Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

lutka
Ewciaa
mam wiadomośc od katji : tzrymajcie kciuki bo dopiero się wszytsko zaczyna podłączyli mi oksydocyne i nie jest dobrze oj nie. buziaki

mam nadzieję, ze z tym niedobrze chodzi "tylko" o bóle :/

Katja jestem z Tobą!!!!!

napisałam że jesteśmy z nią wszystkie, nie chce jej męczyć smsami napisze do niej opóźniej

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

lutka
mnie tak wczoraj nic sie nie chciało, a dzis bardziej energiczna jestem, może wygotuje dziś butelki i laktator....

a ja wczoraj miałam więcej energi, dziś już byłam na mieście zrobiłam zakupy teraz obiadek dla rodzinki trzeba przygotować a później nudy mąż jedzie na mecz a ja sama jak palec....nienawidze siedzieć i nic nie robić.....jakbym nie była w ciązy i nie miała pracy to bym chyba zwariowała

wszyscy gdzies wybyli na długi weekend?

jaki mecz, w sensie kto gra :)

co na obiad planujesz zrobić? Nam bardzo smakuje przepis Katji na karkówkę z majonezem i warzywami, ale zamieniliśmy karkoweczkę na schabowego - tez pycha :)

lutka

co na obiad planujesz zrobić? Nam bardzo smakuje przepis Katji na karkówkę z majonezem i warzywami, ale zamieniliśmy karkoweczkę na schabowego - tez pycha :)

to mecz jakiś między miastowy on idzie oglądać, ale też czasami gra bo mój mąz to "zawodowy piłkarz" tylko kasy z tego nie ma.....to bardziej jego hobby

obiad standartowy ziemniaczki, mizeria i pieczone nogi

hej dziewczynki te w dwupaku i juz w jednopaku.

Gunia, trzymamy kciuki kochana!!!!!

JolaG. Drgawki u noworodka sa normalne, przejdzie z czasem, rzeczywiscie to swiadczy o niedojrzalosci. Brzuch boli po cc bo to przeciez w koncu ingerencja chirurgiczna, kilka dni i przejdzie. A co do pokarmu. Kochanie, przez pierwszy tydzien Twoje dziecko potrzebuje jednorazowo tyle pokarmu ile miesci sie na polowie lyzeczki, przystawiaj go, a zobaczysz, ze w koncu cos ruszy. Nie ma co sie stresowac, bo nie ma czym. Kochanie, nasze dzieciaczki nie rodza sie z pojemnoscia zoladka rownej butelce, a stresowanie sie nic Ci nie pomaga tylko szkodzi. Po urodzeniu Dagmary pokarm pojawil mi sie dopiero na 3 dobe, polozne cisnely na sutki i tylko troche przezroczystego plynu lecialo, ale kazaly przystawiac bo to takze wystarczalo. Mala duzo plakala, ale przynajmniej trenowala swoje plucka do dobrego funkcjonowania. Ty tez sie nie przejmuj niczym. Masz maluszka przy sobie, jest zdrowy i sliczny, a reszta sie ulozy. No!

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

lutka

mi tez to danie bardzo smakuje , jutro je własnie robie

lutka
wygotowując butelki, wkłada się do garnka wszystkie jej elementy prawda, i smoczki tez?

kurcze ja tez tego nie zrobiłam jeszcze ale od poniedziałku ma byc zimno i deszczowo to zajme sie tym co mi jeszcze zostało...ale bedzie lipa , teraz jest ciepło wiec czas szybko leci na spacerach ,a jak bedzie zimno i bedzie padac to bedzie sie dłuzyło...

mialo byc Katja oczywiscie tym bardziej, ze info od Guni dostalam w nocy smsem i przekazalaj ja Wam. Nie zwracajcie na moje pomylki uwagi, tak juz jest kur***w jak sie nie spi i wkurza. A ja dzis max dynamit jestem. Jeszcze te telefony od rodziny i znajomych "jak sie czujesz, kiedy rodzisz, jak noc....?" "- a pier***cie sie wszyscy!!!" - mialam dzis ochote im wykrzyczec do sluchawki.

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

mama2
Ewciaa
mama2
Lutka ja mam z OM na 12 maja ale lekarz twardo trzyma sie daty 10 maj , ja mam przeczucie ze urodze 15 maja

a Maks zrobi mamie niespodzianke i wyjdzie już niedawem :woow:

eh jakos tego ogóle nie czuje

a Gunia czuła? :D

isabela
mialo byc Katja oczywiscie tym bardziej, ze info od Guni dostalam w nocy smsem i przekazalaj ja Wam. Nie zwracajcie na moje pomylki uwagi, tak juz jest kur***w jak sie nie spi i wkurza. A ja dzis max dynamit jestem. Jeszcze te telefony od rodziny i znajomych "jak sie czujesz, kiedy rodzisz, jak noc....?" "- a pier***cie sie wszyscy!!!" - mialam dzis ochote im wykrzyczec do sluchawki.

ja tez jestem podminowana do granic, wkurwia mnie wszystko, dzis 3 baby w sklepach pytały mojego M czy juz urodziłam:36_7_3: jakie to jest wkurwiajace