Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

lutka
Witam wieczorowa porą - ciagle jest cholernie duszno :/

Patka porzadne kupki to podstawa dobrego samopoczucia mamy - gratuluję więc go :)

mama2
T jak zwykl ezadbana i atrakcyjna top co sie będe powtarzała :lup: a z Maksa pyszniutki bulbasek :D

daffodil moim zdanie kawowe karmi jest najlepsze :)

Ewcia no zeby bylo mi to ostatni raz !:P i o Zuzieńke chodziło i o brzuszek :) Ja nie mialam okazji zrobić zdjęcie krzyczacego Mamutka bo on tylko spał i patrzył zdziwiony zmianami jakie zaszły.

Jola30 w wózku jest tylko lekko uniesione oparcie , wiec dzidzius lezy nieznacznie uniesiony.

Jola22 my sie dopiero co zdecydowalismy (tzn ja) czyli po 8 tygodniach. A Julka cudna, na 2 fotce wygląda jakby niesmialo mowila "halo tu jestem" :)

mama2cór dziewczynki cudne, Ola piekny pulpecik - ni ctylko całować, a Oliwka jak zwykle radosna, al enie ma się czemu dziwić w koncu ma cudownych rodzicow.

Elwira 1000000 lat w miłości i radości!!

Czy wasze dzieci tez podczas kapieli skaczą jak żabki??? Młody tak sie odpycha od dna, lub od ściany wanny ze muszę go naprawdę mocno trzymac zeby nie rabna sie w głowę. I tak wyglada cała kapiel, od włożenia po wyjęcie młody skacze.

hihih a moj na odwrot , lezy w wannience jak zahipnotyzowany i wogole sie nie rusza a wczoraj kupilismy mu taka podstawke do wanienki klade go na tym i on sobie lezy a ja go spokojnie myje , zaraz wstawie foty z wczorajszej kąpieli

jola22
No w końcu was nadrobiłam kobietki.

Moje dziecko chyba ma dziś skok rozwojowy - nie śpi cały dzień tylko kwęka.
Cały czas by na cycu wisiała - biedactwo moje.
U nas nadal straszne upały - dziś było 33 stopnie w słońcu.............tragedia.
Zamieszczam parę nowych fotek.

słodziuchna :) znów się powtórze cała mama

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

jola22
I jeszcze pytanko odnośnie "pierwszego razu" po porodzie - ile tygodni czekałyście?? (jeśli pytanie jest za bardzo osobiste proszę nie odpowiadać) bo to jest mój 5 tydzień po i boje się że to za wcześnie.

JOlcia u mnie włąśnie jakieś 5 tygodni po...tylko nie było do końca bo jakoś dzinie się czułam :nie_mam_pojecia:

Daffodil
lutka

Czy wasze dzieci tez podczas kapieli skaczą jak żabki??? Młody tak sie odpycha od dna, lub od ściany wanny ze muszę go naprawdę mocno trzymac zeby nie rabna sie w głowę. I tak wyglada cała kapiel, od włożenia po wyjęcie młody skacze.

Niestety też. Za małą mamy wanienkę na te podskoki, bo naprawdę się trzeba starać, żeby ciemiączkiem nie wyrżnął :nie_mam_pojecia:

u mnie zuzia jest bardzo grzeczna i lezy plackiem i zdziwiona patrzy co robimy

Daffodil
A ja się witam piątkowo.
U nas pada, pogrzmiało trochę, ale na szczęście jest ciepło. Mam nadzieję, że szybko się wypogodzi, bo już mnie nosi, na spacer bym poszła :)

też się witam

u mnie pogoda podobna i nie zanosi się by miało być lepiej...cały dzień czeka mnie zabiegany... nie wiem czy będe mieć czas do was zaglądnąc...pewnie dopiero w poniedziałek wpadne ze zdieciami :)

miłego dnia

a ja dzis wyspana ..mysle ze juz dzis zły humor(jesli sie pojawi) u maksa to nie bedzie skutek uboczny szczepionki wiec skonczyla sie jego taryfa ulgowa..nie ma noszenia na rekach .:36_1_15:
Czy wasze dzieciaczki tez sie tak slinia?? moj strasznie nie mowiac ze juz nie tylko piąstke ale przedramie ssie i w koncowym efekcie cała reka jest mokra:nie_mam_pojecia:

Ewciaa
Daffodil
A ja się witam piątkowo.
U nas pada, pogrzmiało trochę, ale na szczęście jest ciepło. Mam nadzieję, że szybko się wypogodzi, bo już mnie nosi, na spacer bym poszła :)

też się witam

u mnie pogoda podobna i nie zanosi się by miało być lepiej...cały dzień czeka mnie zabiegany... nie wiem czy będe mieć czas do was zaglądnąc...pewnie dopiero w poniedziałek wpadne ze zdieciami :)

miłego dnia

czekamy z niecierpliwoscia na pierwszy chrzest majowego słoneczka

mama2
a ja dzis wyspana ..mysle ze juz dzis zły humor(jesli sie pojawi) u maksa to nie bedzie skutek uboczny szczepionki wiec skonczyla sie jego taryfa ulgowa..nie ma noszenia na rekach .:36_1_15:
Czy wasze dzieciaczki tez sie tak slinia?? moj strasznie nie mowiac ze juz nie tylko piąstke ale przedramie ssie i w koncowym efekcie cała reka jest mokra:nie_mam_pojecia:

u mnie zreo ślinienia i rzadko kiedy mała ssie piąstki chyba że jest głodna

Ewciaa
Daffodil
A ja się witam piątkowo.

też się witam

miłego dnia

Ewcia to trzymam kciuki, żeby się wszystko udało i żeby Zuzinka była grzeczna.

mama2

Kuba z tym ślinieniem to ostatnio jakiegoś buldoga przypomina, zapluje wszystko :nie_mam_pojecia:

Daffodil
mama2

Kuba z tym ślinieniem to ostatnio jakiegoś buldoga przypomina, zapluje wszystko :nie_mam_pojecia:

:hahaha::hahaha:

mama2
[attach]9128[/attach]

jakos nie widze mojego dziecka tak spokojnego podczas kapieli - nie moge sie napatrzec jaki jets putlchniutki ucałuj od ciotki:*

daffodil a próbowalaś połozyc Kubełka na tej podstawie do mycia? Moze wtedy by lezał grzecznie??

I ja sie witam porannie, gdzies w oddali btła taka burza ze całe niego rozjasniała,a teraz SŁonce wyszło. Milego dnia życzę :)

Daffodil
mama2
[attach]9128[/attach]

Maks rzeczywiście wniebowzięty :) Śliczny golasek.
Mam taki sam leżaczek i rzeczywiście super się sprawdza jak jedna osoba kąpie. Ostatnio myjemy Kubę we dwójkę z M, więc dawno go nie używałam, ale chyba dzisiaj wsadzę go do wanienki, to może Kuba przestanie skakać :)

hehe

witam sie i ja ja dzis siostrzenca do pracy wyslalam....tak prosil tak prosil ze wkoncu doprosil i poszedl nasz mlody mezczyzna na fabryke pakowac papryke ehh ja taka tym zestresowana:nie_mam_pojecia: bardzo sie stresuje a on wrecz odwrotnie ma taka twarz:smile_$: ja usypiam Ole w lezaczku bo juz marudna wstala o8 byla zemna Oliw do szkoly odprowadzic i no jakby niebylo 2 godz niespi i juz mruczy wiec lepiej uspac i popsprzatac bo musze wkoncu ehh u nas wciaz brak szafy i czesc ubran wciaz w walizce:nie_mam_pojecia: ale moze dzis albo juto wkoncu kupimy.yhh ani mata ani hustawka jeszcze do mojej siostry niedotarla ale brat wraca w ndz wiec moze jeszcze dojdzie a w POlsce poczta w sobote czynna??no ok ja zmykam sprzatac a jeszcze meliske wypije kurcze przestalam ostatnio pic i zauwazylam jakby mniej mleka...a moze mi sie wydaje.ale fakt ze z powodu upalu Ola chce czesciej pic i czasem chyba poprostu moje cyce niewyrabiaja a Olcia niechce za chiny z butelki pic ani mleka modyfikowanego ani mojego odciagnietego ani herbatki:nie_mam_pojecia:tylko cyc,i jak tu sie krepowac karmin na dworze no niemoge bo poprostu niemam innej mozliwosci bo jak np ze2 km od domu jestesmy i co biec na syrenie wole w spokoju usiasc na lawce i nakarmic niunke.oki milego dzionka zycze.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png