Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Daffodil
Ewciaa
nie wiem czy już pisałyście na ten temat ale zapytam : czy szczepicie przeciw pneumokokom ????

Ja na razie nie, ale jeśli Kuba pójdzie do żłobka lub przedszkola, to pewnie wtedy zaszczepię.

co lekarz to inaczej mi powiedzieli ze najgroznijsze jest jak dziecko złapie to chorobsko do roku stad tak wczesne szczepienia zalecaja , i ze nie ma znaczenia czy dziecko idzie do zlobka czy do przedszkola bo to swinsto mozna zalapac w hipermarkecie albo w innym skupisku ludzi ..badz tu madry. Ja szczepie bo Maksio bo jedna nereczke i trzeba szczegolnie o niego dbac

a ja mam znowu koński apetyt:((( i niczym go nie moge oszukac:((( dziewczyny czy my kiedys zrzucimy te kg? ja po pierwszej ciazy zoastałam z 4 na plusie i tylko przez krótki okres miałam wage jak sprzed ciazy (około 4 miesiace) potem szybko wrocilo i tak 4 zostało teraz prawie 3 zostały sumujac wychodzi 7!!! przed Klaudia wazylam 60 a teraz 67 !! i czuje ze juz tak zostanie:zlykomp::zlykomp:

mama2
a ja mam znowu koński apetyt:((( i niczym go nie moge oszukac:((( dziewczyny czy my kiedys zrzucimy te kg? ja po pierwszej ciazy zoastałam z 4 na plusie i tylko przez krótki okres miałam wage jak sprzed ciazy (około 4 miesiace) potem szybko wrocilo i tak 4 zostało teraz prawie 3 zostały sumujac wychodzi 7!!! przed Klaudia wazylam 60 a teraz 67 !! i czuje ze juz tak zostanie:zlykomp::zlykomp:

mama a ja prawie nic nie jem...wogóle nie mam apetytu...wystaczy mi zimny lód i woda....mi napewno zostannie...jak nie będe mieć większej motywacji na aero...ale takie gorąco że nie chce mi się skakać

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Daffodil
mama2
ale ja tu dzis nawijam:) chyba sie nudze :36_11_13:

He he ja też zaglądam cały czas, bo moje dziecko dzisiaj samowystarczalne :) I czekam aż się trochę przyjemniej na zewnątrz zrobi, żeby się na spacer wybrać. Chyba po najbliższym karmieniu zaryzykuję.

u nas burza sie rozpetała i pada hehe do was zaraz przyjdzie:)))

Ewciaa
mama2

mama a ja prawie nic nie jem...wogóle nie mam apetytu...wystaczy mi zimny lód i woda....mi napewno zostannie...jak nie będe mieć większej motywacji na aero...ale takie gorąco że nie chce mi się skakać

jak nic nie jesz to jeszcze troche i bedziesz miala wage wymarzona , zazdroszcze braku apetytu

mama2
Daffodil
mama2
ale ja tu dzis nawijam:) chyba sie nudze :36_11_13:

He he ja też zaglądam cały czas, bo moje dziecko dzisiaj samowystarczalne :) I czekam aż się trochę przyjemniej na zewnątrz zrobi, żeby się na spacer wybrać. Chyba po najbliższym karmieniu zaryzykuję.

u nas burza sie rozpetała i pada hehe do was zaraz przyjdzie:)))

He he może pójdzie w inną stronę :8_2_96: