Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

dzikma
mama2
hej gdzie wy jestescie???????????? Matko wszytskie pouciekałyscie cisz e ze az smutno. Ja miałam taki skurcz ze powalił mnie na kolana i teraz pobolewa ide na spacer rozruszacv sie jeszcze bardziej

o rany, to może to już?? :D

bo jak powala na kolana, to chyba znak....

na razie myślę ze wystarczy, bez przesady żeby rozpakowały nam się 4 w ciągu 2 dni :D

isabela
dzikma
A Daffodil nic się nie odzywa dalej co.... kurcze, coś mi się wydaje, że może dziś albo jutro będziemy miały w końcu wieści o niej i Kubusiu ::): oby!!

ja jeszcze chwile czekam i napisze smsa bo kurcze juz mam szpilki w tylku ze zdenerwowania :36_19_3::36_19_3::36_19_3:

ale któraś chyba już pisała parę h temu co?

lutka
isabela
dzikma
A Daffodil nic się nie odzywa dalej co.... kurcze, coś mi się wydaje, że może dziś albo jutro będziemy miały w końcu wieści o niej i Kubusiu ::): oby!!

ja jeszcze chwile czekam i napisze smsa bo kurcze juz mam szpilki w tylku ze zdenerwowania :36_19_3::36_19_3::36_19_3:

ale któraś chyba już pisała parę h temu co?

chyba Gunia rano do niej pisala

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

nie sądziłam, ze ostatnie 2 tyg będą dla mnie tak stresujące :/ niby tak daleko jeszcze ale jednocześnie takk bliziutko...

Isabela no bo my narazie randkujemy z brzuchami, a niedługo bedziemy randkowac z wózkami :) a moja koleżanka z kolei bardzo chwali sobie wspólne kąpiele z 4 miesięcznym synkiem :D

lutka
nie sądziłam, ze ostatnie 2 tyg będą dla mnie tak stresujące :/ niby tak daleko jeszcze ale jednocześnie takk bliziutko...

Isabela no bo my narazie randkujemy z brzuchami, a niedługo bedziemy randkowac z wózkami :) a moja koleżanka z kolei bardzo chwali sobie wspólne kąpiele z 4 miesięcznym synkiem :D

ja mam kupe zdjec z corkami w wannie. Uwielbialam sie z nimi kapac jak sie urodzily. Teraz z Mia tez bedziemy sie plawic.

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png