo sie troche tegi a jak duzo problemow i stresu to i ochoty na seks nie ma..Mam nadzieje ze sprawa pozytywnie sie rozwija czego goraco wam zycze . BUZIAK DLA wiecznie usmiechnietych coreczek:))

a ja tez zaliczylam spacer poszlysmy z Ola do urzedu a tatko z chora Oliwia choc tyle spaceru bo Oliwi by bylo przykro jakbym poszla na spacer sama z Olenka a tak to powiedzialam ze do urzedu to ok.
a Ola sie obudzila dzis po9 i miala do tego czasu 2 drzemki po15minut i jedna 5 minut bo zrobila kupe i sie obudzila przy stekaniu:o_noo: i teraz zasypia wsadzilam ja do gondoli wozka bo jak poloze na ziemi to sie buja jak kolyska i tak bujam ja noga...i juz praktycznie spi.....ale to masakra dziecko juz spiace a nieumie zasnac ze zmeczenia....mruczy i mruczy bidulka ale juz spoko bo zasnela ufff ide z Oliw zjesc zupke :) a i w wekend moja siostra przyjedzie :ilovecamp: wiec ciesze sie niemozliwie!!!!

a u nas byl w odwiedzinach kuzyn mojego M ze swoja partnerka i jeju jaka ona jest okropna wiecie oni rozmawiaja po ukrainsku i ona chyba caly czas mysli ze ja nic nierozumie a ja praktycznie juz wszystko rozumie ale z mowa sie niewysilam bo oni rozumieja po polsku :) i rozumiecie to my kolo poludnia zadzwonilismy do nich zeby przyszli i ok przyjda i siedzimy przy stole jemy M wyszedl zapalic a ona z ryjem na kuzyna M ze to Ty dzwoniles i sie prosiles zebysmy mogli przyjsc bla bla bla a on biedaczek myslalam ze sie pod stol schowa ze wstydu....taka ona okropna!!dobrze ze M tego nieslyszal bo by zrobil awanture....bo juz raz sie z nia poklucil bo ona zachowuje sie jakby wszystkie rozumy pozjadala....