Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2
pat-k
mama2

na obiad ? makaron z truskawkami a na kolacje M zrobił spageti:)

mama2 jesz wszystko? tzn Maksiu dobrze znosi wszystkie produkty?

wszysciusieńko nawet wczoraj zjadłam miseczke bobu:smile_move:

Bob??! Ciekawe czy beda strzaly w pieluche :D
kurcze, fajnie. Ja mam w pamieci te kupy ze sluzem i na razie uniam alergizujacych produktow. Pozwalam sobie tylko na czekolade, bo przetestowalam z mala i bez zadnych reakcji.

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

mama2
pat-k
Ewciaa
Patka kiedyś była mowa o uzupełnieniu 1 strony więc moje dane: Zuza 19.05 godz. 18.36 ,56cm , 3840g

dzieki Ewcia
mam nadzieje, ze uda mi sie w koncu to uzupelnic. musze odszukac pposty, w ktorych podawalyscie dane a do tego musze miec chwile spokoju,. Te posty pisze z mama nawiajaca mi nad ramieniem, Tosia pokrzykujaca z ramion taty i kotem buszujacym w kuwecie

wesolo tam macie

normalnie impreza :orchestra: zwlaszcza ten kot w kuwecie. Najadl sie czegos i ma sraczke. Mam to gdzies, teraz obchodza mnie tylko sraczki Tosi

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

mama2
chcecie zobaczy najprzystojniejszego faceta po 50 ??? wlasnie dostałam zdjecie i musze sie pochwalic

to moj tata [ATTACH]9588[/ATTACH]

mama2 to ja juz wiem, po kim Ty masz urode!
no no, po 50 powiadasz... ;) Niezle ciacho :))

pat-k
mama2
pat-k

mama2 jesz wszystko? tzn Maksiu dobrze znosi wszystkie produkty?

wszysciusieńko nawet wczoraj zjadłam miseczke bobu:smile_move:

Bob??! Ciekawe czy beda strzaly w pieluche :D
kurcze, fajnie. Ja mam w pamieci te kupy ze sluzem i na razie uniam alergizujacych produktow. Pozwalam sobie tylko na czekolade, bo przetestowalam z mala i bez zadnych reakcji.

ja jem po czekoladzie dziennie od 3 dni

pat-k
mama2
pat-k

dzieki Ewcia
mam nadzieje, ze uda mi sie w koncu to uzupelnic. musze odszukac pposty, w ktorych podawalyscie dane a do tego musze miec chwile spokoju,. Te posty pisze z mama nawiajaca mi nad ramieniem, Tosia pokrzykujaca z ramion taty i kotem buszujacym w kuwecie

wesolo tam macie

normalnie impreza :orchestra: zwlaszcza ten kot w kuwecie. Najadl sie czegos i ma sraczke. Mam to gdzies, teraz obchodza mnie tylko sraczki Tosi

racja wykonczylabys sie przejmujac sie jeszcze sraczka kota!!!!!!!

mama2
Ewciaa
mama2
chcecie zobaczy najprzystojniejszego faceta po 50 ??? wlasnie dostałam zdjecie i musze sie pochwalic

to moj tata [ATTACH]9588[/ATTACH]

no no jaki przystojniak jak na swoje lata nie dała bym mu 50 lat!!!!!! a z kim jest na zdięciu ???

ze swoja ukochana:smile_move:

bardzo młoda ta jego ukochana....śliczne zdięcie

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

mama2
moj maly juz spi znow nas dzisiaj zaskoczył bo nie bylo histeri tylko lekkie marudzenie i zasnał juz w lozeczku!! az trudno uwierzyc ze juz bedzie spał na dobre , z nim to codzien inna historia . M do pracy a mi sie nudzi ale jutro od poludnia odpoczniecie ode mnie bo wyjezdzamy

mama lube czytać Twoje posty, ja jeszcze nie obczaiłam o co chodzi mojemu dziecku u mnie też codziennie innego funduje mi moja zuza że nie wiem o co jej chodzi dziś jadła o 16.40 100ml i teraz powinna być głodna zresztą tak ssała zmoka że myślałam że go zje wiec ja wykąpałam i dałam jeśc a ona płacz i nie che jeść i o co jej chodziło???? dopiero przed minutką zjadła teraz coś niespokojna wierci się i M ją lula a ona tylo stęka.... a wczoraj po kąpieli ładnie zjadła i poszła spać chodz to spanie trwało chwilke i się obudziła ale była grzeczna i spokojna i usneła ok.23

Ewciaa
mama2
moj maly juz spi znow nas dzisiaj zaskoczył bo nie bylo histeri tylko lekkie marudzenie i zasnał juz w lozeczku!! az trudno uwierzyc ze juz bedzie spał na dobre , z nim to codzien inna historia . M do pracy a mi sie nudzi ale jutro od poludnia odpoczniecie ode mnie bo wyjezdzamy

mama lube czytać Twoje posty, ja jeszcze nie obczaiłam o co chodzi mojemu dziecku u mnie też codziennie innego funduje mi moja zuza że nie wiem o co jej chodzi dziś jadła o 16.40 100ml i teraz powinna być głodna zresztą tak ssała zmoka że myślałam że go zje wiec ja wykąpałam i dałam jeśc a ona płacz i nie che jeść i o co jej chodziło???? dopiero przed minutką zjadła teraz coś niespokojna wierci się i M ją lula a ona tylo stęka.... a wczoraj po kąpieli ładnie zjadła i poszła spać chodz to spanie trwało chwilke i się obudziła ale była grzeczna i spokojna i usneła ok.23

no bo to chyba normalne jeszcze u tak małych dzieci ze codzien cos innego a my bysmy chciały zeby były przewidywalne i zeby gładko poszło

mama2
Ewciaa
mama2

prawie 40 ma

:noooo: 40 ??? jejku nie wygląda....to Twoja mama ??

niestety ale nie, ich drogi sie rozeszły choc nadal sa przyjaciółmi a moja mama bierze slub w sierpniu , oboje sa szczesliwi tyle tylko ze nie ze soba

to najważniejsze że rozeszli się w przyjaźni... ślub włąsnej mamy ciekawe przeżycie :11_9_16:

Ewciaa
mama2
Ewciaa

:noooo: 40 ??? jejku nie wygląda....to Twoja mama ??

niestety ale nie, ich drogi sie rozeszły choc nadal sa przyjaciółmi a moja mama bierze slub w sierpniu , oboje sa szczesliwi tyle tylko ze nie ze soba

to najważniejsze że rozeszli się w przyjaźni... ślub włąsnej mamy ciekawe przeżycie :11_9_16:

no czego to człowiek nie przezyje we własnym zyciu, nigdy nie wiadomo

Witam wieczorowa porą.

Wszystkie fotki piękne, i dzieciaczki i rodzice i ojciec ciacho :D

mama2 ten blond zmienia swój odcień z dnia na dzień.

Czy robiłyście juz swoim dzieciom morfologie??? I czy lekarz ma tego dopilnowac czy samemu się o to dba?

zaczynam sie upewniać coraz bardziej w przekonaniu z emoja lekarka jest całkiem do dupy :/ czy ja sam musze o wszytskim pamietać i o wszytsko sie dopominac???? w dupie ja mam, pójde porywatnie, 8 zł i bedzie zrobiona.

Ewciaa
katja79
hej babeczki witam piatkowo ja od dzisiaj postanowiłam zaczac wychowywac swoje dziecko a wlasciwie nauczyc je zasypiac bo juz na łeb padam poczytalam troszke ta ksiazke "Jezyk niemowlat" i od dzis zaczelam kłasc mala do łózeczka wczoraj mialam taki dzien ze myslalam ze padne mala byla spiaca i marudna prawie cały dzien jak juz zasnela to wyszlismy z nia na spacer ale niestety po 20 min sie obudzila i urzadzila prawdziwy cyrk poprostu masakra no i jeszcze zasypiala od 22 do 24 wiszac mi na cycku:lup::lup: ona poprostu nie potrafi zasypiac i jeszcze to ze tego smoka za chiny nie chce wziasc do buzi:lup:
zobaczymy jak to bedzie podobno ma byc lepiej po trzech dniach...zobaczymy... trzymajcie kciuki....

Gunia
czy ty tez uczylas Maksia zasypiac wg zasad w tej książce??? wiem ze o jakiejs pisałyscie ale nie wiem czy to ta sama...ogólnie metoda polega na uspokajaniu dziecka na rekach i odkladaniu do łózeczka...za pierwszym razem uspokajałam mała 24 razy...i zasnela ale bardziej z wycienczenia niz swiadomie zobacze jak to bedzie przy nastepnym zasypianiu...

katja ja nie czytałam tej książki jeszcze nistety ale też chce małą uczyć samodzielnego sasypiana dwa razy już sama usneła ale wczoraj nauka poszła w las do 23 ją lulałam...zazwyczaj jak już uśnie na rękach i ją odłoze do łóżeczka to śpi ale często jest też tak że jak poczuje że w łóżeczku jest to odrazu się budzi a na rękach śpi....więc jak będziesz mieć czas to napisz jak ją uczysz

Ewciu ogólnie zasady sa takie jak w superniani jesli kiedys ogladalas...kladziesz dziecko do lózeczka jak placze to wyjmujesz uspokajasz i odkladasz znów i tak do skutku...
ja w ciagu dnia z mala walczylam ale wieczorem nie dalam rady i ja i ona bylysmy juz maksymalnie zmeczone tym placzem...kurcze i caly dzien poszedl na marne bo jej odpuscilam...:lup::what:

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja