Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Oj dziewczyny wy jak pracowite pszczolki,witam was serdecznie ja dzis tylko pozagladam z doskoku bo wczoraj polezalam i w domu jak po przejsciu huraganu juz drugie pranie robie niewiem z kad te ciuchy sie biora...no a kuchni i naczyniach to juz niewspomne mimo ze wczoraj wstawalam i mylam naczynia.no jednym slowem tragedia...mykam sprzatac.
katja wszystko bedzie dobrze zobaczysz,a z lekarka duzo rozmawiaj zadawaj wiecej pytan niz zebys sie zastanawiala sama w domu.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

Tak to właśnie jest z tymi informacjami znalezionym w internecie i innych podobnych źródłach. mama wszystko trzeba traktować z przymrużeniem oka. Nie mówi się głośno o tego typu przypadkach, a wydaje mi się, że gdyby rzeczywiście była to aż tak poważna sprawa, to biorąc pod uwagę liczbę osób, która cierpi na tą dolegliwość, ciągle by o tym trąbili.
Podejdź do tego na luzie, bo na pewno jest to głupota. A przy następnej wizycie zapytaj lekarza, zobaczysz, że Cię uspokoi.

Na mnie buty sa ciągle dobre, zadnego puchnięcia nie zarejestrowałam i całe szczęście. Wczoraj wieczorem zrobiłam sobie gęsty sok jabłkowy, i rano szczęśliwa że podam dziecku poranną dawkę witamin, wypiłam go sobie. Parę minut później wszystko zwróciłam - chyba nie zdążyły się wit wchłonąc co? :P

Pistacje uwielbiam - ale niestety są dość drogie więc za bardzo nie szaleję z nimi.

Ból brzucha - no tez mam ale nie martwię się tym za bardzo, bo uznałam ze teraz brzuch rośnie i jest to z tym związane. Czasem też biorę nospę - al eto tez nie za często.

Katja79 Twoje maleństwo pewnie jest poprostu z natury leniuszkiem. Dopóki lekarz się nie martwi to i Ty też spróbuj się nie nakręcać. No ale koniecznie opowiedz lekarzowi o obawach.

Dziękuję za komplementy :) uwielbiam swój brzuch, ale tak ma napewno każda z ciężarnych.

mama2 - ma sie ten temperamencik! :-)
Ale z ta opryszczka to wymyslilas. Moj lekarz ma racje, ze zabrania szukac informacji w necie.
Kurcze, jak nie ja, to ktos inny cos wymysli. Dziewczyny! Nie schizujmy! I myslec pozytywnie, bo jak tak dalej bedzie to urodzimy najbardziej zestresowane malenstwa w historii!
A co ma byc to i tak bedzie!

Buzki usmiechniete i nie zamartwiac sie pierdolami prosze!
:11_9_16::11_9_16::11_9_16:

mama są dwie odmiany opryszczki ale ta wargowa też moze wyskoczyć tam gdzie się całuje. Więc oczywiscie bez paniki, ale ja bym się skontaktowała z lekarzem tak na wszelki. No i uważajcie z szaleństwami dopóki się nie zagoi:D Zresztą podobno nawet majac opryszczkę tę drugą nie zawsze da się nią zarazić nawet bez zabezpieczenia.

gunia43
mama2 - ma sie ten temperamencik! :-)
Ale z ta opryszczka to wymyslilas. Moj lekarz ma racje, ze zabrania szukac informacji w necie.
Kurcze, jak nie ja, to ktos inny cos wymysli. Dziewczyny! Nie schizujmy! I myslec pozytywnie, bo jak tak dalej bedzie to urodzimy najbardziej zestresowane malenstwa w historii!
A co ma byc to i tak bedzie!

Buzki usmiechniete i nie zamartwiac sie pierdolami prosze!
:11_9_16::11_9_16::11_9_16:

Dziekuje , tak to własnie jest z tym temperamentem...dopiero po wszystkim zapytałam "to jeszcze ci ta opryszczka nie zeszła??!!!)):36_11_1:

mama ale się uśmiałam czytając teksty Twojego meża :D Ech faceci....
Ja jakoś nie zauważyłam większych zmian sutkowych. Nawet otoczka nie jest super ciemna. Jedynie spuchły mi piersi i żyłki prześwitują ale też nie bardzo.