Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

jola22
mama2
jola22

Nie ma problemu - ja zazwyczaj dostaje powera jak spać mam iść, to zamiast się męczyć żeby usnąć będziemy obgadywać resztę zdrajczyń co nie chciało na nas poczekać.:sofunny::sofunny::sofunny:

chyba sie rozpedzilam z ta noca...bo ja juz po 21.00 leze w łózeczku:36_15_9:

Mama2 o 21 - to ty z kurami spać chodzisz:8_5_13:

tak ale mam kilka pobudek w nocy i o 7 rano juz na nogach

jola22
mama2
a co do naszych zdrajczyn to naprawde.. tu cichutko , niby nic a tu nagle wiadomosc ze rodza eh...:8_5_13:

No, najlepiej załatwiła nas Lutka:8_5_13::8_5_13:

E Lutka nie bo ona tylko pare dni przed terminem najwiekszym zdrajca była Jola30 i Katja te z konca maja wystartowały na sam poczateczek a Jola30 to nawet do kwietniowek sie wepchała:8_5_13:

isabela
u mnie wiecznie cos nei halo, znow musialm nowy suwaczek zrobic, wiecznie "cos", a suwaczki w ostatnim tygodniu mi chyba 4 zjadlo ...

Isabela jaka piekna zabcia:)))

Kochana bo ty juz dawno suwaczek powinnas zmienic na moja MIA ma juz....dni... i nawet suwaczki sie juz buntuja:))):36_15_9:

mama2corun
kochane udalo sie !!! w pon bedziemy mieli klucze z mieszkania!!!wkoncu tez znajomy makler nam pomogl najpierw chcial inne mieszkanie zaoferowac ale jak mu M powturzyl ze to dla nas to on mowi ze ma lepsze ale od poniedzialku wlolne i uwaga na parterze z ogrodkiem i nad morzem!!!!po remoncie !!!!mowi ze jak w pon beda klucze mozemy sie odrazu wprowadzac!!!!az sie poryczlam ze szczescia!!!
Jola 30 kochana jedz na kontrole ropa niema prawa sie saczyc!!
Kira gratulacje wow ale sie dzieje
Ewcia bez placzu mi tu prosze bo Zuizia tez bedzie plakac

mama2corun super wiadomość. Tylko zazdrościć, mieszkanie nad morzem...

jola22
Ewciaa
jola22

Ewcia pomyśl sobie że Tobie zostało jeszcze parę dni, a może i godzin, a mi 2 tyg do prawidłowego terminu, i jak mi jeszcze przyjdzie chodzić po terminie to zwariuje i zamiast na porodówce to wyląduje w wariatkowie.

no tak ale ja już chodze w ciązy 40 tygodni i 3 dni, a Ty krócej....a coś czuje że urodzisz wcześniej....

Ewciu a dlaczego czujesz że urodzę wcześniej ???

bo jeszcze ktoś do kolejki musi się "wprosić" :36_15_9: nie może pójść tak gładko do końca

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

mama2
młode mamuski nic nie mowicie jak wrazenia z bycia matka z posiadania takiego malenstwa , wogole mało piszecie o swoich dzieciach wiecej opowiadałyscie o nich jak siedzieli w brzuchach niz teraz...

Chyba z tego to wynika, że czasu tak mało, ledwo zdążymy zaległości nadrobić :)
A bycie mamą jest cudowne, dopiero teraz człowiek zdaje sobie sprawę co to znaczy zrobić wszystko dla takiego małego berbecia. Niby czasu nie ma na nic, bo brzdąc absorbuje okrutnie, a człowiek jest tak szczęśliwy, jak jeszcze nigdy. M. też zakochany po uszy, pomaga mi bardzo. Jeszcze cały przyszły tydzień będzie z nami.
Dopiero teraz mamy rodzinkę w komplecie.

mama2corun
kochane udalo sie !!! w pon bedziemy mieli klucze z mieszkania!!!wkoncu tez znajomy makler nam pomogl najpierw chcial inne mieszkanie zaoferowac ale jak mu M powturzyl ze to dla nas to on mowi ze ma lepsze ale od poniedzialku wlolne i uwaga na parterze z ogrodkiem i nad morzem!!!!po remoncie !!!!mowi ze jak w pon beda klucze mozemy sie odrazu wprowadzac!!!!az sie poryczlam ze szczescia!!!
Jola 30 kochana jedz na kontrole ropa niema prawa sie saczyc!!
Kira gratulacje wow ale sie dzieje
Ewcia bez placzu mi tu prosze bo Zuizia tez bedzie plakac

Gratuluje opłacało się czekać, super:36_15_9:

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

mama2
Daffodil jak pierwszy spacerek???eh
z was wszystko trzeba wyciągac , nie dosc ze nie mamy jeszcze naszych maleństw to nawet Waszymi nie dacie sie nacieszyc!!!!

Super, Kuba przespał całe to wielkie wydarzenie :)
Potem jeszcze drzemał w gondoli przy balkonie, bo aż żal go było budzić :) W ogóle cały dzień spał, więc pewnie teraz da nam popalić :)

jola22
mama2
dorcia rzadko zagląda to zostałysmy w 4 na placu boju , przy czym Ewcia i Isabela na ostatnich nogach to Jolcia bedziemy prowadzic długie rozmowy nocą....:36_15_9:

Nie ma problemu - ja zazwyczaj dostaje powera jak spać mam iść, to zamiast się męczyć żeby usnąć będziemy obgadywać resztę zdrajczyń co nie chciało na nas poczekać.:sofunny::sofunny::sofunny:

:sofunny: Pamiętajcie, że jednak czasem tu zaglądamy :)