Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

lutka
mama2
Daffodil

He he naturalne metody planowania rodziny :smile_move:

wczoraj zaryzykowalismy jak corka grala a maks spał i niestety po 5 minutach Klaudia wpadła do pokoju jak bomba powiedziec ze mis w grze nie skacze:36_11_1:

rozumiem ze tacie tez juz nie skoczył :P znaczy ze zobaczyla mamę w akcjii???

nie nie naszczescie odskoczylismy odsiebie jak oparzeni:smile_move:

mama2
a oto dowod jak moja nauka spania w łozeczku poszła w las...a [ATTACH]9503[/ATTACH]

[ATTACH]9504[/ATTACH]

[ATTACH]9505[/ATTACH]

[ATTACH]9506[/ATTACH] na ostatnim zdjeciu ja na forum a maks na mnie:smile_move:

Szymek tej pozycji końcowej nie znosi, zresztą już kolejna osoba (po pediatrze, dzis pielegniarka srodowiskowa) powiedziała mi ze młody jest nerwowy bo chile nie polezy tylko ciagle majta rękami i nogami.

mama2 Ty nawet bez makijazu slicznie wygladasz

mama2
lutka
mama2

wczoraj zaryzykowalismy jak corka grala a maks spał i niestety po 5 minutach Klaudia wpadła do pokoju jak bomba powiedziec ze mis w grze nie skacze:36_11_1:

rozumiem ze tacie tez juz nie skoczył :P znaczy ze zobaczyla mamę w akcjii???

nie nie naszczescie odskoczylismy odsiebie jak oparzeni:smile_move:

i nie zauwazyla fajfusa? :D

lutka
mama2
a oto dowod jak moja nauka spania w łozeczku poszła w las...a [ATTACH]9503[/ATTACH]

[ATTACH]9504[/ATTACH]

[ATTACH]9505[/ATTACH]

[ATTACH]9506[/ATTACH] na ostatnim zdjeciu ja na forum a maks na mnie:smile_move:

Szymek tej pozycji końcowej nie znosi, zresztą już kolejna osoba (po pediatrze, dzis pielegniarka srodowiskowa) powiedziała mi ze młody jest nerwowy bo chile nie polezy tylko ciagle majta rękami i nogami.

a moj tylko taka preferuje i łapy mi odpadaja

lutka
mama2

[ATTACH]9504[/ATTACH]

[ATTACH]9505[/ATTACH]

Lutka u mnie dwoch lekarzy powiedzialo ze młody ma ADHD tak majta nogami i rekami:smile_move:

Witam laski:)

my dzisiaj znów cały dzień na mieście, ale co do tej egzemy to mam już pewność ze to tylko potówki, bo wczoraj po kąpieli przesmarowałam to spirytusem i dzisiaj już ponad polowy nie ma :cherli3:

nastraszyła mnie głupia kwoka wczoraj, ale tak będę w Polsce iść do lekarza tak na wszelki wypadek.

http://www.suwaczek.pl/cache/81f6d70ef3.png
http://www.suwaczek.pl/cache/b444194b7a.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/de95d1bd24.png

mama2
lutka
mama2

[ATTACH]9504[/ATTACH]

[ATTACH]9505[/ATTACH]

Lutka u mnie dwoch lekarzy powiedzialo ze młody ma ADHD tak majta nogami i rekami:smile_move:

tesciowa zajmuje sie leczeniem zaburzen mózgu a raczej fal mózgowych ktore u dzieci z ADHD przesuwają się w odwrotną strone niz u dzieci bez ADHD, więc jakby co to wiemy dokad się udac :P

mama2corun
i uwaga seria zdjec z sesji pod tytulem jak chce to potrafie :smile_move:
ale mi dziecie niespodzianke zrobilo:smile_move:
a i zalozylam sobie konto na You Tube i bede jeszcze was meczyc filmikami Olci:smile_move: i Oliwki:smile_move:

a i jeszcze raz oooooOPPAMAMA - chusty i miękkie nosidła jak uszyc chuste wiazana i jak nosic-wiazac oooooOPPAMAMA - chusty i miękkie nosidła

Olcia ślicznie silna z Ciebie dziewczynka:smile_move:

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

lutka
mama2
lutka

tesciowa zajmuje sie leczeniem zaburzen mózgu a raczej fal mózgowych ktore u dzieci z ADHD przesuwają się w odwrotną strone niz u dzieci bez ADHD, więc jakby co to wiemy dokad się udac :P

oo to bedziesz na bierzaco i zareagujesz w pore :smile_move:

elwira
Witam laski:)

my dzisiaj znów cały dzień na mieście, ale co do tej egzemy to mam już pewność ze to tylko potówki, bo wczoraj po kąpieli przesmarowałam to spirytusem i dzisiaj już ponad polowy nie ma :cherli3:

nastraszyła mnie głupia kwoka wczoraj, ale tak będę w Polsce iść do lekarza tak na wszelki wypadek.

super , nie ma to jak mądry lekarz:36_2_54:

Ewciaa
mama2

[ATTACH]9504[/ATTACH]

[ATTACH]9505[/ATTACH]

jaki słodki widok....mama2 ale Ty opalona a ja taka biała nawet solarium nie pomoże

no a najdziwniejsze ze na solarium chodze baaardzo rzadko głownie na spacerach sie opalam

lutka
jakby co, to do krakowa na sesje jeżdża ludzie z roznych miejscowości, nawet z Przemysla więc pamiętaj :D

a tak zachowuje się jak czekam na butlę na chwilę przed prawdziwym rozdarciem się :)

YouTube - szim on

matko jak mnie rozczula taki widok jak jezorkiem mieli i szuka cyca(butli):))) swietny ten filmik ..szymus najpierw mlaska i szuka potem lekka irytacja i znow mlaska i coraz wieksza irytacja hihi słodko !!!!

aparatem fotograficznym, dlatego czasem gubi ostrość, ale generalnie filmiki robi niezle, a zdjęcia to juz takie sobie

patkamój gośc juz pojechał, Twoi jak długo zostaja??? Pamietaj, olac głupie rady!

Daffodil sluchaj dobrych rad i zaopatrz się w karm :) kawowe wyprobowane?

ogladałam dzis filmiki ze szpitala (lekko olewająca w stosunku do młodego byłam :/) i z pierwsego tyg pobytu w domu, jejku jaki on byl malutki i taki inny na buźce, bardzo się zmienił!!! Własciwie inne dziecko. wasze też tak sie zmieniły na buźce?

sama sobie pisze co prawda ale jeszcze cos skrobnę. Własnie oglądalam filmik brzuszkowy. Mimo ze mam Szymonka przy sobie, ze urodzilam go w potwornych bólach too jakoś ciężko mi w to wszystko uwierzyć. Jakim cudem żył ze mną przez 9 miesięcy, rósł i kopał? Ciągle jak oo tym myslę, jak widze filmiki to nie wierzę, natura jest przedziwna.

ile placicie za pampersy 3, szt. 62?