Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

elwira
Witam mamuśki:)

miałam wczoraj pisać ale jakoś czasu mi brakło, rano Kinga do szkoły (dzisiaj ostatni dzień irlandzkiej szkoły nareszcie) a Gabi do lekarz bo gardełko boli i już od rana ciśnienie mi podniesiono bo ja do naszej pani doktor a jej nie ma.
Pani w recepcji oznajmiła ze ona już tu nie pracuje,a tydzień temu jeszcze była, no wiec do nowej pani co bardzo mi się nie podobało, Gabi tez nie była zachwycona ale nie było wyjścia. Dostała antybiotyk bo ma anginę ropna, a dzisiaj przyszło zawiadomienie o szczepieniu i nie wiem czy Adaś je dostanie.

zdrówka dla córci życze

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Jola30
Witam
Maly tak kaszlal cala noc ze nie wiedzialm co sie dziej spal z nami a ja wylam.M. sie wk.... ze robie cyrk a ja ie moglam tak patrzec jao on sie meczy i serce mi sie kraje wiec wcale nie spalam.
Dzis z samego ran polecialm do przychodni na wazenie i do poloznej i ona zalatwila mi wizyte u lekarza zeby osluchal dziecko bo nie podoba jej sie ten kaszel.
Maly wazy 5300 wiec nie zawiele:36_15_5:

to dobrze że pójdziecie do lekarza....5300g to mało ??

Jola30
No i jestem z powrotem od lekarza trafila mi sie super pani dr. zbadala Nikusia i przepisala antybiotyk mam go nie przegrzewac nie kapac dzis i ma brac 7 dni jak sie nie poprawi wrocic ale powinno byc lepiej.
Ja tez dostalam antybiotyk wiec sie leczymy na powaznie.

no w końcu...dobrze że poszłaś...pare dni i choroba minie...życze zdrówka

ja tylko na chwilkę bo poza chora Gabrysia muszę walczyć z kolka Adasia, nie jest strasznie ale...:36_2_39:

a to coś co mi poprawiło humor

Co faceta łączy z kotem?

1. Wrzeszczy kiedy jest głodny.
2. Zawsze pcha się do łóżka.
3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry.
4. Kiedy ktoś go pogłaszcze zaraz domaga się więcej.
5. Lubi ocierać się o twoja przyjaciółkę.
6. Nie lubi obcinania pazurów.
7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety.
8. Ciężko przemówić mu do rozumu.
9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa.
10. Nie sprząta po sobie.
11. Wpycha nos do każdego garnka.
12. Cały czas by spał.
13. Nie wyjaśnia, czemu zniknął na cały dzień

http://www.suwaczek.pl/cache/81f6d70ef3.png
http://www.suwaczek.pl/cache/b444194b7a.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/de95d1bd24.png

elwira
ja tylko na chwilkę bo poza chora gabrysia muszę walczyć z kolka adasia, nie jest strasznie ale...:36_2_39:

A to coś co mi poprawiło humor

co faceta łączy z kotem?

12. Cały czas by spał.

:36_1_1::36_1_1::36_1_1::36_1_1:

Ewciaa
witam się wtorkowo my już po wizycie u neurologa , narazie wszytsko z zuzą dobrze ale mamy ją obserwować i jeździć do neurologa co jakiś czas następną wizyte mamy 8 września....podróż mineła szybko ale był taki upał że moja zuza padła w drodze powrotnej jak mucha....taka podróż z małym dzieckiem to katastrofa...
ide nadrobić zaległości....troche mi to pewnie zjedzie tyle stron naprodukowałyście :)

Super, że u Zuzi wszystko w porządku :tata:

elwira
ja tylko na chwilkę bo poza chora Gabrysia muszę walczyć z kolka Adasia, nie jest strasznie ale...:36_2_39:

a to coś co mi poprawiło humor

Co faceta łączy z kotem?

12. Cały czas by spał.

:sofunny:

mama2
lutka gratuluje juz 1 kg w doł!!!!!!!!!1:36_33_14:

a dziekuję :) jednak nie ma to jak dieta MŻ, jem i lody i deserki tyle ze wszytko w rozsądnych ilościach i wieczorem staram sie nie jeść a jesli juz to najwyzej jedna mala kanapkę i popijam spora ilością wody.

Ewciaa
witam się wtorkowo my już po wizycie u neurologa , narazie wszytsko z zuzą dobrze ale mamy ją obserwować i jeździć do neurologa co jakiś czas następną wizyte mamy 8 września....podróż mineła szybko ale był taki upał że moja zuza padła w drodze powrotnej jak mucha....taka podróż z małym dzieckiem to katastrofa...
ide nadrobić zaległości....troche mi to pewnie zjedzie tyle stron naprodukowałyście :)

ja juz się gubię w tych wszystkich badaniach, z jakiego powodu macie ja obserwowac?

lutka
mama2
lutka gratuluje juz 1 kg w doł!!!!!!!!!1:36_33_14:

a dziekuję :) jednak nie ma to jak dieta MŻ, jem i lody i deserki tyle ze wszytko w rozsądnych ilościach i wieczorem staram sie nie jeść a jesli juz to najwyzej jedna mala kanapkę i popijam spora ilością wody.

a ile to jest lody i deserki w rozsadnych ilosciach???:))

DZiewuszki ile daje się księdzu na chrzciny? Pytam bo nawet nie wiem w jaka kwotę się wstrzelić a planuję w tym tyg iść do kancelarii.

Kupilam dzis wiersze Brzechwy - jejku jakie sa cudne, świetnie jest sobie je przypomnieć, no i Szymusiowi czytałam :D oczywiście zaineresowania brak ale kto by wymagal od 2 miesięcznego dzieca zainteresowania czyms innym niz jedzenie, spanie i noszenie na rekach :) najwazniejsze ze ja sie dobrze bawiłam czytając je ;)