Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

isabela
Jola30
Ja dostalam pare takich fajnych ciukow od znajomej co cieszylam sie jak glupia a jak sie okazalo nie praktyczne i do Pl. niech inni sie martwia:smile_move:
ale ja tak sie ciesze ze moge go przebierac i go strojc i jak nigdy nie chodzilam do takich sklepow to teraz mam faze:smile_move:

to niezle, ja mam piekne pajacyki z kubusiem puchatkiem, ale kurcze bez sensu zapinane - zatrzaski od gory do dolu z boku i na nogawce, zeby zmienic pieluszke musze sie gimnastykowac jak cholera. A Mia dostaje szalu jak tylko nasika wiec musze miec cos wygodnego bo zmieniam jej nieraz pieluszki co 5 minut

To z Mii prawdziwa księżniczka :smile_move:
Kuba może godzinami w kupie siedzieć, jak matka nie wywącha.

Daffodil Kubus bluzeczke ma swietna , taka kolorowa i slicznie spi.

Ewcia brawa za wytrwalosc mi by sie nie chcialo cwiczyc a w domu mam pare sprzetow do cwiczen..ale ja o dziwo dzis wchodze na wage i chudne a jem jak wieprz

Witam was ...wczora wieczorem ciezko bylo juz mam szczerze dosc tych wieczorow , nosimy go od 19.30 i jest jeczenie popłakiwanie i tak do 21.0 :o_no:
potem daje cyca , zasypia ale za 5 minut sie budzi i płacze ale jak tylko wezme na rece zasypia i to juz na dobre:o_master:
, dzis ładnie spał obudzil sie o 1.00 i 4.18:smile_move: ja nie przyzwyczajona do takich przerw i cyce mi chciło rozsadzic:((:36_11_1:nie wiem jaki sposob na niego znalesc zeby takich jazd wieczorem nie bylo, z kąpiela znalezlismy juz sposob ...moze macie jakies rady??? bo ja u psychiatry na kozetce wyląduje za pare tygodni:36_17_1::36_17_1::36_17_1:

Pogoda u nas do dupy , zimno i deszczowo i wietrznie :36_2_24:

Jola30
Ewciaa
lutka

bo najlepsza dieta to (podobno) taka zeby jeśc co 3 h maleńkie porcje mało kalorycznych rzeczy.
Ewciaa
sniadanie musisz jeść, lekki obiad również, daruj sobie kolację - bo 2 nalesniki na cały dzień to za mało kalorii zeby normalnie funkcjonować. A co pijesz?

właśnie wiem lutka ale czasami wogóle nie mam ochoty jeśc...a czasami czasu brakuje wiem że to dziwnie brzmi. pije 1 kawe dziennie pozatym woda mineralna czasmi sok lub jakaś słodka woda zalezy co jest w domu

Ewciapowiem tak jestes sliczna i naprawde dobrze wygladasz ,ale wiem ze karzda kobieta chce wygladac jeszcze lepiej i my same widzimy co jest nie tak ale nie przesadzaj ani z aero.. ani z jedzenie bo padniesz na ryjek kochana a Zuzia potrzebuje mamy a moze po prostu wiecej sexu i bedzie OK.
Nie jedna by chciala tak wygladac !!!!

jejciu Jolcia bardzo Ci dziękuje za to co napisałaś aż się zaczerwieniłam....to że chce sie odchudzić robie dla siebie ale włąsnego dobrego samopoczucia i żeby wejśc w moje stare ciuchy...wiem musze wiecej jeść przynajmniej tyle ide potzeba do normalnegożycia

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Jola30
isabela
Jola30
Isabela w mothercare-jest przecena o 50% a dla dziewczynek no to po prostu cudenka wiem ze tam drogo ale janie moge sie opszec i raz w tyg tam wchodze spedzam godzine i zawsze cos kupie:smile_move:

kurczaki, samochod oddalam do wymiany oleju, swiec itp, moze jutro mi mechanik go przywiezie to jade od razu do mothercare!!!!!!!!!

hmmm zajebisty pomysl z tym winem Jola, mam w lodowce butelke, takze otwieram i dotrzymuje Ci towarzystwa.

Mia je co 3 godziny, regularnie jak w zegarku, kazde karmienie to 80-100ml, jak jest upal to mniej, ale duzo wody pije wiec sie nie dziwie. Jedynie od kilku nocy ma dluzsza przerw w nocy - karmie ja o polnocy i next karmienie budzi sie 4:30 - 5 rano wiec zaczyna robic sobie dluzsze przerwy :) good!

a moj je co 1,5-2 godziny w nocy a je od 60-100ml
a jak jest z ta woda ile mozna dawac ja sie boje daje raz dziennie a czasami wogule

Jolcia ja teraz pić daje często jak jest tak gorąco nawet 4 razy dziennie

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

isabela
hej dziewczeta czwartkowo.

Ja na malym kacyku dzis ;) Siedzialysmy z Jolka na gg do 1 w nocy. Glupie matki, zamaiast odsypiac pieprza glupoty i pija winiacze ;)

Daffo Mia z kupa tez lubi polezec, ale siku od razu drze sie jak szalona

jak ja tesknie za dobrym czerwonym wytrawnym winem ....strasznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mama2
isabela

Ja na malym kacyku dzis ;) Siedzialysmy z Jolka na gg do 1 w nocy. Glupie matki, zamaiast odsypiac pieprza glupoty i pija winiacze ;)

jak ja tesknie za dobrym czerwonym wytrawnym winem ....strasznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cos kosztewm czegos Mamuska2, ja tesknie za karmieniem piersia :(
Juz niedlugo sie napijesz. Ja czerwone wino kocham, ale nie jak jest taki upal.

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

isabela
mama2
isabela

cos kosztewm czegos Mamuska2, ja tesknie za karmieniem piersia :(
Juz niedlugo sie napijesz. Ja czerwone wino kocham, ale nie jak jest taki upal.

oj nie wiem czy juz tak iedługo... a w upal tez pilam ale schlodzone z woda

A ja mam kuźwa pościel do zmiany!! Kuba przy karmieniu zasrał mi nogi i pół prześcieradła ech. A założyłam czystą przedwczoraj :lup: Że też zawsze jak się śpieszę, to musi takie akcje złośliwiec mały robić. Teraz śpi i jak się obudzi wcześniej niż za godzinę, to nie chcę być w jego skórze. No!

Daffodil
A ja mam kuźwa pościel do zmiany!! Kuba przy karmieniu zasrał mi nogi i pół prześcieradła ech. A założyłam czystą przedwczoraj :lup: Że też zawsze jak się śpieszę, to musi takie akcje złośliwiec mały robić. Teraz śpi i jak się obudzi wcześniej niż za godzinę, to nie chcę być w jego skórze. No!

umre ze smiechu:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

Daffodil

:sofunny::sofunny::sofunny:

Mi Mia 2x zrobila taka niespodzinake. Raz podczas mycia po kupie unioslam ja za nozki i wycelowala mi prosto w twarz, hehehheh umknelam twarza, ale bylam cala zasrna i moje lozko tez. Kolejny raz juz po kupce, zdjelam pieluszke, umylam pupinke i polozylam na czytej poscieli w moim lozku (dzien wczesniej zmienianej) no i Mia znow zaczela... Tym razem tylko przescieradlo bylo do wymiany, ale smialam sie sama z siebie, b - mama poczekala az sie dziecko pozadnie wykupka na jej lozko i klac swoja glupote zabrala sie za sprzatanie ;)

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

witam wkoncu chwilka dlamnie i laptopa:) Oliw w szkole Bartus u wujkow Olenka z ojcem spi tzn slysze jakies jekanie postekiwanie ale narazie niejest zle a drugie z zamnietymi oczkami steka.
no wiec pierwsze to Jola Isabela czesciej robcie takie imprezki fajnie sie czytalo:smile_move:
a to objecane zdjecia z chusta i cwiczenia Oli w podnoszeniu glowki czyli rozmowa z kocykiem i zalanie kocyka ale bez odrywanie glowy od niego :(

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

mama2corun
witam wkoncu chwilka dlamnie i laptopa:) Oliw w szkole Bartus u wujkow Olenka z ojcem spi tzn slysze jakies jekanie postekiwanie ale narazie niejest zle a drugie z zamnietymi oczkami steka.
no wiec pierwsze to Jola Isabela czesciej robcie takie imprezki fajnie sie czytalo:smile_move:
a to objecane zdjecia z chusta i cwiczenia Oli w podnoszeniu glowki czyli rozmowa z kocykiem i zalanie kocyka ale bez odrywanie glowy od niego :(

fajna ta husta sama z checia bym kupila , kolezanka mi chciała pozyczyc ale ja nie wiem jak to sie wiąże:((
Mama2corun wygladasz sietnie po brzuchu ani sladu:smile_move:

mama2corun

Ja to bym w życiu tak Kuby nie omotała, prędzej bym mu krzywdę zrobiła :lup:
mama2corun wyglądasz rewelacyjnie!! Jakbyś nigdy w ciąży nie była. Cudna mama.

mama2corun

Chyba zdjęcie z podnoszenia główki się nie wkleiło.

mama2
Daffodil to niesprawiedliwe ze u ciebie jest slonce a umnie go nie ma:((( chce wyjsc z małym i nie moge bo jak tylko sie przejasni to za 5 minut wiatrzycho sie zrywa i czarne chmury i deszcz

U mnie wiatr jest, ale słońce cały czas świeci. My na spacer dopiero późnym popołudniem się wybierzemy, bo teraz porządki, a później lekarz. Ciekawa jestem strasznie ile Kubek waży. 3 tygodnie temu było równo 5 kg, więc teraz tak 5,5 obstawiam :smile_move:

Daffodil
mama2
Daffodil to niesprawiedliwe ze u ciebie jest slonce a umnie go nie ma:((( chce wyjsc z małym i nie moge bo jak tylko sie przejasni to za 5 minut wiatrzycho sie zrywa i czarne chmury i deszcz

U mnie wiatr jest, ale słońce cały czas świeci. My na spacer dopiero późnym popołudniem się wybierzemy, bo teraz porządki, a później lekarz. Ciekawa jestem strasznie ile Kubek waży. 3 tygodnie temu było równo 5 kg, więc teraz tak 5,5 obstawiam :smile_move:

chyba za malo pol kg w 3 tyg..ja obstawiam 3,9 kg . Moj maksio srednio pol kg na tydzien przybiera