Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie kochane,
melduje sie :) i znikam zaraz. Nie dam rady nadrobic postow teraz. usiade spokojnie wieczorem.
U nas intensywnie przez ostatnie dni, codziennie mamy gosci. marzy mi sie nudny, spokojny dzien :16_11_9:

buziaki dla Was wszystkich

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

Ewciaa
Wiki20pl
Ja tak tylko urywkami bo tak dużo piszecie, ze nie nadążam nadrabiać::(: wiec czytam co mogę. U Nas pogoda kiepska od kilku dni ::(: Wczoraj mega burza dzisiaj chłodno, ale słonko jest.
Dostałyście już okres ??

ja nie dostałam jeszcze

ja mialam tylko lekkie plamienie

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

mama2corun
a ja tak szukam sukni slubnej sukienki do chrztu dla Oli i sukienki dla OLiwi na slub :smile_move: cos mi sie wydaje ze kupie jak bedziemy juz w PL juz niemoge sie doczekac:smile_move: wyjazdu do PL oczywiscie :smile_move: juz chce do mojej siostry starszej :smile_move: ehh jakos odkad sie Ola urodzila to tysiac razy mocniej mi jej brakuje :(

wybieranie sukienki slubnej to ogromna radocha :) a do tego jeszcze sukieneczki dla dziewczynek!

mama2corun
Olcia wstala zjadla cyca i ma super humor:smile_move: lezy kolomnie na kanapie i sie smieje i gada :smile_move: za 2 godz po Oliwke i planujemy najpierw tydzien w Hadze zwiedzanie etc z Bartoszem a potem szykujemy sie na wyjazd do PL a w PL mnie czeka remont mojego mieszkanka ale ze to jeden pokoj z kuchnia i lazienka to szybko pojdzie :smile_move: niewiem czy kupic tam kuchnie na wymiar bo tam baardzo mala kuchenka czy kupic kpl mebli....

mama2corun wrzuc prosze foteczki z Olenka w chuscie. Tez mam, ale jeszcze nie probowalam jej wiazac i nie wiem, czy juz moge i jak nosic Tosie.
Nasza malutka zrobila sie szalenie towarzyska i "gadatliwa" :)) i chce byc ciagle z nami

Ewciaa
Wiki20pl
Ja tak tylko urywkami bo tak dużo piszecie, ze nie nadążam nadrabiać::(: wiec czytam co mogę. U Nas pogoda kiepska od kilku dni ::(: Wczoraj mega burza dzisiaj chłodno, ale słonko jest.
Dostałyście już okres ??

ja nie dostałam jeszcze

Ja dostałam i chyba w przyszłym tygodniu wybiorę się do ginekologa jeszcze raz, bo coś mi się z hormonami spierdzieliło po tej ciąży. Po 17 dniach od pierwszego okresu jakieś dwudniowe krwawienie miałam :/ Nie wiem o co chodzi.

mama2
dziewczyny jaka stosujecie antykoncepcje? bo ja sie chyba na spitrale zdecyduje chcialam tabletki ale Daffodil mowi ze sie przy nich plami ..skąd to wiesz?

Podczytałam na którymś forum i wszystkie dziewuchy na to narzekały. A ostatnio pytałam o to mojego ginekologa i mówił, że 80% jego pacjentek plami prawie przez cały miesiąc.

Daffodil
mama2
moja antykoncepcja naturalna jest Klaudia wciagu dnia i Maks wieczorem jak nas terroryzuje płaczem:smile_move::smile_move:

He he naturalne metody planowania rodziny :smile_move:

wczoraj zaryzykowalismy jak corka grala a maks spał i niestety po 5 minutach Klaudia wpadła do pokoju jak bomba powiedziec ze mis w grze nie skacze:36_11_1:

A mój Kubek ma dzisiaj jeden z tych aniołkowatych dni kiedy w ogóle matki nie potrzebuje :lup: Przedtem machał do karuzelki w łóżeczku, a teraz już drugą godzinę prowadzi debatę z żyrafą na macie, a matka tęskni :smile_move: Już go w międzyczasie wytuliłam, ale ciągle mi mało :)
No ale przynajmniej chałupa na błysk wysprzątana :)